1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nereides (Alonissos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lena,
Norrköping

+
Personalen, poolen, utsikten
-
Beskrivningen av hotellet på er hemsida. Det framgår dåligt att det är riktigt svårt att ta sig ner och upp till stan från hotellet. Det är extremt backigt och antingen får man gå i branta trappor eller den smala bilvägen. Vi som har 2 barn i ålder 3 och 4 år och är beroende av vagn var tvungen att hyra bil för att ta oss ner till stan där alla restauranger och affärer fanns. Ingen rolig extrautgift! När vi bokade resan hade hotellet en restaurang där vi hade planerat äta några av våra middagar (för att slippa gå 1km till stan) men sen fick vi meddelande att den var stängd. Det står på hemsidan att det är 1 km till stranden. Den stranden tycker inte jag att man kan kalla för en riktig strand. Den ligger mitt i hamnen och är pytteliten. Badmöjlighet, absolut men det är ingen strand man kan ligga och sola på.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Kerstin,
Kungsör

+
Trevlig personal. Rent och snyggt. Bra skötsel av poolen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Mysigt. Fint poolområde. Fin peesonal
-
Bättre utrustat kök

Bekräftad gäst: 2018-06-16


7 av 10

Roy,
Halden

+
Rommene var fine
-
Service og mangel på tilbud om lunsj/middag

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Gry,
Vestnes

+
Bassengområdet
-
Kjøkken og kjøkkenutstyr

Bekräftad gäst: 2018-09-15


5 av 10

Karin,
Stavanger

+
fint uteområde
-
må få med i beskrivelsen at hotellet ligger 1 km OPP fra sentrum, veldig tungt å gå opp og ned hver dag

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Hans,
Stavanger

+
Det er vel et av de reneste hotellene uansett charter eller ordinære reiser.vi har vært på
-
Tapet av restauranten var en skufelse pga hotellets beliggenhet i forhold til Patitiri Er redd for at hotellet vil tape på dette fremover

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Nina,
Sarpsborg

+
-
Synd at man må være stille i siestaen. Vanskelig for barn å skjønne at man må være stille i bassenget, så det ble til at han ikke fikk bruke det i tiden 15-18 som egentlig var den tiden det hadde passet for oss å bade der

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Bjørn ,
Haugesund

+
Hyggelig familiedrevet hotel. Hyggelige mennesker.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Eva,
Drøbak

+
Stille og rolig beliggenhet, havutsikt fra balkong, og skygge på balkong på ettermiddagen.
-
Frokosten var ensidig. Fikk følelsen av at "gamlefar" fulgte med på hvor mye pålegg du tok på tallerken. Lite utvalg av pålegg, grønn-kokte egg hver dag, og lite grovt brød. Kom man 1/2 time før frokosten ble avsluttet fylte de ikke på med mer grovt brød.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
28
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-26

Inlägg av asafredin Göteborg, Sverige

Semester på Alonissos

Har tillbringat 8 nätter på detta mysiga och familjära hotell. Supertrevlig personal! Ligger på en höjd ovanför Patitri med gångavstånd ner till byn. Lungt och skönt. Pool med härliga loungemöbler att dimpa ner i efter en dag på stranden. Frukosten är fantastisk med zucchiniomelett och bacon, ägg, bröd, pålägg av olika slag, grekisk yoghurt och müsli, flingor och frukt från den egna trädgården. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Vi kommer garanterat resa tillbaka! Hälsar Åsa, Eddy & Filippa

 
2019-01-15

Inlägg av StephenW6373 Leicester, Storbritannien

Lovely place

Smart, clean, friendly. Very good modern rooms and good for families. A bit of a steep walk to and from town, so maybe not ideal if you have mobility issues or don't have a hire car. Taxis are cheap though.

 
2018-07-20

Inlägg av Lena L

Exraordinary family hotel

Extraordinary family hotel with great view. Clean rooms and good service. Nice and variable breakfast. A swimming pool and beautiful surroundings. Very good prices. One of the best places in Alonnisos near the port of patitiri. It offers parking and good internet connection

 
2018-07-19

Inlägg av sanderh734

Very nice hotel with great view!

Nereides is a pleasant hotel to stay. Great hospitallity and good quality rooms and food. The rooms are cleaned daily and are equipped with AC. It is approximately a 10 min walk to the city which has a nice atmosphere. The walk back contains some stairs which require some climbing, but is good to do.

 
2018-06-21

Inlägg av LitsaE Geelong, Australien

Beautiful large pool and great views

We were met at the port by Nicko who drove us to the hotel which is situated halfway up a mountain between the port and the old town at the top. We were greeted warmly and taken to a room with a balcony overlooking the houses and the sea below. The greatest attraction of this hotel is the very large pool and comfortable and ample seating area around the pool and near the large vegetable garden at one end of it. We had read on this site that there is a restaurant which serves home-cooked meals. This is no longer the case, however some small Greek dishes like Tzatziki and Greek salad and sandwiches are available. We did not have a car and walked down to the port area and back up a couple of times. Takes about 15 minutes and is a combination of path and steps - ok going down but a bit more arduous going up on a hot afternoon. Plenty of restaurants down below. On our last day we headed up to the old town - more arduous a journey by foot at 3pm in the afternoon! Took about half an hour. Lovely views. Wanted a meal around 4.30pm - most restaurants closed but found one open thankfully. This town was destroyed in an earthquake in 1965 so most of the dwellings are new and many are owned by ‘xeni’ - foreigners, I was told - mainly from England. The hotel’s WiFi was a little flaky; the air-con good and the breakfast good. We were driven back down to the port on our departure date.