1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ionian Theoxenia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Bra personal, fräscht, fin pol,
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Lars,
Visby

+
Lugnet och fantastisk personal
-
Lägesbeskrivningen. Hotellet ligger ganska avsides.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Stina,
Lund

+
Det är litet, lugnt, tyst. Naturen och omgivningarna är ljuvliga. Ingen jobbig musik eller aktiviteter runt poolen. Vi är fyra barn och två vuxna i familjen och kände oss som hemma - gästerna var av blandade nationaliteter och sällskapstorlek, vilket bidrog till trivseln. Stranden var också lugn och skön och inte det minsta överbefolkad, tvärtom. Vattnet glasklart, efter ett par steg kunde man snorkla och se fina fiskar.
-
Jag tycker snarast att det är gästerna som bör förbättra sina förväntningar. Jag läste omdömen innan vi for som jag tyckte var bortskämda och rent ut sagt gnälliga; som att golvet i barnpoolen var "strävt" (kan det kanske vara så att det finns en tanke bakom detta... att det gör att era små telningar inte halkar och slår sig...?) .- och att det blev djupt väldigt snart vid strandkanten - vi lever i värsta internet-eran och det är tämligen lätt att ta reda på om det är långgrunt eller inte innan man far iväg. Och det finns de som tyckte att restaurangen skulle fungera bättre (frukosten var fantastisk, riklig och varierad). - men kolla upp det också i förväg då! Längs stranden fanns det gott om serveringar av olika slag, för övrigt. Vi hämtade grillspett som take away, t ex, och åt på balkongen - mycket gott.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Inger,
Arboga

+
Personalen och att det var ett litet familjehotell
-
Högre toalettstolar

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Erik ,
Lund

+
Poolen, utsikten och personalen
-
Snabbare service med maten och flera vegetariska alternativ. Problem med elen på rummet. System för att inte byta handdukar om man inte vill. System för att spara ström när man inte är på rummet . Nu kunde kortet sitta i jämnt.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Maria,
Värmdö

+
Den vänliga, personliga personalen, att det var litet samt poolen.
-
Bättre gym/inget gym, bättre mat på restaurangen, mer genuint grekisk mat. Spara på det värdefulla vattnet genom att man kan välja om man vill få sina handdukar tvättade eller ej.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Helena,
Lund

+
Underbar utsikt, god frukost, trevlig och hjälpsam personal, stort och fint poolområde, rent, fräscht och snyggt hotell.
-
Barnpoolen för djup för småbarn. Stranden är inte lämplig för småbarn eftersom det blir väldigt djupt direkt, viktigt att detta framgår innan bokning.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

Marja,
Stockholm

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


10 av 10

Jan,
Göteborg Partille

+
Trevlig personal. Härlig pool. Rent och snyggt.
-
Bättre kommunikationer tex.cyklar att låna,någon liten buss till Preveza eller Parga. Mer info om t.ex. att det finns en buss på lokalvägen som går vissa tider till Parga Preveza som man kan åka. OBS ingen hållplats. Svårt att hitta till supermarket första gången dåligt skyltat.

Bekräftad gäst: 2018-06-25


9 av 10

Farzad,
Upplands Väsby

+
Personalen
-
Poolens grund känns som sandpapper småbarnen får sår på tårna

Bekräftad gäst: 2018-06-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
24
Bra
 
3
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-02

Inlägg av Linda M

Semester 2018

Underbart hotell, nära till stranden och jättetrevlig personal. Fin pool. Vill man ha lungt och skönt är det perfekt. Inte så många affärer i kanali. Kort busstur till prevesa för 2€. Stort plus att det inte är så "turistigt" ännu som många andra platser.

 
2018-09-13

Inlägg av Linda D Lymington, Storbritannien

Overnight in Kanali

This is a beautiful clean new hotel with helpful staff .just what we needed for one night before we flew home to England after a week on a sailing boat !! Lovely spacious room . Disappointingly the water power was very low very pathetic shower for a modern hotel it let the glamour of the room down. Also the metal steps into the pool were loose , wobbly and on one the tile was cracked all around the fixing,it felt very precarious This certainly needs repairing with all the children there for safety .we were also surprised there was nothing around there apart from bars 6 bars on the seafront , two restaurants with very basic limited menus Maybe it's an up and coming area But still a very pleasant recharge for us

 
2018-06-28

Inlägg av 662ru_icad Savski Venac, Serbien

nice family vacasion

We spent very pleasant holiday in this lovely hotel. The stuff was very friendly, rooms comfort and clean, breakfast good, pool clean and big enough. WiFi signal with good strenght. We felt like at home.

 
2017-08-05

Inlägg av U1traviolet Sankt Petersburg, Ryssland

Ok for transit hotel

Location is not ideal and better suits if you travel around Greece as a transit point. Room (we had economy triple) was spacious and clean, with mini fridge and kettle. But windows are very small and you are located in -1 floor so not the best feeling when you see someone's feet in the window. Beach is about 200m away, towels and sun beds are provided. Beach is ok but rather wild. There's swimming pool with children section in the hotel. Breakfast was of average quality and service with cold and hot dishes. Staff at reception is very friendly and helpful.

 
2017-08-01

Inlägg av nankram Toronto, Kanada

We Wished We Could Have Stayed Longer

We were in Preveza specifically to see the historical ruins and, because of the infrequent flights to and from, were there for less than 24 hours. But, when we arrived at Ionian Theoxenia Hotel we wished we could have stayed longer. I had been corresponding with the front desk before we arrived to ask a few questions and the replies were friendly and prompt. So was our welcome and check-in. The grounds are lovely - with a very inviting pool and outdoor restaurant. We were happy to find out the outdoor patio was still open and serving food, despite our late (post 10 pm) arrival. We had a very nice meal and glass of wine under the stars and beside the pool. We were having phone charger issues and the desk attendant secured a staff member's iPhone charger and charged our phone while we ate. The rooms were simple and clean, with a sea and pool view. The only small flaw was very slow wireless. Breakfast the next morning was included and included an wide array of traditional breakfast items, served in an indoor breakfast room with lots of windows. We didn't have time to go to the beach but it was a short walk away, as were several bars and restaurants. The drive to Preveza's downtown was about 10 to 15 minutes and the ride from the airport was about 30 minutes. Preveza has not been as crowded typically as the more popular islands, particularly because it is difficult to get to conveniently. Because we had no flight options out on the day we needed to get to Athens, we had a driver drive us from Preveza to Athens. It was a scenic 4ish hour ride, mostly on the newly constructed highway that will link the two cities and probably increase its traffic.