Kundomdömen om Ammos Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 60 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Anki,
Enköping

+
Allt
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Agneta,
Västerås

+
Litet hotel med trivsam miljö och mycket trevlig personal,kändes välkomnande.
-
Duschdörren gick inte att stänga riktigt,rann ut på golvet.Lite bättre påfyllnad av duschgel. Detta är inte mycket att klaga på egentligen .

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

Marie,
Skänninge

+
Nära den fina stranden, fantastiskt trevlig ägare och personal så bra service, bra frukost, vi fick stor fin balkong,
-
Det slitna Trädäcket runt poolen drog ner helhetsintrycket

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Margareta,
Bollnäs

+
Hotellet var över mina förväntningar! Ett riktigt "lögarställe", fräscht och så rent. Fantastisk personal som verkligen gör ALLT för att du ska trivas. Underbart poolområde och stranden bara ett stenkast bort!
-
Kan inte se några!

Bekräftad gäst: 2019-08-23


10 av 10

Ylva,
Stockholm

+
Frukosten Läget
-
En riktig säng i enkelrummet istället för bäddsoffa som var lite smal och hård

Bekräftad gäst: 2019-08-19


6 av 10

Alice,
Lidköping

+
Att det var fräscht
-
Att ett dubbelrum inte kan vara i storlek av ett enkelrum. Man får inte plats då.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

Stefan,
Västerås

+
Trevligt, familjärt, gästvänligt, nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

Mia ,
Linköping

+
Fräscht och rent med kanonläge - trevlig personal - frukosten var bra de allra flesta dagar (saknade dock den goda äggröran ett par dagar).
-
Kanske kunde man försöka ordna ett litet rum för ombyte, dusch etc avresedagen.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

Tommy,
Stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-22


9 av 10

Stina,
Stockholm

+
Personalen var alla mycket trevliga och hjälpsamma! Miljön är lugn och behaglig, rent och fräscht hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-25

Inlägg av miajorgen Åhus, Sverige

Underbart hotell

Fint hotell med trevlig och hjälpsam personal. Bra städning 7 dagar i veckan. Nära till en lugn och fin sandstrand med gott om solstolar. Ren och fin pool. Det fanns 2 supermarket och några resturanger och ingen shopping alls i denna lilla by.

 
2017-07-06

Inlägg av LottaA78

Fantastiskt välkomnande!

Åkte i maj bästa tiden, lugnt, rogivande inte så mycket turister. Stranden underbar med trevliga Stravros på sin moped som kom varje morgon och ville sälja dricka, nypressad apelsin juice ta den, sen ligger du gratis. 18 rum på hotellet fanns möjlighet att byta upp sig som vi gjorde eftersom det inte var fullbelagt. Fräscha rum, lite hårda sängar, bra städning mycket trevlig personal man känner sig välkommen och omhuldad :-) Åker gärna tillbaka hit. Kort promenad till floden med mysiga tavernor och fiskebåtar, ta även en tur till träsket med båt. Buss till Parga går kl 11 och 17 varje dag (försommaren i alla fall) taxi kostar 25 euro lite dyrt. Vällagad mat på hotellet, lagom frukost. Åker nästa vår igen.

 
2017-06-11

Inlägg av Ansu60 Sundsvall, Västernorrlands Län, Sweden

Avkoppling

Familjärt, service perfekt, rent och snyggt, lugnt och totalt avstressande. Skulle absolut kunna bo där igen. En promenad på 3 min så var man på stranden. Vill man så lägg till halvpension- god mat och alltid en liten kaka till "efterrätt"- hembakt ! Bra att kunna betala med kort där i början av juni ! Kan bara säga: åk dit på försommaren :)

 
2016-07-31

Inlägg av Urban C

Mycket prisvärt hotell

Ett litet fint hotell, med trevlig personal, rent och snyggt överallt fin pool med bar om man vill ha det, bara 100 meter till stranden. Ammoudia är en liten by men ändå fanns det så många matställen så man kunde prova nåt nytt både till lunch och middag, för övrigt fanns inte så mycket att göra, passade oss perfekt då det var sol och bad vi åkte hit för, vi provade dock på en liten paddel tur på floden det var väl värt pengarna då det inte kostade så mycket, vi tog en liten båttripp också, paddel turen var bättre om man måste välja.

 
2016-07-26

Inlägg av RositaA119

Underbart hotell nära fin strand

Mycket trevlig personal! Fina lokaler, rent och fint överallt! Mycket god och fräsch mat! Nära till stranden. Vi hade bara förbeställt frukost, vilken var bra, men vi valde att även äta lunch här. Fin pool att bada i. Alltid någon tillhands i reception eller på hotellet. Jag brukar önska mig mjukare sängar, och den önskan hade jag även här. Jag återkommer gärna till Ammos Bay hotell