Kundomdömen om Ionian Theoxenia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 32 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

,

+
Bra personal, fräscht, fin pol,
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Lars,
Visby

+
Lugnet och fantastisk personal
-
Lägesbeskrivningen. Hotellet ligger ganska avsides.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Stina,
Lund

+
Det är litet, lugnt, tyst. Naturen och omgivningarna är ljuvliga. Ingen jobbig musik eller aktiviteter runt poolen. Vi är fyra barn och två vuxna i familjen och kände oss som hemma - gästerna var av blandade nationaliteter och sällskapstorlek, vilket bidrog till trivseln. Stranden var också lugn och skön och inte det minsta överbefolkad, tvärtom. Vattnet glasklart, efter ett par steg kunde man snorkla och se fina fiskar.
-
Jag tycker snarast att det är gästerna som bör förbättra sina förväntningar. Jag läste omdömen innan vi for som jag tyckte var bortskämda och rent ut sagt gnälliga; som att golvet i barnpoolen var "strävt" (kan det kanske vara så att det finns en tanke bakom detta... att det gör att era små telningar inte halkar och slår sig...?) .- och att det blev djupt väldigt snart vid strandkanten - vi lever i värsta internet-eran och det är tämligen lätt att ta reda på om det är långgrunt eller inte innan man far iväg. Och det finns de som tyckte att restaurangen skulle fungera bättre (frukosten var fantastisk, riklig och varierad). - men kolla upp det också i förväg då! Längs stranden fanns det gott om serveringar av olika slag, för övrigt. Vi hämtade grillspett som take away, t ex, och åt på balkongen - mycket gott.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Inger,
Arboga

+
Personalen och att det var ett litet familjehotell
-
Högre toalettstolar

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Erik ,
Lund

+
Poolen, utsikten och personalen
-
Snabbare service med maten och flera vegetariska alternativ. Problem med elen på rummet. System för att inte byta handdukar om man inte vill. System för att spara ström när man inte är på rummet . Nu kunde kortet sitta i jämnt.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Maria,
Värmdö

+
Den vänliga, personliga personalen, att det var litet samt poolen.
-
Bättre gym/inget gym, bättre mat på restaurangen, mer genuint grekisk mat. Spara på det värdefulla vattnet genom att man kan välja om man vill få sina handdukar tvättade eller ej.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Helena,
Lund

+
Underbar utsikt, god frukost, trevlig och hjälpsam personal, stort och fint poolområde, rent, fräscht och snyggt hotell.
-
Barnpoolen för djup för småbarn. Stranden är inte lämplig för småbarn eftersom det blir väldigt djupt direkt, viktigt att detta framgår innan bokning.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

Marja,
Stockholm

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


10 av 10

Jan,
Göteborg Partille

+
Trevlig personal. Härlig pool. Rent och snyggt.
-
Bättre kommunikationer tex.cyklar att låna,någon liten buss till Preveza eller Parga. Mer info om t.ex. att det finns en buss på lokalvägen som går vissa tider till Parga Preveza som man kan åka. OBS ingen hållplats. Svårt att hitta till supermarket första gången dåligt skyltat.

Bekräftad gäst: 2018-06-25


9 av 10

Farzad,
Upplands Väsby

+
Personalen
-
Poolens grund känns som sandpapper småbarnen får sår på tårna

Bekräftad gäst: 2018-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
24
Bra
 
4
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-02

Inlägg av Linda M

Semester 2018

Underbart hotell, nära till stranden och jättetrevlig personal. Fin pool. Vill man ha lungt och skönt är det perfekt. Inte så många affärer i kanali. Kort busstur till prevesa för 2€. Stort plus att det inte är så "turistigt" ännu som många andra platser.

 
2019-08-02

Inlägg av Efrosini A

Very average and poor service

Nothing special and actually poor service compared to the price. The water in the pool was very warm. Personnel was ok but not very professional. We asked at the reception if we could pay to reserve a beach umbrella and 2 sun beds for a visiting family and they told us that unfortunately they were all booked. During the whole day 4 sets were not used at all. My friend found a roach in the closet. Overall lame attitude. Breakfast was good .

 
2019-06-25

Inlägg av AlbusAcb

Vacation 2019

We really would like to recommend this lovely hotel! It is a quiet, very nice kept hotel with good location in Kanali. Our apartment was big and clean and with a lovely oceanview from the balcony. It was close to the beach and the hotel had own beachbeds which you could use for free. The pool was big and there were allways availiable poolbeds to use. The breakfast was very good with lots of options. The greek yogurt was heaven! The hotelstaff were very friendly and helpfull, and you felt well taken care of at all times. We had the best calm and relaxing holiday you could ask for and we really want to go back.

 
2018-09-13

Inlägg av Linda D Lymington, Storbritannien

Overnight in Kanali

This is a beautiful clean new hotel with helpful staff .just what we needed for one night before we flew home to England after a week on a sailing boat !! Lovely spacious room . Disappointingly the water power was very low very pathetic shower for a modern hotel it let the glamour of the room down. Also the metal steps into the pool were loose , wobbly and on one the tile was cracked all around the fixing,it felt very precarious This certainly needs repairing with all the children there for safety .we were also surprised there was nothing around there apart from bars 6 bars on the seafront , two restaurants with very basic limited menus Maybe it's an up and coming area But still a very pleasant recharge for us

 
2018-06-28

Inlägg av 662ru_icad Savski Venac, Serbien

nice family vacasion

We spent very pleasant holiday in this lovely hotel. The stuff was very friendly, rooms comfort and clean, breakfast good, pool clean and big enough. WiFi signal with good strenght. We felt like at home.