Kundomdömen om Sunrise Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 654 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Emelie,
Säffle

+
Läget- nära till allt! Även fast det låg på huvudgatan i Protaras så var det väldigt tyst och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Tobias,
Anderstorp

+
Personalen samt renligheten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Nils-erik,
Sundsvall

+
Centralt läge till restauranger, bad och affärer. OBS ! Vi var inbokad på Sunrise Garden inte Sandra Garden.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Eva,
Sundsbruk

+
Mat, service, läget på lögenheten
-
Hängare på väggarna i sovrummet för kläder, även i hallen. Kylen lät väldigt högt, svårt att sova i det rummet.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

Gert,
Falkenberg

+
-
Snålt med utrustning i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Carina,
Agnesberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Anneli,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Sigvard Anders Ingemar,
Lundsbrunn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

Gunilla,
Gagnef

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

Elisabeth,
Staffanstorp

+
Ligger bra till strand och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

791 omdömen
Utmärkt
 
677
Väldigt bra
 
93
Bra
 
19
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-11-02

Inlägg av Susanne L Söderfors

Perfekt läge

Ett hotell med mycket trevlig o hjälpsam personal. Bra mat med bra variation, visst fanns det saker vi saknade framför allt vid frukosten men det var inga större saker. Läget är super bra, nära shopping men ändå lite för sig självt. Vi hade dubbelrum med delvis havsutsikt o vi märkte inte speciellt mycket av att vi bodde mitt i centrum. Det var heller inte långt till stranden som var bra, sandstrand o fin botten i vattnet. Pool området på hotellet var också bra, det blev som 3 olika områden. Det enda var att det på många av stolarna blev skugga väldigt tidigt men det kan ju vara skönt efter en hel dag i solen.

 
2018-10-20

Inlägg av KatrinB780

Fantastisk semester

Fantastisk hotell med fantastisk personal, bra läge och fina rum/lägenheter. Hotellet ligger mitt i centrum och nära stranden. Hotellet bjuder på en lugn och gemytlig stämning. Det fanns alltid gott om solstolar vid någon av de tre poolerna. Kan verkligen rekommendera detta hotell och vi kommer nog att åka dit igen.

 
2018-10-11

Inlägg av guttaperka Malmö, Sverige

Bekvämt!

Fräscht hotell med supertrevlig personal. Reste med 2 barn, 1 och 6 år. Inga problem att ta sig fram med barnvagn trots en del nivåskillnader. Det finns 3 pooler på hotellet. En lite djupare så där är det lite lugnare för där plaskar inte kidsen runt. En babypool och en för alla med poolbar och en massa luftmadrasser och flytringar. Hotellet hade sulky att låna ut. Fick en Resesäng till 1-åringen. På rummet fanns vattenkokare, liten kyl, tv, hårfön och en adapter. (Engelska uttag). Det fanns även kaffekoppar och lite te eller Nescafé. Inget flaskvatten på rummet och det råder delade meningar huruvida du kan dricka kranvattnet på Cypern eller inte. Men det finns en stor affär mitt över gatan från hotellet och där du kan handla det mesta du behöver. Balkongerna på plan 1 är rejält rymliga men saknar belysning. Balkongerna på övriga våningar går att sitta 4 stycken på med lite vilja och våld. Fin frukost- och kvällsbuffé. Helt ok vegetariska alternativ. Dock ej mycket veganskt. Hotellet ligger perfekt på huvudgatan. Nära till diverse butiker och 5 minuters promenad från stranden. På stranden hyr du solstolar och parasoll för 2,5 euro/st. Vattnet är kristallklart. Rekommenderar en tur utåt med trampbåtarna med rutschkana på. Bussen tar dig på ca 20-30 min till Konnos beach som är superfin (och överfylld med folk) eller in till smeten i Ayia Napa.

 
2018-08-31

Inlägg av anbergqvist Malmö, Sverige

Avkp

Bodde i Sunrise Gardens Apts, 2 rum. Utmärkt läge, nära till allt. Fantastisk strand, klart, lugnt vatten. Vi hade inte ett moln på himlen på 1 vecka. Lägenheterna bra utrustade, men saknar en kaffebryggare! Tack och lov för AC. Lugnt och behagligt där vi bodde. Finns 3 pooler, men där stod luften helt stilla i värmen. Vi utnyttjade havet istället. 2 solsängar+parasoll 7.50€. Helt ok!

 
2018-07-13

Inlägg av MonicaF458 Stockholm, Sverige

Perfekt hotell för din semester!

Ett fantastiskt hotell med underbar personal, god mat, toppen service överallt. Reste med dotter, svärson, två barnbarn 3 o 1 år. Blev uppgraderade första dagen till en svit så att vi kunde bo tillsammans - femte våningen underbar utsikt över havet! Rent o fräscht, familjärt men professionellt allt igenom. Kan varmt rekommenderas! Nära till allt; butiker, stranden, huvudgatan utan störning när balkongdörren stängdes.