Sunrise Oasis

  • Härligt poolområde
  • Rymliga lägenheter
  • Köp till alla eller bara vissa måltider

Sunrise Oasis är ett fint lägenhetshotell en kort promenad från strand och centrum. Hotellet lockar med faciliteter som faciliteter som lekplats och barnpool. Köp till All Inclusive och ät alla måltider på hotellet eller halvpension extra och du får möjlighet att äta middag på hotellet eller tre utvalda restauranger i Protaras centrum.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Större enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer/2-5 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Personalen Rejäla rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 968 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fina hotell Sunrise Oasis ligger i Fig Tree Bay, några minuters promenad från centrum och stranden. På hotellområdet finns ett stort poolområde med pool, barnpool, gratis solstolar och parasoller. Jacuzzi. Pool-/snackbar som serverar enklare rätter.

Restaurang som serverar internationella och cypriotiska rätter och en trevlig bar i lobbyn.  Fin trädgård och en liten lekplats för de minsta. Gratis wifi i lobbyn och baren. Gym. Tennis och bastu mot avgift. Room service. Lokal trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension extra och All Inclusive mot tillägg.

Halvpension extra innebär frukost på hotellet och middag (fasta menyer) antingen på hotellets restaurang eller på utvalda restauranger i Protaras. Reservation krävs minst en dag i förväg. En gång per vistelse har du möjlighet att äta på den grekiska restaurangen Kyklos, en gång per vistelse på den italienska restaurangen Marcello's och en gång per vistelse på den asiatiska restaurangen Lemongrass. Mot en avgift på 5 euro per person kan du även äta en gång per vistelse på den brasilianska restaurangen Braseiro.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  • Kaffe, te och glass, kl. 10.00-23.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
  • Snacks, kl. 10.30-12.00 och 15.30-18.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.

Möjligheten finns att äta en trerätters middag inklusive två drycker per person på utvalda restauranger i Protaras. Reservation krävs minst en dag i förväg. En gång per vistelse har du möjlighet att äta på den grekiska restaurangen Kyklos, en gång per vistelse på den italienska restaurangen Marcello's och en gång per vistelse på den asiatiska restaurangen Lemongrass. Mot en avgift på 5 euro per person kan du även äta en gång per vistelse på den brasilianska restaurangen Braseiro.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Sommar 20 kan man boka tvårumslägenheter för 2-5 personer varav 2 barn