Kundomdömen om 4 Epoches

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 9 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Lars,
Kållered

+
Lugnet o mysfaktorn.Bemötandet fr personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Glenn,
Skjeberg

+
Meget god service . De hentet billettene for hjemreisen til oss uoppfordret. Det bar vi veldig takknemlig for.
-
Det bør ikke røykes inn i samme areal som det serveres frokost. Alle ansatte på hotellet uavhengig av de har oppgaver burde kunne noe engelsk

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Åke,
Lerum

+
Litet och familjärt med bra service och lugnt läge.
-
Fler sorter av mussli till frukost.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

,

+
Fantastiskt trevlig, omtänksam och serviceinriktad personal. Mycket fräscht, riktigt skön säng, fint rum, vackra vackra växter i trädgården. Ljuvlig frukost (inte buffé än pga få gäster så här tidigt på säsongen) med allt du kunde önska, bla mycket god yoghurt med honung och olika hemgjorda marmelader varje dag. Kylskåpet på rummet fylldes på med gratis vattenflaskor efterhand. Läget med 2 minutier till den lilla hamnen med tavernor. Två fina stränder inom 15 minuters promenad. Lugnt och fridfullt, byn ligger ensligt så om man vill se mer av ön behöver man hyra bil.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Aino och Peter,
Lund

+
vänlig och hjälpsam personal
-
______________

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Ingela,
Gävle

+
Trevlig och hjälpsam personal, gratis dricksvatten, sköna sängar, allt var bra, lugnt och skönt i byn Steni Vala. 4 Epoches är ett superbra hotell. Gratis parkering för hyrbil/skoter.
-
Det enda skulle kanske vara lite mer grekisk inriktning på maten till frukosten

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

,

+
-
Mer vatten i duschen

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Jeanette,
Östhammar

+
Rent och snyggt, fräscht
-
De sa i receptionen att om man hängde upp sina handdukar så byttes de inte. Men trots att vi gjorde det så bytte städerskorna ändå. Lite onödigt med tanke på miljön. De behöver inte heller,med tanke på miljön, ha glas i plastpåsar (miljön igen). Kunde kanske vara lite mer info om hotellets service med minibussen, det fick vi veta av en slump för vi frågade om taxi.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
23
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-06-17

Inlägg av AgnetaA408 Göteborg, Sverige

Utmärkt hotel

Hotellet är litet, personligt och rummen rena, fräscha. Poolområdet välskött, och gott om solstolar. Frukosten är enkel men välsmakande. Från balkongen underbar utsikt över havet. 200 meter till Steni Valas hamn där man finner flera otroligt bra restauranger. Den mest hjälpsamma personal jag mött som hjälper till med bokningar, bilhyra mm. Bil rekommenderas att hyra för att utforska ön, och då byn ligger en bit bort. Nära till några av öns bästa stränder!

 
2017-06-16

Inlägg av ebbanell Göteborg, Sverige

Helnöjd familj!

Helt nöjd med valet av hotell. Personalen var hjälpsam och trevlig, rummen var fräscha liksom poolen och de gemensamma lokalerna. Frukosten var över förväntan med grekisk prägel som gjorde den personlig. Gångavstånd till fin strand och hamn med bra restauranger. Visserligen är omgivningen inte så livlig så bil kan rekommenderas att hyra för att ta sig runt på ön. Återvänder gärna!

 
2019-10-01

Inlägg av Alison S

Lovely

Loved this little hotel. It was clean and comfortable and the staff were super friendly and helpful. Good variety in the buffet breakfast with what looked (and tasted) like homemade yoghurt and locally produced honey. Steni Vala is wonderful if all you want to do is get away from it all, don't go expecting nightlife.

 
2019-07-06

Inlägg av jfrodin Gävle, Sverige

Really terrific!

Amazing hotel with fantastic staff. They really go to their length to make you feel at home. Drove us when we needed, helped out with car rental, taxi booking etc etc. The roof garden is really cozy place to sit during the nights, having a drink and watching the stars. The breakfast could be a little better with some variety, but still good. Highly recommended this place.

 
2019-06-08

Inlägg av Kim L Newcastle upon Tyne, Storbritannien

so freindly so peacefull

lovely lovely hotel, i can not recomend this hotel enough Every one who worked there is so friendly,All work so hard to make everything just right for you Someone has thought about the little things that help when your on holiday too,.Great to have kettle in rooms and tea and coffe fillied everyday, Water is supplied to 1 big bottle and a couple of little ones in fridge, is a lovly thought, shower and shampoo renewed for you everyday, Also i was impressed that every night the pool got a barrier around it to keep you safe.It We wnt b&b also there is a snack menu, we had handmade piza it was realy good. the hotel is no more than 2 mins from a pretty harbour where there was a couple of tavernas ect, sailing boats come in everynight,so i can imagen it will be busy in summer. beaches are big pebbly. but water was the clearest i have ever seen. Thank you to everyone in the hotel for helping our holiday be the best, i hope to visit again xx