1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Petros Place

  • Underbart poolområde
  • Nära butiker och tavernor

Petros Place har ett centralt läge i hamnen med tavernor och butiker runt knuten. I den härligt stora poolen är det skönt att ta svalkande simturer, och alldeles i närheten ligger också stranden för dig som hellre känner sand mellan tårna när du solar.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Renheten och personalen, poolen och poolområdet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 484 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Petros Place är ett trevligt hotell centralt beläget i Ios hamn. Hotellet består av flera byggnader och har en stor och fin pool. Gratis poolhanddukar. Du sover och bor i Petros Palaces faciliteter, men har tillgång till grannhotellets pool, poolbar och reception. Även frukostserveringen delas med grannhotellet, i fina omgivningar. Delar av hotellet är renoverat, dock inte dubbelrummen som är av äldre karaktär.

Gratis wifi i receptionen och vid poolområdet. Tavernor och barer i området. Ca 150 meter till sandstrand. En åsnestig med trappor leder upp till Ios stad, ca 10-15 minuters promenad.  Genomfartstrafik. Hotellet är populärt bland ungdomar under högsäsong (juni-augusti).

Måltider

Frukost.

Bra att veta

Vid ankomst och avresa finns ingen transfer från båten till hotellet (ca 300 meter) utan gästerna promenerar. Säkerhetsbox i rum eller reception. Rummen är äldre och slitna.