Kundomdömen om Paradise Ammoudia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 222 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Bertil,
Sandviken

+
-
Bättre hisstillgång

Bekräftad gäst: 2019-09-13


4 av 10

Knarik,
Västerås

+
Det var nära stranden
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2019-09-06


4 av 10

Elisabet,
Karlskoga

+
Läget till strand o fint ordnat med solsängar
-
Fruktansvärt hårda sängar och urusel luftkonditionering.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Göran,
Njutånger

+
Det var precis som på bilderna. God mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


2 av 10

Marie,
Danderyd

+
Inget
-
ACn fungerade dåligt, alltid jättevarmt i rummet. Dags att byta system, såg ut att vara från 90 talet. En tjocktv på rummet som inte fungerade, trodde inte dom fanns längre! Dålig frukost, lite att välja på, torrt bröd, svagt kaffe apelsinsaft istället för juice, ingen bacon, prinskorvar av tveksam kvalite. Lite pålägg och ofta gårdagens uppskivade grönsaker och melon, inte fräscht alls. Enda gången det satt någon i receptione var vid ankomst såg aldrig personalen annars, kunde varit lite mer serviceminded.

Bekräftad gäst: 2019-08-26


7 av 10

Anders Börje Lennart,
Tollarp

+
familjärt
-
frukosten var inte bra......

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

Johan,
Påarp

+
Närhet till stranden. Service av serveringspersonal både på strand och hotellet. Maten. Städningen.
-
Aktivitet för barn och ungdomar (pingis, biljard etc). Musik vid poolen. Underhållning på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


7 av 10

Pernilla,
Lidingö

+
Trevlig personal och god mat
-
Kan behövas en rejäl renovering. Ganska ofräscht. Väldigt dålig ac på rummet. Vi hade, trots att ac var igång, över 30 grader varmt i rummet på natten.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

Vuokko,
Södertälje

+
Bra läge och nära till stranden. God mat och trevlig personal.
-
Städningen var dålig så det var väldigt dammigt. Myggnätet till balkongen trasig och klädskåpet luktade hemskt.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


7 av 10

Björn,
Göteborg

+
Det var klart bättre än beskrivningen å hemsidan. Bra utrymmen.
-
Lite mer variation på frukosten med grovt bröd kanske Annars helt ok.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
11
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av TobiasAtt Stockholm, Sverige

Bra läge i Ammoudia

Ett mycket prisvärt hotell med jättebra läge. Inget speciellt som sticker ut förutom läget och den egna delen av stranden. Här finns solbäddar av olika slag (och parasoll) och ligger man här kan man beställa drinkar, mat och kaffe ifrån hotellet. Bekvämt och bra! I övrigt inget speciellt men helt ok frukost (ingår i priset), bra rum, ok pool och trevlig personal.

 
2019-06-27

Inlägg av Navigator15863737545

En underbar semestervecka!

Trevlig personal, stort rum (även ett rymligt badrum med bekvämt badkar i), rolig hiss med musik, långa gallerier med utsikt över hela byn, stora isolerade balkonger, fantastiskt läge - allt var bra! Vi kunde hyra moped med hjälp av personal i receptionen och hade en fantastiskt skönt semester!

 
2018-08-21

Inlägg av kenneth623 Malmö, Sverige

Lugnt läge

Detta hotell ligger endast ca 100 meter från den 800 meter långa Ammoudia stranden. Rymliga enkla dubbelrum med stor balkong o enkel frukostbuffé ingår i priset, AC kostar 7 Euro per dag. Närheten till ett 10 tal restauranger o två supermarkets, detta är inget plats för dom som vill ha hålligång. Ammoudia är en liten by på ca 300 invånare o de flesta som kommer hit är greker som utnyttjar den fina stranden. Till Parga är det 17 km o med taxi kostar det 25 Euro enkel resa, man kan även ta taxibåt 7 Euro per person. Det finns en ATM för uttag i byn o den som vill ha lugn o ro är detta en perfekt plats. Trevlig personal på hotellet.

 
2018-07-11

Inlägg av 736jennien Hudiksvall, Sverige

Bra hotell

Väljer ni att bo i den lugna byn Ammoudia kan jag rekommendera detta hotell. Ett lugnt, fräscht och trevligt boende. Rummet vi hade var rymligt med garderober, liten tv och ett fint badrum med dusch. Fans även badkar i vårt grannrum. Superbra städat varje dag. Innan vi reste hade jag läst att hotellets hissmusik hade fått ett minus, men vår familj hade jätteroligt i hissen. Där spelades Vivaldis spring i högan sky:) Frukosten var lagom enligt min smak med yoghurt, honung, flingor, skivad frukt och grönsaker, oliver, ost, korv, kokt ägg, scrambled eggs, bröd, te och kaffe mm. På hotellets restaurang kan man köpa lunch och middag. Nära till den fina stranden och till floden Acheron där man kan ta sig en liten båttur. Där fanns också en del mysiga restauranger. Lite mygg när vi var där.

 
2017-09-12

Inlägg av Arne J

Bra hotell

Ett hotell med mycket bra läge nära stranden och floden Styx där restauranger och båtar ligger. Hotellet har väldigt trevlig och omtänksam personal som månar om gästerna. Det är rent och fräscht. Frukosten var jättebra med gott om grönsaker, frukt och annat gott. Vi skulle gärna åka tillbaka igen!