Kundomdömen om Philoxenia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 381 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Annette,
Göteborg

+
Hotellpersonalen, deras service och den familjära stämningen. Utsikten!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


3 av 10

Ylva,
Söråker

+
värden var hjälpsam, utsikten var mycket fin.
-
Det fanns inget parasoll eller annat solskydd på balkongen vilket gjorde den obrukbar stora delar av dagen. Luftkonditioneringen kostade ganska mycket extra och var bullrig och inte särskilt effektiv. Dessutom, och värst, upptäckte vi att det fanns vägglöss i rummet, vi fick kliande och missprydande bett och har blivit tvungna att sanera allt vi haft med oss genom upphettning eller frysning .. Vi fick också betala 20 euro extra för att få ha kvar rummet till avfärd sista dagen.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Per Lennart Göran Olofsso,
Halmstad

+
-
Belysningen i korridorer kan förbättras. Man fick gå och trycka på On-knappar överallt. Bättre med antingen konstant belysning eller rörelsevakter som tänder belysning när någon är i närheten. Belysningen upp till översta våningen i trappan på utsidan av hotellet funkade ej. Blev ej åtgärdat under tiden vi bodde där, trots påpekande. Alldeles för lätt att stå huvudstupa ner för trappan, då man inte kunde se trappstegen.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

Kerstin Marianne,
Ellös

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Per-ove,
Sollentuna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Urban,
Orsa

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Charlotte,
Jönköping

+
Trevliga ägare. Bra personal. Vacker utsikt. Stor balkong
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Anders,
Grycksbo

+
Hotellägaren var väldigt serviceminded, hjälpsam o trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Pia,
København sv

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

Marina,
Hällefors

+
Lugnt och vackert läge, trevlig personal. Perfekt för vuxna.
-
Tystare luftkonditionering, skönare möbler på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
22
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-01

Inlägg av zvalan Stockholm, Sverige

Idylliskt familjehotell

Vi trivdes utmärkt på detta stillsamma och enormt trivsamma hotell! Personalen var helt fantastiska. Utsikten är bedårande. Poolen är djup och ren. Bakom hotellet reser sig branta berg med en berömd klättrargrotta. Ta med kikare, det är mycket underhållande att spana på alla duktiga klättrare från solstolen vid poolen. Missa inte att besöka den närmaste stranden. Jag kan varmt rekommendera detta fantastiska hotell.

 
2019-07-12

Inlägg av kattnorsk

Mysigt litet hotell

Fint och trevligt hotel som är familj ägt med vänliga ägare. Jättegott moussaka och pasticcio vilka Nikolas mamma har lagat till oss. Första gången jag är på detta hotell men min man har varit här många gånger innan och senaste gången för 17 års sen. Men han tycker detta lika mysigt och trevligt som innan. Idag är det sonen Nikolas som är chef. Vi kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2017-08-23

Inlägg av 558niklase Luleå, Sverige

Vänligt familjehotell med utmärkt service

Bodde på Philoxenia i Augusti 2017. Rummen en trappa upp är fina, har bra sängar, fräscha toaletter och stora balkonger med havsutsikt. Städningen fungerade utmärkt. Hotellet har en mycket bra frukostbuffe med yougurt, sylt, olika typer av bröd, ost, skinka, salami, juice, kaffe, frukt, kokta ägg, scrambled eggs, musli, cornflakes etc. Köket är också mycket bra och jag kan rekommendera deras grekiska sallad, kalymnian sallad och pizza. Poolen är ganska djup, men perfekt att doppa sig i varma dagar, och det finns gott om solsängar. Ägaren Nikolas är väldigt mån om att sina gäster skall trivas och vi trivdes utmärkt.

 
2016-10-13

Inlägg av Lambert68 Stockholm, Sverige

Bra hotell med trevliga ägare och fantastisk utsikt!

Trevligt hotell i mellanklass. Väldigt trevliga ägare som tog han om oss på bästa sätt. Vi hade turen att få ett rum med kyl. Bra hemlagade middagar.Beställ deras hemlagade kyckling en timma innan. Rekommenderas!

 
2016-09-22

Inlägg av Horfidia Vänersborg, Sverige

Helt okej

Personalen var supertrevlig och skojig, men det är bara det som väger upp en 3a på betyget då det var så mycket annat som vi inte var nöjda med tyvärr. Ingen kyl på rummet, du får betala för din AC, blev typ 450 för 1 vecka. Wifi'et räckte bara i själva lobbyn och en bit ut mot poolområdet. Handdukarna fick du ej ta med dig utanför hotellet, vilket vi inte visste och blev inte informerade om så vi fick oss en liten utskällning när vi ville byta handduk. Sängarna var så hårda att jag fick ont i ryggen (jag är 22år). Frukosten var helt okej, men det var inte mycket alls att välja på. Hotellet ligger precis framför ett berg så om man vill klättra så är det ju passande, annars ligger hotellet väldigt bra och om du orkar gå en bit så kan du gå till en strand där det är Wifi om du betalar för solstol. Där serveras även hyfsat billig mat/dryck om man vill ha. Där hängde vi mer än på hotellet. Men om man inte ska vara mycket på hotellet så är det ett helt okej hotell. Hade det inte varit för att hotellpersonalen var så oerhört trevlig så hade dem fått en 2a tror jag. Känns som de kunde förbättra väldigt mycket & höja standarden på hotellet men inte gör det för att det kostar. Hade annars en jättebra vecka på Kalymnos och skulle lätt tipsa er att åka dit en gång i livet. Ta gärna en båtresa ut då, vi såg delfiner som simmade precis vid båten och reste till mycket turkosare vatten där vi hoppade/badade från båten. :)