1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Skala (Ios)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
5,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

isa,
Kalmar

+
fint och mysigt
-
Bättre mat, Fler engelsk talande på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


6 av 10

Marcus,
Linköping

+
Personalen var supertrevlig och väldigt hjälpsamma. Första rummet vi fick när vi checkade in stämde inte överens med något av det vi hade bokat, ägare var jättebra och hjälpte med att prata med honom så fick vi byta upp oss och blev mycket nöjdare.
-
Maten. Fick väldigt mycket mat till frukost vilket var ett plus, men det ända nyttiga alternativet var ägg. fanns endast ljust rostbröd eller grekisk yoghurt annars. Maten i övrigt och drinkarna på hotellet var tyvärr inte någon höjdare.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

Philippa,
Uppsala

+
Poolområdet och den väldigt serviceinriktade ägaren/drivaren av hotellet.
-
Lite stadigare frukost. Gärna ägg och bacon. Inte bara tre vita brödskivor, honung och sylt.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


7 av 10

Randi,
Oslo

+
Veldig hyggelig vertskap! Gode senger. God frokost. Svømmebasseng med bar. Flott beliggenhet. Sentralt i byen.
-
Litt mer kjøkkenutstyr på kjøkkenet, men dette er en bagatell.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


4 av 10

Signe ,
Sigvartsen

+
Vi bodde ikke på hotellet, men hadde bestillt et annet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


1 av 10

Kristian ,
Lillehammer

+
Vanskelig å si! Vi byttet hotell umiddelbart og leide oss inn på et annet hotell. Rommet vi fikk i utgangspunktet luktet muggen kjeller. Det var trangt og lå under hotellets badebasseng. Her spiltes høy musikk og matos fra grilling sev ned til underetasjen. Hotellverten var hyggelig - det skal han ha. Men når vi la fram problemet var han nok enig - dette var ikke noe for oss.
-
Vær ærlig i markedsføringen - dette er et slitent hotell som passer best for ungdom som vil ha et billig alternativ.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
22
Bra
 
8
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-07-04

Inlägg av sofwir San Francisco, Kalifornien

Otroligt nöjd!!

Hotellet var verkligen jättebra! Det ligger högt upp på berget vilket gav en fin utsikt över staden. Detta gjorde dessvärre att det blev en utmaning varje gång man skulle gå hem uppför den branta backen men det var den enda nackdelen med hotellet! Som jag nämnde så får man ett fint läge med utsikt över stan, nära till centrum med både klubbar och restauranger. Otroligt trevlig personal, fräsch pool och fina rum som vissa dessutom har kök. Är även relativt nära till stranden men skulle nog rekommendera att ta taxi eller buss dit då hela staden är byggt på berg/backar.

 
2016-09-08

Inlägg av AstridNilsson

Väldigt prisvärt

Trevligt hotell som är beläget strax utanför Chora, en bit upp på berget. Tack vare detta är utsikten svårslagen. Fint poolområde, trevlig personal, närhet till strand och shopping. Passar både familjer och ungdomar. Upphämtning och avlämning vid hamnen ingår i priset.

 
2014-09-28

Inlägg av Elise W

Familjärt och mysigt hotel!

Min sambo och jag bodde på Skala Hotel i tre nätter under vår resa genom den grekiska övärlden. Av alla Hotel vi bodde på så är detta stället där jag trivdes bäst. Stämningen på hotellet var väldig familjär och ägarna var alltid trevliga och hjälpsamma. Läget på hotellet var perfekt, nära till stan men ändå lugn omgivning. Hotellet har nog även stans bästa utsikt över hela Chora. Missa inte att äta på restaurangen, The Mills, som hotellägarna även driver. Helt fantastisk mat! Både jag och sambon tyckte att det var väldigt tråkigt att lämna hotellet när det var dags för oss att resa vidare. Åker vi till Ios igen så är det här vi kommer bo!

 
2019-06-18

Inlägg av Catalina T

Best hotel in Greece đŸ‡ŹđŸ‡·

This is by far the best hotel we’ve stayed at in Greece (even stayed at 4 stars in the past). I’m not sure if it was the location, facilities or the friendliest owners who made it such an unforgettable experience for us. I’ve included a picture of the view from out room and it’s worth way more than 1000 words 😊 The room was extremely spacious, beautifully decorated and the cleaning standard is impeccable. You can tell it’s a family-run business by how smoothly things run around there. I also took advantage of the spa facilities and treated myself to a shiatsu massage. I can tell you hands down one of the best massages I ever got! The girl is so professional and has the cutest, beautifully decorated spa. I definitely recommend 1000%!!!!!! All in all we are so still so impressed by how perfect our holiday is! Thank you to Kiriakos and his family for making this experience unforgettable. You will definitely see us again soon 😅 Catalina and Stefan UK

 
2019-06-11

Inlägg av nesta m Nottingham, Storbritannien

Wow

Best views best room best food and nicest family love the dogs too will be back in September mill restaurant has so many good choices you have to go back again and again good cheap home made wine from the barrel