Kundomdömen om Vrissaki Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

670 omdömen
Utmärkt
 
338
Väldigt bra
 
218
Bra
 
82
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-23

Inlägg av helenhansen77 Boden, Sverige

Oförglömlig semester

Det var första gången jag var på detta hotell. Ett fint hotell med fantastisk utsikt. 😊 Jag och min kompis bodde på tredje våningen med begränsad utsikt och var helt perfekt, jättefin utsikt. Rummen var ett relativt stort rum med fräsch dusch och välstädat varje dag. Vi kom dit sent på natten och möttes av trevlig personal, vi valde sen utcheckning då vi åkte hem vid 21.00. Då kunde vi slappna av vid poolen lite längre. Vi hade all-inklusive och det var bra mat som var varierade dag för dag. Jag vill särskilt ge bartendern Myro samt Anna en stjärna i himlen för trevlig service och mycket annat som gjorde våran resa oförglömlig. Ser fram emot fler vistelser på detta hotell, återkommer gärna.

 
2019-09-22

Inlägg av Benny L

Semester

Dålig städning Pool området trångt Resurangen om helgerna satt cyproiter och avände den som omklädningsrum och sammlingsplats inte kul och sitta och äta när någon står o torkar sig efter ett bad prcis sidan om Hotellet är 3 stjärnit inte 4 som Tui skriver

 
2019-09-05

Inlägg av Johanw818

Aldrig mer Vrissaki

Varning för detta hotell. Det ni betalar genom resebolaget är bara en start. När ni kommer fram får ni veta att kylskåpet kostar 20+5 euro för en vecka, wi-fi kostar 25 € /vecka, samt säkerhetsskåpet kostar 14€ per vecka. Rätt fräckt att ta extra betald för redan installerad utrustning. Det som dock är tråkigast är att de flesta ur personalen i lobbyn/foajén har varit rätt snorkiga dvs inte särskilt trevliga.

 
2019-09-05

Inlägg av JAlexandraW Umeå, Sverige

Besvikna

Fint hotell som tyvärr inte levde upp till våra förväntningar. Stort minus för alla de extra utgifter som tillkommer för att till exempel få använda kylskåp under veckan, wi-fi etc. Tråkigt bemötande från personalen i receptionen som snarare är ifrågasättande och snäsiga istället för tillmötesgående och serviceinriktade. Trångt vid poolen och vid frukosten, vilket drar ner vårt betyg ytterligare. Vi kommer inte tillbaka hit.

 
2019-09-03

Inlägg av HOPPARA USA

Nej

Flashigt hotell som tar xtra betalt för det mesta o många krav på gästerna Liten pool överbelamrad med solstolar trångt Inget extra för dom stjärnorna som anger status Små rum med missar i städningen Vi väljer ett annat hotell nästa gång