1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Aegean Village

 • Härligt läge
 • Genuin atmosfär
 • Havsutsikt från poolen

Välkommen till ett av Karpathos mest omtyckta familjehotell, en självklar medlem i vår familj av Apollo Mondo Enjoy – hotell med höga kundomdömen, bra faciliteter och ett härligt läge. Bäst med Aegean Village är just det lugna och natursköna läget. Från poolområdet har du en strålande utsikt över havet och det finns både snackbar och à la carte-restaurang på hotellet.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Större enrumslägenhet för 1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn/3-5 personer/3-6 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget o lugnet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 264 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Populärt hotell som består av flera byggnader och har en härligt familjär stämning. Lugnt läge i utkanten av Amopi med gångavstånd till tavernor och mindre livsmedelsbutiker. Här finns pool med barnsektion samt gratis solstolar. Snackbar, à la carte-restaurang och minilivs. Barnsäng och sulky ska finnas (tillägg i bokningen för att vara garanterad).

Gratis wifi. Stationära datorer med internet mot avgift i lobbyn. Room service. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet och ner till stranden. Från Amopi går lokalbussar 2-3 gånger om dagen under högsäsong till Karpathos stad, ca 8 kilometer bort. Vägen ner till närmsta strand kan vara svårframkomlig för barnvagnar. Mycket begränsad lokal trafik.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Superiorrum: Frukost. Halvpension mot tillägg. Lägenheter: Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi