Kundomdömen om Nereides (Alonissos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 26 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Lena,
Norrköping

+
Personalen, poolen, utsikten
-
Beskrivningen av hotellet på er hemsida. Det framgår dåligt att det är riktigt svårt att ta sig ner och upp till stan från hotellet. Det är extremt backigt och antingen får man gå i branta trappor eller den smala bilvägen. Vi som har 2 barn i ålder 3 och 4 år och är beroende av vagn var tvungen att hyra bil för att ta oss ner till stan där alla restauranger och affärer fanns. Ingen rolig extrautgift! När vi bokade resan hade hotellet en restaurang där vi hade planerat äta några av våra middagar (för att slippa gå 1km till stan) men sen fick vi meddelande att den var stängd. Det står på hemsidan att det är 1 km till stranden. Den stranden tycker inte jag att man kan kalla för en riktig strand. Den ligger mitt i hamnen och är pytteliten. Badmöjlighet, absolut men det är ingen strand man kan ligga och sola på.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Kerstin,
Kungsör

+
Trevlig personal. Rent och snyggt. Bra skötsel av poolen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Mysigt. Fint poolområde. Fin peesonal
-
Bättre utrustat kök

Bekräftad gäst: 2018-06-16


8 av 10

Johanna ,
Vingåker

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

98 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
32
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-24

Inlägg av FruNisu Sverige

Hemtrevligt prisvärt Hotel!

Vi bodde på Nereides 11 nätter i mitten av juli. Vi hade bara bokat 6 nätter men vi bokade på 5 till därför att vi var så nöjda med hotellet och personalen. Vårt rum hade en stor balkong med en fantastisk havsutsikt. Rummet var rymligt och fräscht. Poolen var ren och det fanns alltid lediga solstolar/sittpuffar (både i sol och skugga). Frukosten var jättebra. Hemgjorda omeletter, fetaostpajer och bakverk. Alla grönsaker plockas från hotellets egna lilla trädgård! Vi åt även grekisk sallad på lunchen och den var supergod. Personalen var jättetrevliga! Anna som arbetar i receptionen gav oss många bra tips på restauranger och stränder. Vi rekommenderar verkligen detta hemtrevliga hotell! Vi kommer gärna tillbaka om vi åker till Alonissos igen. Och det lär vi göra. Vi har hittat en by pärla bland de grekiska öarna:)

 
2018-06-26

Inlägg av asafredin Göteborg, Sverige

Semester på Alonissos

Har tillbringat 8 nätter på detta mysiga och familjära hotell. Supertrevlig personal! Ligger på en höjd ovanför Patitri med gångavstånd ner till byn. Lungt och skönt. Pool med härliga loungemöbler att dimpa ner i efter en dag på stranden. Frukosten är fantastisk med zucchiniomelett och bacon, ägg, bröd, pålägg av olika slag, grekisk yoghurt och müsli, flingor och frukt från den egna trädgården. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Vi kommer garanterat resa tillbaka! Hälsar Åsa, Eddy & Filippa

 
2019-09-27

Inlägg av Judith L

Superb

We cannot recommend Hotel Nereides highly enough. Beautiful view of the Aegean Sea, lovely pool and garden area, rooms well planned, very comfortable and clean, delicious and abundant breakfasts. We enjoyed our walk to town, the hotel a perfect distance from the port. And most of all, the staff are to be reccommended, every one of whom was incredibly welcoming and helpful. This island is a real gem, and staying at Hotel Nereides made our days here the most delightful of our so far 22 days of travel through Europe.

 
2019-09-15

Inlägg av silveraudi

Excellent once again

We have just returned from a brief 3 night stay at Nereides. The room was spacious & spotless with air conditioning , wifi & safe included into the price. The pool area was beautifully maintained as usual & hospitality from Costas, Anna & the rest of the staff was welcoming. The breakfast consisted of home grown produce & was plentiful. Overall, another very relaxing few days. Will we return? Of course we will.

 
2019-09-06

Inlägg av RANATHENS Aten, Grekland

Good stay but a little pricey

Our destination for summer 2019 was decided to be the beautiful and peaceful island of Alonnisos. From the beginning of our search we saw that generally all hotels were quite expensive in comparison with similar hotels on other greek islands. We finally selected Nereides Hotel. The hotel has a good position. It is in the port of Patitiri, not too close to the center to be crowded and noisy but a walking distance from it when you want to go for your evening stroll. It is also situated on a road that is closer to the old town by car. Generally, all distances on the island are small. Our room was a family junior suite. Very spacious, renovated bath and room, clean, with a Tv in both rooms and an adequate but older kitchen. Its balconies had either a great view of Patitiri or the pool. The staff and owners of the hotel were friendly. Breakfast was average and you couldn’t eat at the hotel lunch or dinner only a snack or salad. Overall a satisfying stay during our very relaxing vacations.