Kundomdömen om Mantalena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 51 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Inger,
Stockholm

+
Personalen, läget och terassen och balkongen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
Det var trevligt, härlig terass
-
Badrummet var litet o sämre än jag väntade mig

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Pär,
Stockholm

+
Enkelt men mycket smakfullt inrett och nära till kaj, centrum och bad. Litet gemytligt familjeägt hotell med toppenläge.
-
Svårt göra något åt, men små ilskna myggor störde nattsömnen.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Carina,
Tungelsta

+
Rent, fräscht, bra läge, trevlig personal.
-
Frukostbuffén kändes uppdaterad mot förra året. Det var samma innehåll men presentationen var snyggare, trevligt!

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Sirpa,
Nyköping

+
Fantastiskt läge! Mycket trevlig personal.
-
Wifi kunde fungera bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Maria,
Trollhättan

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Carina,
Göteborg

+
Läget!Terassen!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Annacarin,
Borglind

+
Läget!
-
Att inte behöva kontakta Apollo då hotellpersonalen ansåg att jag skulle byta rum efter två veckor. Jag var bokad för tre veckor och Apollo löste det fint. Men receptionspersonalen/ ägarna hade en mycket kylig attityd under min vistelse. Tråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Annika,

+
Litet o familjemysigt. Nära till allt. Vi hade mjuka sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

Felicia ,
Stockholm

+
Den genuina familjära stämningen. Ett klassiskt grekiskt hotell - enkelt, men här funkar det på något sätt. Lugnt på kvällarna.
-
Städningen kan absolut bättras på. De bytte inte ut våra vattenglas på hela veckan. Tvål fick vi be extra om när den tog slut.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

85 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
31
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av CarreWes

Trevligt hotell med perfekt läge

Vi har bott på hotellet två år i rad. Rummen är enkla men funktionella, det är rent & fräscht. Lite lyhört. Städning varje dag. Personalen är trevlig. Frukosten är vad man kan vänta sej när man är i Grekland, kaffe/the, bröd, ost, skinka, olika marmelader, youghurt, honung, flingor, vattenmelon, tomat, oliver, ägg, sockerkaka. Vill man bo centralt, fräscht & enkelt så är hotellet ett utmärkt val!

 
2019-06-29

Inlägg av karinarnesen Stockholm, Sverige

Jättebra boende

Precis i hamnen ligger detta familjeägda hotell. Mysigt, fint och trevligt bemötande. Terassen på övervåningen är ljuvlig både morgon, middag, kväll - när det inte blåser för mycket. Härliga uteplatser även vid entrén, perfekt att ta en freddo cappuchino på efter en dag på stranden. Frukosten för 7 euro är klart ok, ofta med en nygräddad tigerkaka som är mycket god!

 
2018-11-07

Inlägg av soltatuerad Hammamet Tunisien

Utmärkt läge

här bor man bra med närhet till hamn flera stränder och bra restauranger och flera affärer av skilda slag. Sängarna var dock hårda men skönt med egen ingång och helt ok frukost. Trevlig personal som tipsade om kändisbesök på ön.

 
2017-10-08

Inlägg av Lilla_My16 Kungälv, Sverige

Underbart familjärt med perfekt läge

Mantalena hotel är ett underbart familjedrivet hotell på hamnpromenaden i Antiparos. Hela familjen är engagerad i hotellet och du känner dig alltid välkommen. Frukostmatsalen är som att flyttas till en romantisk film i pensionatsmiljö. Lågmälda konversationer mellan korgstolarna om dagens planer och gårdagens erfarenheter.

 
2018-11-20

Inlägg av Jane T

Amazing!

Can't wait to return in 2019! Absolutely lovely, simple, charming hotel! Great location and lovely family owners so willing to help in any way. Our stay on the island was relaxing, restorative and enlightening.