1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paradise Ammoudia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anna,
Sölvesborg

+
Fantastisk personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-12


6 av 10

Fia,
Varberg

+
Låg nära havet
-
Nya sängar med mjukare madrasser Nya toalettborstar, Så ofräscht Befintlig Hårtork fungerade ej , började glöda Säkerhetsskåp Strykjärn

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

Johanna,
Göteborg

+
Trevliga människor som arbetade, ac ingick, fin balkong.
-
Tyvärr något tråkig frukost, trasig duschhörna.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

Kristian,
Malmö

+
Bra rum underbar personal!
-
Wi-fi fungerade inte alls på rummen och ofta ganska dåligt på balkongen o hotellets övriga allmänna o utomhusområden där de sades fungera. Behöver fixas då många var missnöjda över detta. Vore även önskvärt att receptionen o restaurangen accepterade kortbetalning.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Virginija,
Ängelholm

+
Läge, trevlig serviceminded personal.
-
Poolen kunde städas bättre.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


2 av 10

Josefine,
Stockholm

+
Nära stranden
-
Renovera. Inget var gjort sen det byggdes. Äckliga badrum med trasig dusch där ena väggen till duschkabinen ramlade över sambo+ 2 åring.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Julia,
Lund

+
Nära stranden, tyst och grönt område, trevliga människor som jobbar på hotellet, stora och bekväma rum, perfekt städning, den renaste poolen som jag sett - allt var underbart.
-
Kanske en vattenkokare på rummet..? Eller en kaffebryggare..? Men det är bara ett förslag. Det var det enda som vi saknade och vi kunde alltid gå ner och ta en kopp te/kaffe eller het vatten i termos i köket.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Daniel ,
Halmstad

+
Frukosten var mycket bättre än vad många skrivit i sina omdömen. Bra variation, brett utbud.
-
Byta lakanen varje dag istället för att bara rista.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


7 av 10

Tina,
Uppsala

+
Stort rum bra städning god frukost.
-
Rengör poolen bättre bemötande vid incheckning.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


5 av 10

Olle,
Stockholm

+
Läget nära "centrum" och nära badstranden
-
Aircondition ingick inte. Kostade EU 7 / dygn, hela veckan EU 49. För betalning av detta och turistskatt EU 10,50, totalt EU 59,50, tog hotellet inte betalkort. Fick rusa till bankautomat och ta ut EU 70 till dålig kurs och uttagsavgíft EU 2,90. Som tur gjordes uttag och betalning dag innan avresa, om väntat till avresedagen skulle vi inte hinna med bussen. Begärde kvitto på dessa utlägg men fick bara kvitto på turistskatten EU 10,50, dvs. Grekiska betalning "in to the pocket". Hotellet hjälpte till med hyrbil en dag för EU 40. Fick kvitto på EU 18,80 inkl. VAT. Samma bristande redovisning som ovan. Hotellet inte handicapanpassat, hissen halv trappa nedanför entréplanet.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

35 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
8
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-06-27

Inlägg av Navigator15863737545

En underbar semestervecka!

Trevlig personal, stort rum (även ett rymligt badrum med bekvämt badkar i), rolig hiss med musik, långa gallerier med utsikt över hela byn, stora isolerade balkonger, fantastiskt läge - allt var bra! Vi kunde hyra moped med hjälp av personal i receptionen och hade en fantastiskt skönt semester!

 
2018-08-21

Inlägg av kenneth623 Malmö, Sverige

Lugnt läge

Detta hotell ligger endast ca 100 meter från den 800 meter långa Ammoudia stranden. Rymliga enkla dubbelrum med stor balkong o enkel frukostbuffé ingår i priset, AC kostar 7 Euro per dag. Närheten till ett 10 tal restauranger o två supermarkets, detta är inget plats för dom som vill ha hålligång. Ammoudia är en liten by på ca 300 invånare o de flesta som kommer hit är greker som utnyttjar den fina stranden. Till Parga är det 17 km o med taxi kostar det 25 Euro enkel resa, man kan även ta taxibåt 7 Euro per person. Det finns en ATM för uttag i byn o den som vill ha lugn o ro är detta en perfekt plats. Trevlig personal på hotellet.

 
2018-07-11

Inlägg av 736jennien Hudiksvall, Sverige

Bra hotell

Väljer ni att bo i den lugna byn Ammoudia kan jag rekommendera detta hotell. Ett lugnt, fräscht och trevligt boende. Rummet vi hade var rymligt med garderober, liten tv och ett fint badrum med dusch. Fans även badkar i vårt grannrum. Superbra städat varje dag. Innan vi reste hade jag läst att hotellets hissmusik hade fått ett minus, men vår familj hade jätteroligt i hissen. Där spelades Vivaldis spring i högan sky:) Frukosten var lagom enligt min smak med yoghurt, honung, flingor, skivad frukt och grönsaker, oliver, ost, korv, kokt ägg, scrambled eggs, bröd, te och kaffe mm. På hotellets restaurang kan man köpa lunch och middag. Nära till den fina stranden och till floden Acheron där man kan ta sig en liten båttur. Där fanns också en del mysiga restauranger. Lite mygg när vi var där.

 
2017-09-12

Inlägg av Arne J

Bra hotell

Ett hotell med mycket bra läge nära stranden och floden Styx där restauranger och båtar ligger. Hotellet har väldigt trevlig och omtänksam personal som månar om gästerna. Det är rent och fräscht. Frukosten var jättebra med gott om grönsaker, frukt och annat gott. Vi skulle gärna åka tillbaka igen!

 
2014-07-17

Inlägg av AFN928 Nyköping, Sverige

Nöjda gäster

Vi åkte hit för att vi ville ha en lugn och skön vecka med lata dagar på stranden - och det fick vi. Det finns inte så mycket att göra i den lilla byn så det är inget resmål för den rastlöse. Hotellet har ljusa och fräscha rum och de som driver hotellet är väldigt trevliga. Ett minus är den spartanska frukosten som dock har ett fint inslag av egenodlade grönsaker. Överlag är vi mycket nöjda med vår vecka i Ammoudia och på Paradies Hotel.