1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Petros Place

  • Underbart poolområde
  • Nära butiker och tavernor

Petros Place har ett centralt läge i hamnen med tavernor och butiker runt knuten. I den härligt stora poolen är det skönt att ta svalkande simturer, och alldeles i närheten ligger också stranden för dig som hellre känner sand mellan tårna när du solar.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 462 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Petros Place är ett trevligt hotell centralt beläget i Ios hamn. Hotellet består av flera byggnader och har en stor och fin pool. Gratis poolhanddukar. Du sover och bor i Petros Palaces faciliteter, men har tillgång till grannhotellets pool, poolbar och reception. Även frukostserveringen delas med grannhotellet, i fina omgivningar. Delar av hotellet är renoverat, dock inte dubbelrummen som är av äldre karaktär.

Gratis wifi i receptionen och vid poolområdet. Tavernor och barer i området. Ca 150 meter till sandstrand. En åsnestig med trappor leder upp till Ios stad, ca 10 minuters promenad.  Genomfartstrafik. Hotellet är populärt bland ungdomar under högsäsong (juni-augusti).

Måltider

Frukost.

Bra att veta

Reception med begränsade öppettider. Vid ankomst och avresa finns ingen transfer från båten till hotellet (ca 300 meter) utan gästerna promenerar. Bagaget kan transporteras om så önskas. Rummen är äldre och något slitna, men fina. Säkerhetsbox i rum eller reception.