Kundomdömen om Paradise (Alonissos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 40 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Gunilla,
Växjö

+
Som en härlig oas
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Mikael,
Bromölla

+
De fantastiskt mjuka sängarna. Har vi aldrig tidigare fått i Grekland.
-
Markterasserna var tråkiga. Ingen avskildhet, där alla går förbi.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

Frida,
Tranås

+
Ligger nära till både stadskärnan och gångavstånd till stranden Roussoum. Trevlig personal
-
Hotellet MÅSTE införskaffa sig extra bäddmadrasser att lägga ovanpå. Det var som att sova på ett stengolv! Helt bedrövlig standard på sängarna år 2019. Nu bodde vi i the mainbuilding så kan inte svara för hur standarden är i den nybyggda delen av hotellet. Frukosten bär ju helt klart ses över och förbättras. Små saker som att erbjuda både hårdkokta samt löskokta ägg, grönsaker till frukostmackan skulle lyfta frukosten till en bättre standard.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Nina,
Sundbyberg

+
Utsikten över havet och närheten till Patitiri
-
Duschutrymmet var mycket snålt tilltaget, med plastförhänge som var för kort för att falla innanför den lilla fyrkanten, med påföljd att jag lyckades skvätta ner halva badrummet varje gång jag duschade. Så fort jag rörde mig i duschen klibbade plastförhänget fast vid kroppen, eftersom utrymmet var så litet. Annars OK.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Lars,
halmstad

+
Lugnet Trevlig personal och goa bad.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Theres,
Malmö

+
Utsikten
-
Fruktansvärt dåliga sängar

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Jan,
Stockholm

+
Läget
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

,

+
Läget Pool Möjlighet till havsbad God lunch i baren
-
Sängarna i den del som inte var renoverad kunde gärna haft bäddmadrass Väldigt hårda

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Stefan,
Lomma

+
Väldigt fint läge, klippbadet
-
Vi fick ett rum med utsikt mot gatan. när vi ville byta möttes vi av kommentaren att vi inte önskat havsutsikt. På Apollos bokningssida fanns inte möjlighet att önska läge. Vi bodde 3 dagar i det "dåliga" rummet och 11 i ett utsökt rum, skillnaden är väldigt stor, De som bokat själv fick bra rum.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

174 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
45
Bra
 
12
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-06-30

Inlägg av Torbjorn12 Lidköping, Sverige

Bra hotell med underbar personal!

Bra hotell med frukost. Välstädat. Poolområde med bar, man kan även bada i havet från klipporna 50 meter från hotellet. Man når hamnen med restauranger genom att ta trapporna mellan husen. Verkar som man har mycket återkommande gäster.

 
2018-07-16

Inlägg av Per S Örkelljunga

Välj rätt rum

Vi var här en vecka i början på juli. Hotellet ligger väldigt fint vid havet och de flesta rum har jättefin utsikt mot havet, dock inte alla. Det finns ett fåtal rum mot gatan och vi fick ett sådant. Utsikt mot en byggarbetsplats och en minimal balkong. Vi försökte byta rum men personalen hänvisade till ägaren som skulle dyka upp senare. Vi såg aldrig till någon ägare. Åk inte med Apollo hit för då kan ni inte välja rum och får betala samma pris som de som har havsutsikt. Bokar ni via boking.com kan man välja rum och där har rummen mot gatan lägre pris. Vi reagerade också på att när vi kom till hotellet en dag så sätt städerskan nyckelknippa i vår dörr på utsidan. Vem som hade kunnat gå in på rummet och i de andras. När vi påtalade detta så ryckte personalen bara på axlarna.

 
2018-05-27

Inlägg av Maria M

Prisvärt

Mycket fräscht hotell. Fina rum, sköna sängar. Fin utsikt mot havet. Perfekt poolläge. Nära till hamnen. Trevligt bemötande av personalen. Bra frukost. Detta hotell rekommenderar jag gärna. Paradise är ett passande namn.

 
2017-06-10

Inlägg av mariamikaela Malmö, Sverige

En pärla!

Mysigt litet hotell! Har allt vi önskar, mkt prisvärt! Möjligen har de uppdaterat sängarna sedan förra året för de var inte alls hårda vilket andra omdömen säger. Bra med kyl på rummet, härlig utsikt från balkongen. Trevlig poolbar. Kort promenad ner till hamnen. Man kan även promenera från poolbaren ner till vattnet och bada från klipporna. Bessie som driver hotellet är en helt underbar person! Det enda negativa är att det är dåligt m kvällssol på området.

 
2017-06-05

Inlägg av Mats Å

Mysigt familjärt hotel

Fantastiskt fint läge med underbar utsikt! Otroligt trevlig personal som verkligen gjorde allt för att man skulle trivas. Ett hotel för alla som vill ha ett bra boende, nära till stranden och nära till centrum. Tillräcklig frukost och bra lunchmeny. COZY! Mats och Gudrun