Kundomdömen om Malama Beach Holiday Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 641 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Björn,
Löddeköpinge

+
Restaurangen på middagstid, utbudet var toppen.
-
Bättre poolområde, kallt i vattnet. Går att fräscha upp i jämförelse med resten av hotellet. Tennisbanorna riktigt dåliga.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Per-åke Robert,
Vollsjö

+
Rent å snyggt med bra mat
-
Värms upp vattnet i polerna då det låg runt 20 grader.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Åsa Kristina,
Sölvesborg

+
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Ingela,
Skurup

+
Allt är bra.
-
Bättre markering på maten med allergier, enklare än att behöva fråga hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Jimmie Viktor Alexander,
Södertälje

+
Rent och fint. Trevlig personal.
-
Poolerna var en aningen kalla

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Anna Berkestedt,
Östersund

+
Maten och läget
-
Skippa solsängssystemet, först till kvarn varje morgon inte tilldelning för en hel vecka.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Helena Birgitta,
Sköndal

+
Vacker trädgård, barnen älskade barnklubben
-
Superiorrummet matchade inte mina förväntningar. Det var en fin och fräsch familjelägenhet, men superiet andas yta, lyx och komfort medan verkligheten snarare var praktiskt och trevligt. Hotellet stod som att det låg i fig tree bay, men låg i själva verket i en stendöd liten by åtta kilometer därifrån.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Karl Axel Bernt,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Anna Klara,
Göteborg

+
Mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Ulrika,
Falkenberg

+
Fräscha rum, mysig utemiljö. Bra med egna solstolar.
-
Akustikplattor i matsalen skulle ge en lugnare miljö. Ljudvolymen var alldeles för hög.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1278 omdömen
Utmärkt
 
765
Väldigt bra
 
401
Bra
 
76
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-10-26

Inlägg av Majet03 Lindome, Sverige

Nyrenoverat fräscht hotell med "egen" strand.

Vi hade ett fint dubbelrum med havsutsikt. Hårda sängar.Städningen var perfekt. Maten var mycket bra, med olika matstationer. Det fanns allt man kunde önska sig i matväg. All personal var väldigt serviceinriktade, trots att det var slutet på turistsäsongen. Enda negativa var poolområdet, en del av området var täckt av sand, där solstolar fanns. Den sanden kunde ersättas med stora klinkers i stället. Gräsområdet med bl.a. fotbollsplan var slitet och skulle behöva fräschas upp.

 
2019-10-15

Inlägg av tomasfolkerudf Warszawa, Polen

Värt ett besök

Hotellet är utspritt över ett större område och byggt i mindre moduler med ett antal lägenheter/ rum i varje modul. Lägenheterna är mycket fräscha. Polområdet är stort och polerna känns nyrenoverade. Vi åkte med all inclusive och maten var fräsch och god med olika teman varje dag. Allt från nygrillad fisk och kött till pasta för barnen. Hotellet har ett gym som för att vara ett hotellgym är stort. Det finns en squashbana och flera tennisbanor.

 
2019-10-09

Inlägg av MikaelO164

Bra hotell

Bra hotell med ”egen” strand. Tyvärr rätt så mycket ryssar på hotellet (de måste ha tolk till allting) som drar ner betyget. Trevliga rum och maten som serveras i All-inclusive är klart godkänd. Hade varit trevligt med en ”vuxenpool” som man simma lite längre i. Trevlig personal.

 
2019-10-06

Inlägg av 270fredrikl

Rent och fräscht

Ett nyrenoverat hotell där allt är jättefräscht. Rum, restauranger, barer och pooler är jättefina. Trevlig personal och god mat. Vi åker gärna dit igen. Vill man aktivera sig är gymmet förhållandevis välutrustat. Squashhallen är fin men tennisbanorna har några hål i mattan som inte påverkade mig på min nivå av spel ;) Rent och snyggt.

 
2019-10-02

Inlägg av JohannaJ787

Bästa resan!

Vi åkte med Apollo och bodde på detta fantastiska hotell i en vecka. Väldigt moderna och stilrena lägenheter med bra ac. Maten (all inklusive) va kanske det bästa. Det va varierat utbud dagligen, även för barnen. Förutom en buffé på både frukost och middag inne så fanns olika ”kök” utanför, där det fanns grillat, sallader och alltid efterrätter. Servicen va väldigt snabb, de plockade disk hela tiden och va mycket personal. I baren fanns massa olika drinkar både för barn och vuxna samt olika glassmaker. På kvällarna arrangerade hotellet via en egen entertainer minidisco följt av olika shower med tillhörande gratis popcorn. Det va bla en trollerishow, dansuppvisning & eldshow. Dessutom erbjöd Apollo träningspass och yoga dagligen. Hotellet ligger bra till, två större pooler men har också havet nära, där vi såg havssköldpaddor ganska nära stranden. Jag är jättenöjd!