1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nepheli

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sandra ,
Sala

+
Miljön, service, städningen
-
Blanda drinkar, se till att hästen dom äger får vatten och slipper stå i koppel

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

,

+
Service, underbar personal .. Väldig hjälpsamma
-
Att det inte finns någon kollektiv trafik

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

,

+
-
Enligt eran beskrivning skulle transfer flyg-hotell ta 20-25min men planet landade på annan flygplats som gjorde att det tog över 2timmar. Det var det enda jag har att klaga på.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

Rebecca,
Stockholm

+
Närheten till vattnet, poolen och den trevliga personalen. Egna parasoller på stranden.
-
Lite grundligare städning, när man klämmer in sig 4 personer i ett rum i 7 dagar behövs lite mer städning än att byta sängkläder, handdukar och städa toaletten. När vi åkte var rummet fullt av dammtussar som det blir när man är många personer på liten yta. Sen var vattenkokaren full med mjölkrester för att nån tokstolle till gäst hällt mjölk i den, och snackset i minibaren hade gått ut i datum. Det var inget vi störde oss på och inget som påverkade vår vistelse, men dom kunde lagt några fler minuter på städningen.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Sivert,
Glimåkra

+
personalen städningen poolen
-
en öppen poolbar papperskorgar större meny

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Donald,
Umeå

+
Familjärt, vänligt bemötande, omsorgsfull perssonal, god mat o dryck. Mysig o unik atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


9 av 10

Linda ,
Lönsboda

+
Fantastiskt mat i restaurangen. God frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Alexandra ,
Stockholm

+
Servicen, läget att det låg så nära stranden och en helt underbar strand med få turister med egen solstol via hotellet jätte smidigt för oss som har en bebis. Hotellet var jätte fint finare än på apollos bilder, frukosten kunde ha varit bättre, fanns inget alt för glutenintolerans. Personalen helt underbar. Det är så Mycket finare än på bilderna och vad vi förväntade oss super nöjda. Att det även var städning varje dag på rummet var super skönt. Vi även hjälp med extra säng och saker till vår bebis.
-
Frukosten mer alt spec för allergiker.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


10 av 10

Anna,
Lund

+
Servicen och de som jobbade på hotellet var underbara!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Bendt,
Hvidovre

+
intet at klage over
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
7
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-06

Inlägg av mirran61 Jokkmokk, Sverige

Fantastiskt hotell

Nepheli är hotell med otrolig arkitektur i sten, i trädgården hittar man olika stenbroar och vattenfall, man hittar nya saker varje dag att titta på. Poolen är liten men helt okay och där finns även en bubbelpool. Hotellet har några solsängar och parasoll på den fina sandstranden som ligger ca 80 m från hotellet. Personalen är otroligt hjälpsam och man känner sig mycket välkommen på detta hotell. Nytt i år vara att hotellet byggt en restaurang, där serverades mycket god mat och gott inhemskt vin. Vill man ha en avkopplande semester, med lugn och ro, god mat, gott dricka och trevliga människor är detta hotell ett bra alternativ.

 
2016-11-01

Inlägg av johan a

Hotel nepheli

Jättefint hotel Personalen lr familjen är jättetrevliga Enda tråkiga är att hotellet inte har restaurang men 500 m ifrån hotellet ligger zorbas med inhemska maträtter man kan även få lunchen levererad till stranden från zorbas

 
2016-08-02

Inlägg av Ulrica T Stockholm, Sverige

Semesterpärla!

Ett fantastiskt fint och äkta familjehotell i en oexploaterad del av Grekland! Stranden, poolen, rummen, wi-fi, vi saknade inget! Det enda vi inte kunde nyttja fullt ut var vår underbara balkong med havsutsikt, då bordet inte gick att flytta till mitten så vi alla fick plats samtidigt ;) men det gjorde oss inget alls. Utmärkt service bortom våra förväntningar och familjen som driver hotellet är underbar och ordnar allt du kan tänkas behöva i form av transporter och dylikt. Högsta betyg från oss och vi hoppas att återvända hit igen!

 
2018-07-11

Inlägg av johntorem

Perfect little oasis

This hotel is located away from everything, so if this is the vibe you`re going for with your vacation, this is perfect. The hotel itself is absolutely stunning, beautiful. The stone work and lighting is truly spectacular. It`s 20 - 30 minutes to the sentrum and not too expensive to take a taxi.

 
2017-08-29

Inlägg av Nicster777 Dubai, Förenade Arabemiraten

Lovely hotel with delicious breakfast

Clean hotel, perfect for families. Wifi and a pool, beach across the road.,Very authentic Greek holiday, away from touristy areas. Lots of delicious restaurants to chose from in the area. Highly recommend. Quiet area.