Kundomdömen om Skala (Ios)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 7 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

isa,
Kalmar

+
fint och mysigt
-
Bättre mat, Fler engelsk talande på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


6 av 10

Marcus,
Linköping

+
Personalen var supertrevlig och väldigt hjälpsamma. Första rummet vi fick när vi checkade in stämde inte överens med något av det vi hade bokat, ägare var jättebra och hjälpte med att prata med honom så fick vi byta upp oss och blev mycket nöjdare.
-
Maten. Fick väldigt mycket mat till frukost vilket var ett plus, men det ända nyttiga alternativet var ägg. fanns endast ljust rostbröd eller grekisk yoghurt annars. Maten i övrigt och drinkarna på hotellet var tyvärr inte någon höjdare.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

Philippa,
Uppsala

+
Poolområdet och den väldigt serviceinriktade ägaren/drivaren av hotellet.
-
Lite stadigare frukost. Gärna ägg och bacon. Inte bara tre vita brödskivor, honung och sylt.

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

126 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
23
Bra
 
9
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-07-04

Inlägg av sofwir San Francisco, Kalifornien

Otroligt nöjd!!

Hotellet var verkligen jättebra! Det ligger högt upp på berget vilket gav en fin utsikt över staden. Detta gjorde dessvärre att det blev en utmaning varje gång man skulle gå hem uppför den branta backen men det var den enda nackdelen med hotellet! Som jag nämnde så får man ett fint läge med utsikt över stan, nära till centrum med både klubbar och restauranger. Otroligt trevlig personal, fräsch pool och fina rum som vissa dessutom har kök. Är även relativt nära till stranden men skulle nog rekommendera att ta taxi eller buss dit då hela staden är byggt på berg/backar.

 
2016-09-08

Inlägg av AstridNilsson

Väldigt prisvärt

Trevligt hotell som är beläget strax utanför Chora, en bit upp på berget. Tack vare detta är utsikten svårslagen. Fint poolområde, trevlig personal, närhet till strand och shopping. Passar både familjer och ungdomar. Upphämtning och avlämning vid hamnen ingår i priset.

 
2014-09-28

Inlägg av Elise W

Familjärt och mysigt hotel!

Min sambo och jag bodde på Skala Hotel i tre nätter under vår resa genom den grekiska övärlden. Av alla Hotel vi bodde på så är detta stället där jag trivdes bäst. Stämningen på hotellet var väldig familjär och ägarna var alltid trevliga och hjälpsamma. Läget på hotellet var perfekt, nära till stan men ändå lugn omgivning. Hotellet har nog även stans bästa utsikt över hela Chora. Missa inte att äta på restaurangen, The Mills, som hotellägarna även driver. Helt fantastisk mat! Både jag och sambon tyckte att det var väldigt tråkigt att lämna hotellet när det var dags för oss att resa vidare. Åker vi till Ios igen så är det här vi kommer bo!

 
2019-10-06

Inlägg av PaulCritt71 Newcastle-under-Lyme, Storbritannien

Wonderful Hotel, people and incredible views.

We arrived at Skala Hotel having not got off to the best of starts to a holiday, we had not realized that Ios is a small Island North of Santorini rather than on the island itself! However, it turned out to be a fantastic "mistake" to make, I probably wouldn't have bothered to book had I realized you needed a ferry to get there and gone somewhere more direct, but, that's what makes Ios so very special, especially off season, you have to make a little effort to get there but the result is so very worth it! Skala is owned and ran by Kyriacos and his family, a more pleasant, helpful, courteous and hard-working family you would struggle to find. Nothing was too much trouble, breakfast was excellent with a fantastic view to take in whilst eating. The room was clean, spacious with incredible views of the town below, sunrise and sunset here is an unforgettably beautiful experience. The rooms were cleaned daily, clean towels daily and bedding changed every other day, the hotel itself appears to mimic a Greek street in terms of layout, each room has their own area to sit and relax outside, the layout gives a very communal feel with the other guests. Whilst rated as only two stars on LoveHolidays (with whom we booked) it was apparent from some other guests staying with us who clearly had the means to stay wherever they chose that Skala is very special and well worth seeking out especially given the prices. Skala isn't a huge 5 star Hotel complex with staff seeing to your every desire, it isn't right next to the beach, its on a very steep hill also despite this, you'll struggle to find a better view in Greece never mind on Ios, friendlier owners and staff. Whilst we stumbled upon Skala almost by accident, it is no accident that we plan to return many more times to this exquisite place.

 
2019-10-06

Inlägg av jeddies1

Wonderful views

We stayed here for 6 nights it was the end of the ‘Season’ so we had the pool and hotel pretty much to ourselves The rooms are typically Greek but spotlessly clean. Sheets changed every other day, fresh towels daily. The views from the hotel are stunning along with the sunsets but would urge you to hire a car and get around this beautiful clean island with beaches that are amazing