Resor till Köpenhamn

  • Mängder av matupplevelser
  • Fantastisk shopping
  • Mysiga Nyhavn

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

Mysiga Köpenhamn är både lätt att tycka om och resa till. Danmarks huvudstad har flera gånger utsetts till världens bästa stad att leva i – som om det inte vore nog att landet anses ha världens lyckligaste befolkning! Restauranger i världsklass, spännande arkitektur och trendiga butiker är bara några av anledningarna att resa till Köpenhamn. Boka flyg och hotell till Köpenhamn med Apollo!

Fakta om Köpenhamn

Tidsskillnad

Ingen tidsskillnad.

Valuta

Dansk krona (DKK).

Transfer

Från Kastrup, Köpenhamns flygplats, går det smidigt att ta tunnelbana eller tåg till centrala Köpenhamn. Ta Metron från Terminal 3, som åker till Nørreport Station på cirka 15 minuter. Tåget från spår 2 går till Köpenhamns centralstation på ungefär samma tid. Du kan också välja att ta bussen, utanför Terminal 3, som tar cirka 30 minuter till centralstationen.

Mer fakta

Väder

jan 2°c
feb 2°c
mar 5°c
apr 9°c
maj 14°c
jun 17°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 16°c
okt 11°c
nov 6°c
dec 3°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell