Kundomdömen om Evalena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
-
Bättre mat.Mindre ryska gäster

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Läget nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


6 av 10

+
Läget
-
Underhållningen var lite och dålig. Att få behålla rummet till 18 vid sen avresa Slippa kostnader för fack ock kyl

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
LÄGET
-
Bättre mjukare sängar. Skicka personalen på Charmkurs.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Servicen i Kiosken
-
Bilder som stämmer överens från hemsidan med verkligheten. Här köper ett extra stort rum, enligt personal på plats har vi fått rätt rum, men känner sig ändå lurad. :(

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

462 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
133
Bra
 
57
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av Quest409355 Halmstad, Sverige

Lugnt läge!

Fint hotell med en frukost som innehöll det mesta! Kanonläge nära strand och flera restauranger. Rummet var bra, fräscht med lite för hårda sängar, men vi tog filtar och täcker och la under lakanen så blev det bättre. Personalen var ok, kanske lite fler leenden hade varit trevligt.

 
2018-06-23

Inlägg av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2020-08-24

Inlägg av 680kleanthisp

One of a kind experience

The best hotel I have ever stayed at was the Evalena Beach Hotel in Protaras. The location is excellent with all beaches being within walking distance. Our room was very elegant and comfortable and the sea view was one of a kind. The staff were extremely friendly and helpful. They were all very happy to help us. Would definitely recommend and would certainly stay here again!

 
2020-08-23

Inlägg av Solotravel740690 Nicosia, Cypern

Enjoyable

The hotel was clean, spacious, the room was quite and comfy, the stuff was polite with hospitality. The breakfast was absolutely fantastic and more than enough!! The hotel is literally by the beach at the beginning of Protaras which means it's suitable and ideal for families and for people who are willing to stay away from fussy bars. The only problem was the parking which was insufficient fir the number of tourists. Overall it is a great 4 star hotel. I wish I will go back one day.

 
2020-08-12

Inlägg av Yioupis

Amazing Experience

One of the most amazing holiday experiences of my life. Been to many hotels around the country and europe but the Evalena has been excelent. Great service, amazing breakfast, fantastic location and the staff was very helpfull. Many thanks to Natasha for always providing us with great hospitality.