Cypern - Restips

Cypern är ett perfekt resmål för dig som älskar sol, värme, fantastiska stränder och kristallklart vatten. Här finns även mycket att se och göra för dig som vill ha en mer aktiv semester. Här kommer några av våra bästa tips inför din resa till Cypern.

Boka din resa till Cypern

 

Cape Greco, Cypern

Vacker natur

Cypern har en vacker och omväxlande natur som bara väntar på att upptäckas.

Läs mer
 Paphos

Mysiga byar och städer

Upptäck det lokala folklivet under din semester på Cypern. Besök genuina bergsbyar eller kombinera sol och bad med storstad i Larnaca, Cyperns tredje största stad.

Läs mer
Roligt med familjen på Cypern

Med familjen på Cypern

När ni vill göra något annat än att bada i poolen eller hänga på stranden finns flera roliga aktiviteter för familjer på Cypern.   

Läs mer
Stavrovouniklostret

För den historieintresserade

På Cypern finns otroligt mycket att se och göra bland byar och städer. Hyr en bil och utforska allt från kloster och städer där tiden stått still, till spännande arkeologiska utgrävningar.

Läs mer
Cyperns finaste stränder

Cyperns finaste stränder

På Cypern finns många fantastiska stränder med kristallklart vatten. Här kan du läsa om några av våra favoriter.

Läs mer
Halloumi

Cypriotisk mat

Cyperns spännande kulturmix visar sig bland annat i den cypriotiska maten som ofta utgörs av smårätter, meze. Vilken blir din favorit?

Läs mer
Cyperns bästa restauranger

Trevliga restauranger på Cypern

På Cypern finns restauranger för alla smaker! Här har vi samlat några av de restauranger i respektive ort som vi tycker är värda ett besök.

Läs mer
Sport & aktiviteter på Cypern

Sport & aktiviteter på Cypern

För den som vill aktivera sig under semestern finns mycket att göra på Cypern. Här kan du ta del av några av våra förslag.

Läs mer