Kundomdömen om Skala (Ios)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Isa,
Blomstermåla

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


6 av 10

Marcus,
Linköping

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

Philippa,
Uppsala

+
Poolområdet och den väldigt serviceinriktade ägaren/drivaren av hotellet.
-
Lite stadigare frukost. Gärna ägg och bacon. Inte bara tre vita brödskivor, honung och sylt.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

130 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
23
Bra
 
9
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-07-04

Inlägg av sofwir San Francisco, Kalifornien

Otroligt nöjd!!

Hotellet var verkligen jättebra! Det ligger högt upp på berget vilket gav en fin utsikt över staden. Detta gjorde dessvärre att det blev en utmaning varje gång man skulle gå hem uppför den branta backen men det var den enda nackdelen med hotellet! Som jag nämnde så får man ett fint läge med utsikt över stan, nära till centrum med både klubbar och restauranger. Otroligt trevlig personal, fräsch pool och fina rum som vissa dessutom har kök. Är även relativt nära till stranden men skulle nog rekommendera att ta taxi eller buss dit då hela staden är byggt på berg/backar.

 
2016-09-08

Inlägg av AstridNilsson

Väldigt prisvärt

Trevligt hotell som är beläget strax utanför Chora, en bit upp på berget. Tack vare detta är utsikten svårslagen. Fint poolområde, trevlig personal, närhet till strand och shopping. Passar både familjer och ungdomar. Upphämtning och avlämning vid hamnen ingår i priset.

 
2014-09-28

Inlägg av Elise W

Familjärt och mysigt hotel!

Min sambo och jag bodde på Skala Hotel i tre nätter under vår resa genom den grekiska övärlden. Av alla Hotel vi bodde på så är detta stället där jag trivdes bäst. Stämningen på hotellet var väldig familjär och ägarna var alltid trevliga och hjälpsamma. Läget på hotellet var perfekt, nära till stan men ändå lugn omgivning. Hotellet har nog även stans bästa utsikt över hela Chora. Missa inte att äta på restaurangen, The Mills, som hotellägarna även driver. Helt fantastisk mat! Både jag och sambon tyckte att det var väldigt tråkigt att lämna hotellet när det var dags för oss att resa vidare. Åker vi till Ios igen så är det här vi kommer bo!

 
2019-10-30

Inlägg av Emmacls124 bristol

Lovely friendly family run hotel

Cannot thank the lovely owners of this hotel for the incredible service they gave us during our time here. They couldn't do enough for us and offer free transport to and from the port. The hotel itself is incredible value for money with good sized, clean rooms and a lovely pool area, all with incredible views. Cannot recommend it enough, massive thank you to all at Skala for giving us the best stay, can't wait to return to Ios soon!

 
2019-10-26

Inlägg av Victoria C Jal

Totally unsatisfactory

Even though we had a reservation, it was clear that our stay was unexpected and improvised. At the ferry port there was no one with a sign for us (as had been promised) and we did not know what to do. After a while, a young woman (who turned out to be the owner's daughter) asked if we were going to the Skala and called for transportation. When we arrived, chairs and furniture were being stowed away, the pool was half full of green water, and a group of home appliances in disrepair were on the path to our room. The breakfast consisted of coffee, bread (with honey, butter, cream cheese, sliced cheese and ham) and an unpeeled fruit with a knife. When we asked for eggs and bacon we were told we would have to pay extra. We ended up paying 18 additional euros for our breakfasts both days. In the afternoon we spent a considerable amount of time calling and walking to different restaurants only to discover that almost all of them had closed for the season. Shops were also closed. When we asked about checkout the next day, we were told we could stay a bit longer if we wished. We agreed on leaving at 2:30 p.m. However, at 1:30 p.m, when we were not yet ready, we were unexpectedly told we had to leave immediately. In conclusion, we did feel welcome nor well received.