1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paradise Ammoudia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Tina,
Uppsala

+
Stort rum bra städning god frukost.
-
Rengör poolen bättre bemötande vid incheckning.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


5 av 10

Olle,
Stockholm

+
Läget nära "centrum" och nära badstranden
-
Aircondition ingick inte. Kostade EU 7 / dygn, hela veckan EU 49. För betalning av detta och turistskatt EU 10,50, totalt EU 59,50, tog hotellet inte betalkort. Fick rusa till bankautomat och ta ut EU 70 till dålig kurs och uttagsavgíft EU 2,90. Som tur gjordes uttag och betalning dag innan avresa, om väntat till avresedagen skulle vi inte hinna med bussen. Begärde kvitto på dessa utlägg men fick bara kvitto på turistskatten EU 10,50, dvs. Grekiska betalning "in to the pocket". Hotellet hjälpte till med hyrbil en dag för EU 40. Fick kvitto på EU 18,80 inkl. VAT. Samma bristande redovisning som ovan. Hotellet inte handicapanpassat, hissen halv trappa nedanför entréplanet.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Carina,
Knislinge

+
Fräscht! många handdukat på rummen.Nära havet. Lugn och ro. Det fanns ändå restauranger och 2 små mataffärer. Enda negativa utanför hotellet var att det inte fanns toalett på stranden och smutsigt pga campare i närheten. Vi är ändå mkt nöjda.
-
Toaletter på stranden och städa upp där.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


10 av 10

X,
X

+
Fräscht och trevlig personal. Bra läge.
-
Dusch istället för badkar

Bekräftad gäst: 2018-08-27


6 av 10

Alexandra,
Kävlinge

+
Närheten till stranden
-
Laga trasiga saker på rummet som duschdörr och säng, mindre gammalt bröd på frukosten samt trevligare bemötande av personalen.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


7 av 10

Robin,
Järna

+
Med tanke på tidigare recensioner så hade jag väldigt låga förväntningar och blev posetivt överaskad att det var bättre än förväntat. Strandens närhet och att den var väldigt barnvänlig.
-
Ingen duktig personal på engelska. Apollo personal var där 1 timme efter frukosten dag nr 3 och sen inget mer. Svåra kommunikationer att ta sig därifrån och enda man kan göra är att äta på resturang oxh vara på stranden.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


8 av 10

Jarmo,
Märsta

+
Frukosten inkluderad även om det var utan variation.
-
Safetybox på rummet. Förbjud rökning på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


8 av 10

Jessica,
Stckholm

+
Bästa och snabbaste incheckning ever.
-
Att skaffa bättre termosar så kaffet är varmt på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-08-27


7 av 10

Gunilla,
Lund

+
Frächa stora rum med bra förvaringsutrymmen. Stor och bra balkong.
-
Frokusten är bland det sämsta vi ätit på Apollos hotel.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


9 av 10

,

+
Maten /Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

32 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
7
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-08-21

Inlägg av kenneth623 Malmö, Sverige

Lugnt läge

Detta hotell ligger endast ca 100 meter från den 800 meter långa Ammoudia stranden. Rymliga enkla dubbelrum med stor balkong o enkel frukostbuffé ingår i priset, AC kostar 7 Euro per dag. Närheten till ett 10 tal restauranger o två supermarkets, detta är inget plats för dom som vill ha hålligång. Ammoudia är en liten by på ca 300 invånare o de flesta som kommer hit är greker som utnyttjar den fina stranden. Till Parga är det 17 km o med taxi kostar det 25 Euro enkel resa, man kan även ta taxibåt 7 Euro per person. Det finns en ATM för uttag i byn o den som vill ha lugn o ro är detta en perfekt plats. Trevlig personal på hotellet.

 
2018-07-11

Inlägg av 736jennien Hudiksvall, Sverige

Bra hotell

Väljer ni att bo i den lugna byn Ammoudia kan jag rekommendera detta hotell. Ett lugnt, fräscht och trevligt boende. Rummet vi hade var rymligt med garderober, liten tv och ett fint badrum med dusch. Fans även badkar i vårt grannrum. Superbra städat varje dag. Innan vi reste hade jag läst att hotellets hissmusik hade fått ett minus, men vår familj hade jätteroligt i hissen. Där spelades Vivaldis spring i högan sky:) Frukosten var lagom enligt min smak med yoghurt, honung, flingor, skivad frukt och grönsaker, oliver, ost, korv, kokt ägg, scrambled eggs, bröd, te och kaffe mm. På hotellets restaurang kan man köpa lunch och middag. Nära till den fina stranden och till floden Acheron där man kan ta sig en liten båttur. Där fanns också en del mysiga restauranger. Lite mygg när vi var där.

 
2017-09-12

Inlägg av Arne J

Bra hotell

Ett hotell med mycket bra läge nära stranden och floden Styx där restauranger och båtar ligger. Hotellet har väldigt trevlig och omtänksam personal som månar om gästerna. Det är rent och fräscht. Frukosten var jättebra med gott om grönsaker, frukt och annat gott. Vi skulle gärna åka tillbaka igen!

 
2014-07-17

Inlägg av AFN928 Nyköping, Sverige

Nöjda gäster

Vi åkte hit för att vi ville ha en lugn och skön vecka med lata dagar på stranden - och det fick vi. Det finns inte så mycket att göra i den lilla byn så det är inget resmål för den rastlöse. Hotellet har ljusa och fräscha rum och de som driver hotellet är väldigt trevliga. Ett minus är den spartanska frukosten som dock har ett fint inslag av egenodlade grönsaker. Överlag är vi mycket nöjda med vår vecka i Ammoudia och på Paradies Hotel.

 
2012-06-19

Inlägg av Euphoriia

Vill du få dålig frukost och massa myggbett? Res hit!

Hotellet hade väldigt lite att välja bland till frukost och hade endast ett sorts bröd som var väldigt torrt. Vid städning öppnar städerskorna dörrarna till rummen och då flyger över 10 myggor in per dag som biter en på natten. Drinkarna på hotellet är sämst. Ammoudia är en by som är tråkig där endast en restaurang serverar gyros i hela byn. Dålig städ på stranden och över 20 minuters bil färd till närmsta staden parga där det finns lite mer att "shoppa & äta"