1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ammos Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lotta ,
Västerås

+
Fin pool och nära till stranden och mycket trevlig personal.
-
Har inga. Är så nöjda.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Kristina,
Eskilstuna

+
Mycket trevlig personal, rent och fint och god mat, närhet till stranden var ett stort pluss,
-
ACN kunde ha ingått i priset, den var även rätt högljud att ha på under natten, förövrigt var allt annat topp!

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

,

+
Närheten till stranden. God service
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Kristina ,
Falun

+
Fantastisk trevlig omtänksam personal ,god frukost, hotellets perfekta läge och närheten till havet.
-
Någon hylla för badrumsartiklar och hängare för badlakan i badrummet, det kunde framkomma i informationen att det finns AC men att det kostar 5 E extra / dygn.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Emelie,
Vittinge

+
Lugnt och trevligt i bra område.
-
Vet ej om det går att förändra men det var enormt mycket skällande hundar på nätterna, även en hel del mygg och getingar.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


10 av 10

Ann,
Örebro

+
Fint och rent. Närheten till stranden som var fantastisk.
-
Sängarna var väldigt hårda så sömnen blev tyvärr störd och ryggont blev följden.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Maria,
Åhus

+
Trevlig personal och lugnt läge
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Fredrik,
Kristianstad

+
Rent, trevlig personal, lugnt
-
Frukosten är alldeles för liten, alldeles för lite frukt att välja på, ägg o bacon borde serveras varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


3 av 10

Charlott,
Östersund

+
Maten och personalen.
-
Mycket hal trappa (blankpolerad granit), det sämsta man kan ha på ett hotell! Halkade och slog ryggslutet, som tur var slog jag mig inte värre. AC ingick inte i rummen utan mot avgift vilket drar ner upplevelsen, den lät dessutom som en traktormotor. Mögellukt i hissen samt i badrummet på rummet. Frukosten var mellan 08:00-11:30 men kom man till 08:00 var den varma frukosten inte serverad, vilket även det drar ner betyget och upplevelsen. På allt detta så renoverade dom något på taket (vi hade rum på våningen längst upp) så borrningar och dylikt skedde vilket störde något enormt. Har man semester är renoveringsljud det sista man vill höra! Trots öronproppar hördes ljuden mycket tydligt.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Ylva,
Malmö

+
Rent o fint o mycket bra service
-
Sängarna fruktansvärda! Fick köpa luftmadrasser. Bäddmadrasser tycker vi att de ska inskaffa

Bekräftad gäst: 2018-07-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
68
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-25

Inlägg av miajorgen Åhus, Sverige

Underbart hotell

Fint hotell med trevlig och hjälpsam personal. Bra städning 7 dagar i veckan. Nära till en lugn och fin sandstrand med gott om solstolar. Ren och fin pool. Det fanns 2 supermarket och några resturanger och ingen shopping alls i denna lilla by.

 
2017-07-06

Inlägg av LottaA78

Fantastiskt välkomnande!

Åkte i maj bästa tiden, lugnt, rogivande inte så mycket turister. Stranden underbar med trevliga Stravros på sin moped som kom varje morgon och ville sälja dricka, nypressad apelsin juice ta den, sen ligger du gratis. 18 rum på hotellet fanns möjlighet att byta upp sig som vi gjorde eftersom det inte var fullbelagt. Fräscha rum, lite hårda sängar, bra städning mycket trevlig personal man känner sig välkommen och omhuldad :-) Åker gärna tillbaka hit. Kort promenad till floden med mysiga tavernor och fiskebåtar, ta även en tur till träsket med båt. Buss till Parga går kl 11 och 17 varje dag (försommaren i alla fall) taxi kostar 25 euro lite dyrt. Vällagad mat på hotellet, lagom frukost. Åker nästa vår igen.

 
2017-06-11

Inlägg av Ansu60 Sundsvall, Västernorrlands Län, Sweden

Avkoppling

Familjärt, service perfekt, rent och snyggt, lugnt och totalt avstressande. Skulle absolut kunna bo där igen. En promenad på 3 min så var man på stranden. Vill man så lägg till halvpension- god mat och alltid en liten kaka till "efterrätt"- hembakt ! Bra att kunna betala med kort där i början av juni ! Kan bara säga: åk dit på försommaren :)

 
2016-07-31

Inlägg av Urban C

Mycket prisvärt hotell

Ett litet fint hotell, med trevlig personal, rent och snyggt överallt fin pool med bar om man vill ha det, bara 100 meter till stranden. Ammoudia är en liten by men ändå fanns det så många matställen så man kunde prova nåt nytt både till lunch och middag, för övrigt fanns inte så mycket att göra, passade oss perfekt då det var sol och bad vi åkte hit för, vi provade dock på en liten paddel tur på floden det var väl värt pengarna då det inte kostade så mycket, vi tog en liten båttripp också, paddel turen var bättre om man måste välja.

 
2016-07-26

Inlägg av RositaA119

Underbart hotell nära fin strand

Mycket trevlig personal! Fina lokaler, rent och fint överallt! Mycket god och fräsch mat! Nära till stranden. Vi hade bara förbeställt frukost, vilken var bra, men vi valde att även äta lunch här. Fin pool att bada i. Alltid någon tillhands i reception eller på hotellet. Jag brukar önska mig mjukare sängar, och den önskan hade jag även här. Jag återkommer gärna till Ammos Bay hotell