1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hotell Kanali

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
5,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,8 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
Många pooler
-
De rum som inte renoverats hör inte hemma på ett 3+ hotell, där är det mer 2+.

Bekräftad gäst: 2017-10-02


8 av 10

Johnny,
Allerød

+
Udsigten og badeland
-
Når i skriver 2 km. til centrum forventer vi at det er en større by og ikke 2 km. til nærmeste købmand. Vi føler os snydt til at købe transfer til 6 personer når vi intet kunne foretage os uden at leje bil, så vi kunne have sparret en del hvis vi havde lejet den fra lufthavnen. Vi rejser med Spies næste gang, efter omkring 20 rejser med Apollo

Bekräftad gäst: 2018-06-18


7 av 10

Carola,
Hvide Sande

+
Vandlandet og det søde personale
-
Jeres beskrivelse er ikke god nok. Der stod ved beskrivelsen, at der er 2 km til centrum. De 2 km er kun til et supermarked, som man ikke kan gå hele vejen til, så man behøver en taxa. Der var alt for meget klor i poolen, så alt badetøj er desværre ødelagt efter en uges ferie. Vi ankom en mandag og da vi kom til fredag eftermiddag blev hotellet nærmest invaderet af grækere, som tog på hotellet på weekendophold. Der var rigtig rigtig mange mennesker, som selvfølgelig også er velkommen, bare en stor kontrast til hvad vi ellers havde oplevet tidligere på ugen.

Bekräftad gäst: 2018-06-11


5 av 10

Anja,
Morud

+
Vandlandet - når det var åbent...
-
Det vil være en god ide, at sige at dette hotel ikke burde modtage gæster, før end turistsæsonen begynder. Og at oplyse om, at nogle hoteller, deriblandt dette hotel, ikke er klar til at modtage gæster, før end sæsonen starter.

Bekräftad gäst: 2018-05-28


8 av 10

Finn,
Aarhus

+
rengøringen var meget tilfredsstillende
-
kvaliteten af maden i restauranten levede ikke op til prisen.

Bekräftad gäst: 2017-10-02


9 av 10

Jesper ,
Tranbjer J

+
Det var helt sikkert badelandet og servicen
-
Et lille sted man kan købe lidt ind

Bekräftad gäst: 2017-09-25


6 av 10

Päivi,
Helsinki

+
Melko mukava ja ystävällinen henkilökunta.
-
* Aamupala monipuoisemmaksi. Tuoreet vihannekset puuttuivat. * Seurueen huoneet lähemmäksi toisiaan. Olimme varanneet matkan ryhmänä (isovanhemmat+lapset+lapsenlapset), ja jouduimme eri rakennuksiin kauas toisistamme. Hotelli ei kuulema ollut saanut tietoa, että kuulumme samaan perheeseen. Tilanne hankaloitti esim. lastenhoitoa. * Toisen huoneiston siivous hoitui huonosti.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


8 av 10

Maija,
Kajaani

+
vesipuisto
-
ilmastointi tehokkaammaksi

Bekräftad gäst: 2018-06-11


5 av 10

Jarle,
Hamre

+
Passer greit for barn og tenåringer som enkelt kan få tiden til å gå med vannsklier og flere bassenger. Lite kamp om solsengene siden bassengene og vannpark ikke åpner før kl 10/11.
-
Informasjonen om hotellet må endres. Det MÅ opplyses om at hotellets vannpark fungerer som et badeland for hele området i og rundt Kanali. Mange tilreisende som kommer innom i løpet av en dag. Og det er ingen minibank i Kanali. Nærmeste er i Preveza.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.