1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nepheli

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sandra ,
Sala

+
Miljön, service, städningen
-
Blanda drinkar, se till att hästen dom äger får vatten och slipper stå i koppel

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

,

+
Service, underbar personal .. Väldig hjälpsamma
-
Att det inte finns någon kollektiv trafik

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

,

+
-
Enligt eran beskrivning skulle transfer flyg-hotell ta 20-25min men planet landade på annan flygplats som gjorde att det tog över 2timmar. Det var det enda jag har att klaga på.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

Rebecca,
Stockholm

+
Närheten till vattnet, poolen och den trevliga personalen. Egna parasoller på stranden.
-
Lite grundligare städning, när man klämmer in sig 4 personer i ett rum i 7 dagar behövs lite mer städning än att byta sängkläder, handdukar och städa toaletten. När vi åkte var rummet fullt av dammtussar som det blir när man är många personer på liten yta. Sen var vattenkokaren full med mjölkrester för att nån tokstolle till gäst hällt mjölk i den, och snackset i minibaren hade gått ut i datum. Det var inget vi störde oss på och inget som påverkade vår vistelse, men dom kunde lagt några fler minuter på städningen.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Sivert,
Glimåkra

+
personalen städningen poolen
-
en öppen poolbar papperskorgar större meny

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Donald,
Umeå

+
Familjärt, vänligt bemötande, omsorgsfull perssonal, god mat o dryck. Mysig o unik atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


9 av 10

Linda ,
Lönsboda

+
Fantastiskt mat i restaurangen. God frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Alexandra ,
Stockholm

+
Servicen, läget att det låg så nära stranden och en helt underbar strand med få turister med egen solstol via hotellet jätte smidigt för oss som har en bebis. Hotellet var jätte fint finare än på apollos bilder, frukosten kunde ha varit bättre, fanns inget alt för glutenintolerans. Personalen helt underbar. Det är så Mycket finare än på bilderna och vad vi förväntade oss super nöjda. Att det även var städning varje dag på rummet var super skönt. Vi även hjälp med extra säng och saker till vår bebis.
-
Frukosten mer alt spec för allergiker.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


10 av 10

Anna,
Lund

+
Servicen och de som jobbade på hotellet var underbara!
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


8 av 10

Monika,
Karlshamn

+
bra service, trevlig personal, god frukost
-
cyklar till låns, transport till närliggande större ort hade varit bra då ingen bussförbindelse finns, i alla fall någon gång i veckan.

Bekräftad gäst: 2017-09-04


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.