1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Homes

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Peter,
Mariestad

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


5 av 10

Eva,

+
-
Vi pratade med en nya ägaren och han vet att vi vill ha bättre sängar och markiser till lägenheterna som ligger högst upp

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Katrin,
Norrköping

+
Läget och utsikten
-
Toaletten spolade mycket dåligt, myror i sängarna som bet, kackerlackor i badrum och kök. AC tämligen högt pris, var placerad i köket och inte i sovrummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-19


8 av 10

Josefine,
Halmstad

+
Fin utsikt från terassen. Saknade dock ett parasoll. Nära till mysig stenstrand, väldigt få som var där. Jättegod mat på restaurangen!
-
Rum med dubbelsäng om man reser som par. Billigare ac. Mer bemanning i receptionen. Louis var nästan aldrig där.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


9 av 10

Karin,
Göteborg

+
Läget, terassen och utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-05


10 av 10

Ronny,
Sweden

+
Läget, personalen, utsikten.
-
Inget behöver ändras.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Marianne,
Svärdsjö

+
Mysigt byggt bland grönska och en bit upp från vägen och trafiken. Mycket trevlig värd, Louis. Fin utsikt mot Telendos. Vi fick finaste terassen med grönska och ”egen” kyrka. Trevligt inredd i grekisk stil.
-
Köksdelen var komisk. Ingenting passade ihop. För att öppna en köksdörr fick man lov att öppna ett annat skåp. Vingligt och snett. Saknade belysning vid spegeln. Överhuvudtaget mörkt. När det blåste slamrade dörren. Dynor till utestolarna. Duschdraperiet hade sett sina bästa dagar.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


9 av 10

Peter,
Flatön

+
Människorna
-
Nej

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Ann-Margreth,
Eslöv

+
Stavros och Maria, underbara människor! Alltid städat och fint!
-
Inga!

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Ulla,
Luleå

+
Mycket trevlig atmosfär.
-
Lite trångt vid köksdelen

Bekräftad gäst: 2018-09-14


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.