1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Pleiades

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ingrid,
Höganäs

+
Utsikten o nära till det mesta.
-
Varm-kallvattenledningarna i badrumsvasken var felkopplade. Kylskåpet stod snett o fullt med is i frysfacket. En rumsnyckel gick till mer än ett rum.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Zsuzsanna,
Solna

+
Personalen
-
Gör ngt åt att all vatten hamnar på golvet under duschandet.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

,

+
Läget
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Ingvar,
Arild

+
Städning och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


6 av 10

,

+
Utsikten och läget
-
Dåligt tryck i duschen, litet rum

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Rosemarie,
Stockholm

+
Läget, personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


7 av 10

Kerstin,

+
Trevlig personal. Mycket noggrann städning varje dag. Enkel och bra frukost.
-
Störande ljud från grannarnas airkondition och mycket fläktljud från närliggande restauranger.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

Gun illa,
Nyköping

+
Fin utsikt litet pensionat trevlig personal god frukost personligt
-
Bättre toalett spolning trasig

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Siv,
Hudiksvall

+
Perfekt läge. Trevlig personal. Bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Marianne,
Lund

+
Läget och den underbara personalen! Christina i köket gjorde att man alltid lämnade frukosten med ett leende. Läget mitt i staden med fin strand ett stenkast bort gjorde det lätt att njuta.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
12
Bra
 
2
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-08-27

Inlägg av Naaggs Göteborg, Sverige

Underbart hotell!

Ett litet hotell som har bästa utsikten över hamnen från både rummen och restaurangen. Man får en riktig känsla av grekisk kultur på detta hotellet, och damen som driver det gör allt för att ni skall få den bästa trivsel. Mycket fina rum och alltid rent och fräscht varje dag. En tacksam summa för plånboken på detta hotell.

 
2017-08-25

Inlägg av 69madeleinel Göteborg, Sverige

Över förväntningarna!

En mycket mysigt hotell med 100% grekisk känsla och fantastisk utsikt över hamnen! Ägaren gör allt för att man skall känna sig tillfreds! Fräsch och städad känsla, bra restaurang och trevlig personal gör att vi var mycket nöjda för denna lilla prislapp

 
2017-07-16

Inlägg av K L Varberg, Sverige

Härlig utsikt över hamnen

Vi bodde en vecka juli månad. Bra läge i byn, ok rum, bra frukost och mycket trevlig o hjälpsam personal. Hotell har också en restaurang med mycket bra o vällagad mat. Utsikten från balkongen över hamnen och byn var härlig att njuta av. Wi-fi något trög på rummet. AC med bra kapacitet.

 
2016-06-05

Inlägg av Tobbe-53 Borås, Sverige

Utmärkt boende

När vi vistas i den Grekiska övärlden är det, detta typ av boende vi söker. Trevliga enkla rum, men rena och snygga. Läget är suveränt med utsikt över hamnen i Patitiri, där man kan följa färjorna och andra båtars avgång och ankomst. Att äta frukost på terassen med utsikt över havet är en bra start på dagen

 
2015-09-28

Inlägg av AnnCh969 Oljonsbyn, Dalarnas Län, Sweden

Familjärt och vänligt hotell med vacker utsikt över hamnen

Fin och väl tilltagen frukostbuffé. Middagsrestaurang med vällagad mat, serviceinriktad servering och trevlig atmosfär. Rummet bra men sängarna hårda. Stor balkong med underbar havsutsikt. Toalett, badrum slitet men fungerande, tyvärr bara kallt vatten i duschen vid ett tillfälle.