1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Esperanza (Kanali)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Täby

+
Läget! Hotellet ligger väldigt fint, nära stranden, nära buss och nära bra restauranger. Athina som städar lägger verkligen ner sin själ i sitt jobb och städar med hjärtat varje dag. Angelica (frukostservis) var den enda som kunde ordentlig engelska Frukosten serverades utomhus med det vackra havet som utsikt. En rejäl frukost bestående av bröd, smör, marmelad, skinka och ost samt grekisk yoghurt på ett fat med ringlad honung, en sallad med tomat, gurka, feta, oliver och olja samt ett fint fruktfat. Självklart med en kopp kaffe och juice! Hit åker du bäst om du vill ro om dig själv och klara sig på egen hand. Det är verkligen en mysig by!
-
En bäddmadrass på sängarna skulle inte skada, jag gillar hårda sängar men det här var lite väl... Nya bilder på hotellet behövs! Allt är fint men omgivningarna är exploaterade och många nya hus byggda sedan Apollos kort togs.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Henrik ,
Västervik

+
Stadig och mycket bra frukost. Fungerade AC. Trevlig personal. Närheten till bad. OCH Mycket lägre priser på mat och dryck än på öarna, ex Lefkas
-
Ni behöver verkligen uppdatera era bilder från hotellet på er hemsida! Nästan inget stämmer

Bekräftad gäst: 2018-08-06


9 av 10

Eeva,
Gislaved

+
Läget och personalen, god frukost
-
Tog lite långt id att få maten och frukost

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Hanna,

+
Det låg mycket bra till, mycket bra frukost och gästvänliga personal.
-
Att vissa i personalen kunde lite mer engelska.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Lottie,
Stockholm

+
Utmärkt frukost, bra bemötande, havsutsikt från balkongen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

Bertil,
Sandviken

+
Ägaren och personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-05-28


8 av 10

Gunnel,
Stockholm

+
Läget och den trevliga personalen samt stor balkong med havsutsikt
-
Stenhårda sängar-komplettera med bäddmadrasser. ACn svår att begripa sig på, det flera dagar att begripa sig på fjärrkontrollen. Frukostbuffé istället för bordsservering. Engelskkurs, endast en person i baren talade bra engelska de övriga förstod oftast inte, utan pratade tyska.

Bekräftad gäst: 2017-09-11


10 av 10

bertil,
sandviken

+
personalen
-
trappan

Bekräftad gäst: 2017-08-28


3 av 10

Jenny,
Aarhus C

+
fred og ro
-
oprydning.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Anne Mette,
Gram

+
Beliggenhed
-
Generelt trænger der til oprydning, rodet og lidt snusket i fællesarealer.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 2,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
2
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2015-07-24

Inlägg av gojojan Coventry, Storbritannien

Lucky find....

We decided to find a hotel to stop over on our long journey from Athens to Zagorohoria and came across this pleasant, small and friendly hotel on Kanali beach. Clean, comfortable rooms, with ample balcony and air con. Outside area in front of hotel for relaxing, and an adorable outside bar, located immediately across the road where you can enjoy a cocktail or beer and watch the Ionian sunset. We also enjoyed a delicious fish meal, one of the best I've ever eaten. We hope to return.

 
2018-08-19

Inlägg av Δημήτρης Ε

Πολύ κακή εξυπηρέτηση

Για κακή μας τύχη επιλέξαμε να καθίσουμε για φαγητό στην αυλή του ξενοδοχείου.Αυτό που μας τράβηξε ήταν μια παιδική χαρα που είχε εκεί ,για να παίζουν τα παιδια.Από πού να αρχίσω....Πέρασε μισή ώρα μέχρι να έρθει κάποιος να πάρει παραγγελια....Παραγγείλαμε μια πίτσα μαργαρίτα και δύο club sandwich και μας ήρθαν δυο πίτσες απ'ολα και ένα club...Από γεύση και ποιότητα δεν το συζητώ...Για ό,τι επιπλέον θέλαμε, σηκωνόμασταν και το πέρναμε από μέσα....Ο σερβιτόρος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι υπήρχε έλλειψη προσωπικού.Είναι η δεύτερη χρονιά που πηγαίνω στο Κανάλι και είναι το χειρότερο μαγαζί που έχω πάει...

 
2017-05-24

Inlägg av nhoesch Krefeld, Tyskland

Gerne wieder!

Wirklich ein schönes und gemütliches Hotel - kann ich nur empfehlen! Die Aussicht aufs Meer und das urige Zimmer haben uns gleich wie Zuhause fühlen lassen. Die Hotelangestellten sind alle sehr freundlich und versuchen einem jeden Wunsch zu erfüllen. Wir freuen uns schon auf unseren nächsten Urlaub.

 
2017-05-17

Inlägg av Müller N

Fantastische Lage mit sehr netten Inhabern

Das Hotel Esperanza befindet sich nur etwa 20 Meter von einem wunderschönen langen und breiten Sand-/Kieselstrand entfernt. Die Zimmer präsentieren sich als urgemütlich, sie sind zudem sehr sauber. Erstklassig sind auch die verschiedenen Außenbereiche wie eine idyllische Terrasse mit fantastischem Blick über das Meer, ein attraktiver grüner Garten mit bequemen Sitzmöglichkeiten inklusive Spielplatz für kleine Kinder sowie ein nett eingerichtetes Café/Bar direkt am Strand. Wir haben an zwei Abenden im hoteleigenen Restaurant zu Dritt gespeist, ausnahmslos alle Gerichte waren köstlich. Während des einwöchigen Aufenthaltes in Griechenland waren wir täglich auswärts essen, nur eine einzige Taverne hat die guten Preise des Hotelrestaurants unterboten! Einmal wurden wir persönlich von einem der beiden Inhaber bedient, auf seine Empfehlungen für die Gerichte des Tages kann man sich hundertprozentig verlassen. Sowohl er als auch ein sehr junger Mann, der uns beim ersten Mal bewirtet hat, waren absolut freundlich und aufgeschlossen. Ein kostenloser Ouzo sowie eine hausgemachte süß eingelegte Feige rundeten jeweils die Mahlzeit ab. Ich kann diese schöne Unterkunft absolut empfehlen, insbesondere Urlaubern, welche ausgiebige Badefreuden und die traditionelle Küche Griechenlands genießen möchten. Noch ein kleiner Tipp: Die Städte Preveza (circa 12 Kilometer) sowie Lefkada (etwa 40 Kilometer) eignen sich bestens zum Bummeln und Shoppen!

 
2016-09-23

Inlägg av dafnarothschild9 Amirim, Israel

לא ממליצים

לא מלון. אולי הוסטל. החדר צמוד למסעדה והריחות בהתאם, לא נקי, לא נוף לים כמו בהזמנה, אין כספת, אין ארוחת בוקר למזמינים דרך בוקינג. אין קומקום ו/או פינת קפה בחדר, ניתן לעבור בקלילות מהחדרים השכנים הצמודים.