Kundomdömen om Esperanza (Kanali)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Anneli,
Tranås

+
Utsikten
-
Fanns ingen utlovad safebox, strandhandduksservicen togs bort mellan bokningen och resan

Bekräftad gäst: 2019-08-30


4 av 10

Christer,
Eskilstuna

+
Vänlig trevlig personal
-
Nya bilder på hotellet och omgivningarna. Eftersom man blir hämtad med buss sent på eftermiddagen och man måste lämna rummet 12:00 så vore det bra om hotellet kunde ha ett rum med dusch så som man kan låna så man kan duscha av sig innan man reser hem.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Håkan,
Vänersborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


2 av 10

Ulf,
Helsingborg

+
Närheten till stranden.
-
Beskrivning som överensstämmer med verkligheten!! Laga/byt det som är trasigt! Tillgänglig hotellpersonal som kan engelska.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


7 av 10

Soledad Ignacia Cornejo,
Bandhagen

+
Ägaren är helt klart den trevligaste hotellägaren jag någonsin träffat. Lyhörd och försökte alltid hjälpa till även om han inte förstod så mycket engelska fick han tag på någon som kunde översätta. Hotellet i sig har de bekvämligheter man ofta är ute efter. Utsikten när man äter frukost är också väldigt fin och det är ett rätt lugnt område.
-
Lite rost på elementet i badrummet men förutom det finns det inte mycket att klaga på. Kan varna för hårda sängar, något jag blev van vid efter tre nätter.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


1 av 10

Linda Mariette,
Ellös

+
Att vi fick byta till ett annat , möjligtvis utsikten mot havet, att rummet ändå var hyfsat ok.
-
Apollo behöver se över detta hotell , för det är ingenting som stämmer , dammigt , ostädat, ägarna verkar inte bry sig för fem öre över hur det ser ut, gamla trasiga uteleksaker som står och skräpar, den frukost vi fick var i te bortdukad när vi kom hem på kvällen vid 20.30, sorgligt, det var allmänt rörigt o bortglömt , man kände liksom att man ville kavla upp ärmarna och börja plocka , slänga och städa upp !!

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Anna,
Täby

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Henrik,
Västervik

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


9 av 10

Hanna Meijer,
Falun

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Eeva,
Gislaved

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 2,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

9 omdömen
Utmärkt
 
2
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-12

Inlägg av asa-rapp Helsingborg, Sverige

Besviken

Bokade via Apollo. Ingenting stämde med beskrivningen. Nedgånget, ägaren pratar inte ett ord engelska, går inte att kommunicera. Det finns aldrig personal tillgänglig, receptionen konstant obemannad. Ska finnas a la carte restaurang, men såg aldrig någon gäst som åt där, menyerna som låg framme var så smutsiga och dammiga att ingen kan ha rört dem de senaste månaderna. Ingen koll på vad man bokat, nyckel till safetybox funkade inte och åtgärdades inte. Hade kunnat räkna upp ändå mer. Otroligt besvikna.

 
2019-07-03

Inlägg av annajU1986ED Taby, Sverige

Mysigt hotell i lugn omgivning

Mysigt hotell, litet men naggande go är en bra sammanfattning. Personalen trevlig och väldigt tillmötesgående - ibland gjorde språket att det blev lite missförstånd men det gjorde inget. Mest greker generellt i byn. Stranden fantastisk, supertrevlig och alert personal som serverade hela dagen. Helt ok frukost, serverades som a la carte varje dag. Rekommenderar varmt hotellet till er som vill ro om er själva och komma bort från den exploaterade turismen i Parga och på Lefkas.

 
2015-07-24

Inlägg av gojojan Coventry, Storbritannien

Lucky find....

We decided to find a hotel to stop over on our long journey from Athens to Zagorohoria and came across this pleasant, small and friendly hotel on Kanali beach. Clean, comfortable rooms, with ample balcony and air con. Outside area in front of hotel for relaxing, and an adorable outside bar, located immediately across the road where you can enjoy a cocktail or beer and watch the Ionian sunset. We also enjoyed a delicious fish meal, one of the best I've ever eaten. We hope to return.

 
2018-08-19

Inlägg av tsimis79

Πολύ κακή εξυπηρέτηση

Για κακή μας τύχη επιλέξαμε να καθίσουμε για φαγητό στην αυλή του ξενοδοχείου.Αυτό που μας τράβηξε ήταν μια παιδική χαρα που είχε εκεί ,για να παίζουν τα παιδια.Από πού να αρχίσω....Πέρασε μισή ώρα μέχρι να έρθει κάποιος να πάρει παραγγελια....Παραγγείλαμε μια πίτσα μαργαρίτα και δύο club sandwich και μας ήρθαν δυο πίτσες απ'ολα και ένα club...Από γεύση και ποιότητα δεν το συζητώ...Για ό,τι επιπλέον θέλαμε, σηκωνόμασταν και το πέρναμε από μέσα....Ο σερβιτόρος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι υπήρχε έλλειψη προσωπικού.Είναι η δεύτερη χρονιά που πηγαίνω στο Κανάλι και είναι το χειρότερο μαγαζί που έχω πάει...

 
2017-05-24

Inlägg av nhoesch Krefeld, Tyskland

Gerne wieder!

Wirklich ein schönes und gemütliches Hotel - kann ich nur empfehlen! Die Aussicht aufs Meer und das urige Zimmer haben uns gleich wie Zuhause fühlen lassen. Die Hotelangestellten sind alle sehr freundlich und versuchen einem jeden Wunsch zu erfüllen. Wir freuen uns schon auf unseren nächsten Urlaub.