Kundomdömen om Maria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kristina,
Mariestad

+
Mycket trivsamt hotell, rent och fint. De bytte lakan och handdukar när det behövdes. Det fanns tillräckligt med eluttag. ACn fungerade bra, Wifin fungerade bra. Badrummet var bra. Sängarna var jättesköna. Köksdelen var bra, men den var inte helt komplett. Kyl med frysfack, vi hade tagit med istärningspåsar. Det fanns allt man behöver. Bra garderob med galgar, sängskåp med lådor som man kunde förvara underkläder i. Fanns även andra lådor för förvaring. Spegel fanns, vattenkokare fanns. Två kokplattor fanns i köket. Bestick och glas samt porslin fanns. Två kastruller. Stekpanna. Kan verkligen rekommendera det här hotellet.
-
Det är bra som det är. Kan inte bli bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Ulla Lilian,
Sollentuna

+
Läget och lugnet. Stora härliga altaner med utemöbler. Rent och fräscht
-
Längre duschdraperi så inte hela toalettgolvet bli blött vid dusch.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Claes-göran,
Västra frölunda

+
-
Att kunna boka balkong på 2:a våning

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Pia,
Bollebygd

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Stefan,
Skövde

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Tatjana,
Tumba

+
Bra läge , tyst när alla från närliggande hotell parkerat sina bilar/mopeder. Nära klippbadet och en fin strand på 15 min promenad. Bra placering på AC, alla motorer placerade på baksidan så man slipper höra dem sittandes på altanen.
-
För mycket parfym i sängkläderna, de blir ju inte renare bara man dränker de i sköljmedel. Jag har talat om det för personalen och de ordnade sängkläderna utan parfym till oss vi klädbyte. Tycker att Apollo borde ta en diskussion med dem ur allergi aspekten samt miljön. Så fin natur där och så spolar man i vattnet helt onödiga gifter.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Annika Margareta,
Huddinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


5 av 10

Marie-louise,
Bandhagen

+
Lungt läge. Lagom promenad in till byn.
-
Hade först ett rum på bottenvåningen men fick byta till ett på övervåningen efter några nätter pga att rummet behövdes till andra gäster som var tre stycken (rummet nere hade tre sängar). Sköna sängar i första rummet men stenhårda i rummet på övervåningen. Det rummet hade även en stor spricka som gick genom golvet upp längs väggen, genom hela taket och halva andra väggen ner dessutom fanns det en del andra sprickor.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Conny,
Karlstad

+
Läget, lugnet och sängarna
-
En riktig brödkniv, köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Anna-karin,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

19 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
4
Bra
 
3
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-07

Inlägg av Qbicube

Långt över förväntan

Jag och tjejen reste hit, hade inga höga förväntningar med tanke på priset. Vi ville testa något nytt i en mycket lägre prisklass och Maria studios leverera. Enkelt boende men väldigt rent på hotellet och rummen, hotellet ligger väldigt bra till, är man sugen på ett dopp så finns det klippor med stege att bada ifrån precis nedanför hotellet. Du kan lätt gå till supermarket och centrum ligger bara några minuter bort, lite svåra backar upp men man lär sig vilka vägar som är lättast. Går du 10 minuter till nästa vik kommer du till vad vi ansåg vara den bästa stranden (och då va vi runt på hela ön) , bra sand/sten att gå på (har ni inte badskor och går i på några av dom andra stränderna kommer ni förstå) med bra restauranger ovanför. Helt klart ett ställe jag hade kunnat boka igen.

 
2018-09-29

Inlägg av Eras575 Malmö, Sverige

Avkoppling med stora bokstäver!

Lugn och ro i fin miljö, personligt.Många backar och trappor när man ska förflytta sig i omgivningarna men det visste vi innan.Härligt klippbad intill med badstege och stor terass med härlig utsikt.Rent och fräscht.Blev överraskad på min födelsedag av Maria & Eva så otroligt gulligt av dom.

 
2018-06-13

Inlägg av kennethl323

Lugnt med utsikt

Trevligt hotell som ägs och drivs av en driftig kvinna. Tyvärr har vi svårt att kommunicera med Maria då hennes engelska ligger på ungefär samma nivå som vår grekiska. Hotellet ligger vid en återvändsgata och det är knappt någon trafik som stör. Vill man hyra bil och utforska ön så går det bra att parkera på hotellets rymliga gårdsplan. Vi fick tillgång till ett rum med balkong och fin utsikt över havet. Rummet var rymligt och välstädat. Sängarna, tyvärr, hårda som plankor enligt grekiskt manér.

 
2012-08-14

Inlägg av MikaelKj Ljusterö, Sverige

Jag älskar denna ö!

Alonissos har jag varit på ca 8-10gånger o oftast bor vi hos Maria, långt innan Apollo började resa dit. Marias studio är ett enkelt fungerande väldigt rent hotell. Enkelt som det flesta av den här sortens öar har att erbjuda. Vill ni uppleva lugnet o total stressfri semester är Alonisson att rekommendera. Maria är en trevlig ägare samt hennes dotter o barnbarn. Skulle gärna äga en lägenhet eller hus på ön.

 
2018-06-24

Inlägg av bubblepenryn

Perfect location

The welcome is so warm and genuine, you really cant expect more for the price. The apartments clean and spacious with views out to sea and just a walk down the steps before being in the port. Yes they are a little bit piecemeal in the way the are put together, tv very small and placed amongst unlevel switches on the walls but hey who wants tv on such a quaint island. Comfortable, clean and affordable would recommend to anyone on a budget.