Kundomdömen om Petros Place

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 27 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Suzana,
Kristianstad

+
Poolområdet
-
Städningen.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Liselotte,
Göteborg

+
Bra bemötande god mat o centralt läge mycket fint pool område
-
Att man kunde välja mellan Petros eller Yialos

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Eva-Lena,
Göteborg

+
Familjärt. Trevlig personal. Poolområdet mycket bra. Läget på Ios mycket bra.
-
Väldigt litet badrum:Toalettdörren gick in mot toa stolen vilket gjorde att man var tvungen att gå in i duschutrymmet för att kunna stänga dörren. Bättre om dörren gått åt andra hållet.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Karin,
Göteborg

+
Poolområdet, servicen, frukosten.
-
Renovera de gamla rummen. Olja upp gångjärnen i dörrarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Ingela ,
Sundsvall

+
Trevlig personal, rent och fint, härlig frukost, fint poolområde
-
Mjukare sängar, synd på alla getingar vid frukosten. Har skickat en fråga där ni skickade meddelande om utflykter,- vi fick betala 200:- extra för att få egen balkong, men det fanns ju inga delade balkonger. Ingen som vi talade med hade betalat det.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Camilla,
Jönköping

+
Bra städning, bra frukost, bra poolområnde
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Peter,
Göteborg

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Erika,
Uppsala

+
Läget från hamnen designen och trädgården på hotellet personalen och ägarnas bemötande. Städning varje dag kyl och frys samt värdeförvaring på rummet. Strand/poolhanddukar fanns att låna. Frukostpaket vid tidig hemeesa.
-
Om det gick att uppbringa högre tryck på vartnet i duschen. Ljudisolerade dörrar. Gärna att ytorna på sängbord etc på rummet dammades av under veckan då det verkar vara en sådan ö där stoft far runt i luften...bara att kika på hur bilar bord stolar etc ser ut efter en dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


7 av 10

Alva,
Södertälje

+
Pool området samt poolrestaurangen
-
Sängarna. Och städningen, golvet kändes alltid rätt smutsigt och sandigt.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Elin,
Stockholm

+
Jättefint hotellområde, pool och dylikt var över förväntan. Ett stort plus att hotellet ligger vid hamnen, supermysigt och lagom lugnt. Nära till city med buss.
-
Fler eluttag i hotellrummen hade varit bra, uttagen glappade även. Annars inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

507 omdömen
Utmärkt
 
385
Väldigt bra
 
84
Bra
 
22
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av 67karina Göteborg, Sverige

Poolen;-)

Vi bodde i den äldre delen. Fördelarna med hotellet är poolområdet, frukosten och servicen. Poolen har en härlig atmosfär med fina möbler och en väl fungerande bar med bra drinkar och smårätter. Frukosten har det man önskar även om den inte är i överflöd. All personal är trevlig och hjälpsam. Lätt att ta sig från hamnen och bara några steg från busshållplatsen. Rummen i sig var ok även om bättre wi-fi och större dusch hade varit önskvärt. (Wi-fin fungerar bra vid poolen och receptionen). Ett klart värt hotell att lägga dagarna på.

 
2019-07-07

Inlägg av jackiehill96 Eslöv, Sverige

Nära till allt och familjär stämning

Vi bodde på Petros Place vilket är deras gamla byggnad/annex. Huset ligger på samma område som Yialos, så det är inget man märker av att man bor i ett annex. Rummen är nedgången men ändå hyfsat fräscha. Städning fick vi varje dag och fick nya handdukar 3 gånger under våran vistelse (1 vecka). Badrummet är oerhört litet med liten dusch som man knappt kan vända sig i eller böja sig. Duschdraperi som är upphängd på någon konstig fjäder som blev konstant i vägen. Samt ett handfat som var för smalt så vattnet hamnade utanför man man t.ex skulle tvätta ansiktet. Finns få krokar (bara två i badrummet) och eluttag vid sängarna. Vi hade två enkelsängar som var ungefär lika hårda som golvet. Vi hade terass och rum nummer 10. Förutom det så var hela området fantastiskt fint och skulle ha MINST 3 stjärnor för sitt hotell. Yialos rum är riktigt fina och det är så dumt att Apollo inte har med Yialos rummen i utbudet. Poolområdet är jättefin och frukosten är över förväntan. Hotellet är drivet av en familj och de är super snälla och trevliga. Hotellet ligger supernära hamnen som är bokstavligen bara runt hörnet. Där ligger även Yialos stranden som enligt oss inte var någon höjdare. Åk hellre till Mylopotas med buss (1.80 € enkel väg) eller till Theodoti stranden. Finns busshållplats precis utanför hotellet upp för en backe. Där är även trappan upp till Chora Village som är 2 km lång, men första gången upp var värst. Sen var det inte lika farligt. Man är uppe på 10-15 minuter. Fantastisk utsikt efter halva biten! Chora är värd en sväng upp men det är enormt mycket ungdomar där. Vi föredrog hamnen! + Bra frukost med det mesta + Omgivningen ser ut som minst 3 stjärnigt + Nära till allt. Trappan till Chora village, Yialos stranden, hamnen och busstopp för att ta bussen till olika stränder, t.ex Mylopotas. + Familjen som äger hotellet är super trevliga och vänliga. + Får med sig frukost om man hem innan frukosten öppnar. + Stort kylskåp -Själva Petros place ligger vid vägen vilket gör att man hör all trafik. -Väldigt basic -Inga krokar förutom två i badrummet till handdukarna -Sjukt liten dusch -Vattnet rinner ut i hela badrummet hur man än gör -Handtvålen är fruktansvärd -Finns ingen kroppsspegel -Bara ett uttag som passar vid sängarna -Kålskåpet låter något fruktansvärt -AC låter mer eller mindre konstant med diverse ljud -Hårda enkelsängar med hårda kuddar -Ingen tv. -Ingen gardin framför dörren så man kan täcka för fönstret.

 
2018-09-02

Inlägg av lindha2018 Gävle, Sverige

Jättenöjda

Underbar personal, härligt hotell, poolområdet är perfekt. Drinkar och lättare mat i baren. Fin service. Frukosten är bra. Boksde och bodde i den äldre orenoverade delen men de var bra iaf. Enda negativa var väldigt liten dusch, hårda sängar, dåligt med eluttag och krokar att hänga kläder på samt ingen hårtork. Men de är egentligen småsaker i mitt tycke. Stort kylskåp med frysfack var plus. Inge störade ljud. Vi åkte sent på säsongen med några festade ungdommar i samma korridor men dom störde inget. Lite lyhört i korridoren men när folk är på sina rum är de tyst.

 
2018-07-01

Inlägg av Niklas L

Fantastiskt & Familjärt

Vi blev mycket nöjda med vistelsen på detta hotell. Hotellet ligger väldigt bra och personalen är helt fantastiska! Hotellets personal gör att resan och vistelsen blir så mycket bättre, tack vare sin närvaro och engagemang. Frukosten är bra, baren är fin och poolen är grym!

 
2017-08-27

Inlägg av JosefSundstedt Borås, Sverige

Över förväntan

Familjärt hotel med underbar personal! Väldigt fint poolområde och tack vare storleken på hotellet ganska lugnt. God mat och fantastiska drinkar serverades i poolbaren till grymt bra priser. Åker vi till Ios igen kommer vi definitivt att bo här ännu en gång!