Carian

  • Endast gäster över 12 år
  • Rum med havsutsikt
  • Pool med solterrass

Carian är ett elegant hotell på Kalymnos som vänder sig till gäster över 12 år. Här njuter du av vackra utsikter över havet och ön Telendos, och från balkongen sitter du på första parkett till havets brus från morgon till kväll. Vill du unna dig något extra bör du besöka hotellets spa för en avkopplande massage.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 40 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vackra Carian är ett hotell med lugn atmosfär i natursköna omgivningar som vänder sig till gäster över 12 år. Poolområdet har en härlig utsikt över havet och ön Telendos, samt en solterrass med gratis solstolar och parasoll. Blir du hungrig finns här även en poolbar som har öppet till kvällen. Ett stenkast från hotellet ligger två små vikar med klapperstensstränder där du kan sola och bada. Den vackra Myrtiesstranden ligger ungefär 2 km bort.

Hotellets restaurang serverar frukostbuffé samt internationella rätter från en á la carte-meny. Slappna av ordentligt med ett besök i hotellets spa där det finns massage mot avgift. Är du sugen på en ny frisyr erbjuder hotellet även en frisör mot avgift. Wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice. Reception öppen dygnet runt. Nivåskillnader på hotellområdet. 1 kilometer till centrum i Massouri där det finns små restauranger, barer och pubar.

Måltider

Frukostbuffé.

Alltid på våra Hotell för vuxna
  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen