1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Evalena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Karin,
Uppsala

+
Läget och standard
-
Mer service inriktning på personal i reception och frukost matsal

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Marianne ,
Vetlanda

+
Nära havet
-
Bättre möbler på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

Else-Britt,
Jönköping

+
Rent och fräscht.
-
Saknade krokar i badrummet, samt en vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Monica,
Lerum

+
-
Städningen gjordes sent på dagen. En dag i veckan var det ingen städning. Det fanns små flaskor med tvål, duschgel osv i badrummen. När de tog slut fick vi inga nya utan fick själva gå och be om det.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Karl-Gustaf,
Mariestad

+
Läget
-
Bättre sängar Skönare stolar på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

,

+
-
Ta ej betalt för säkerhetsskåp och kylskåp.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Lena,
LAndskrona

+
-
möjlighet att hänga upp badkläder och handdukar borde finnas på balkongen vi bad om att få en extra madrass till ena sängen eftersom vi upplevde dessa som extremt hårda men det kunde inte ordnas

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Glenn ,
Helsingborg

+
Närheten till stranden
-
Sängarna var dåliga. Alldeles för hårda. Det drog ner mitt betyg. Måste ändras på.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


4 av 10

Barbro,
Stockholm

+
Rummen och butiken. Frukostbuffén var jätte bra.
-
Trevligare personal och att se till att gäster inte röker på rummet. Det luktade rök om kläderna på rum 323. Bättre kryddning av maten.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Thorsten ,
Ängelholm

+
Har varit där tidigare, nu nyrenoverat och i ett härligt skick. fin frukost serverad varje morgon, vi återkommer.
-
Även om det är ett hotell, så kunde kylen ingå i priset

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

341 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
96
Bra
 
39
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-06-23

Inlägg av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2019-04-22

Inlägg av emurphy2606 Manchester, Storbritannien

Amazing

Shoutout to Kosmas, Milo, Pavlos, Yanas & the whole team! These people cannot do enough for you and are incredible. We have nearly finished our two week holiday. A week spent with other friends and now a week on our own. The hotel is a great location, a stones throw away from the beach and lovely restaurants, water sports, tours the lot. The evalena kiosk, does OUTSTANDING food for unbelievably good prices. Genuinely some of the best food I have tasted. However the breakfast is mediocre and the cleaning in the rooms isn’t the best but there’s nothing wrong with it, some of the other customers can be very unfriendly and just down right rude. People on their holiday don’t deserve this nor do the staff. Amazing little place

 
2019-04-22

Inlägg av Voyager139354 Manchester, Storbritannien

Another great stay!! Will be back soon

Just returned from our second stay at this lovely hotel, and once again I cannot compliment this hotel and their fabulous staff enough.The management and staff take great pride in keeping the hotel spotlessly clean.Our room was left perfect everyday and all the public areas are gleaming. All the staff are very warm, friendly and very helpful. I would like to say a special thank you to Yanis & Pavlos reception/bar and Cosmos and staff at beach restaurant. You all made our holiday so special with your outstanding hospitality we were so sad to leave.We will definitely be back to see you all soon Thank you Jayne & Sydney 🌸

 
2019-04-16

Inlägg av Gemma S

Miss

After paying extra for a sea view when me and my partner got to our room we were surprised it was more of a farm view but nonetheless the rooms were adequate and clean. Every day we had a clean room, however every day we had things go missing. Firstly my partner said he had socks go missing then I thought he had miss placed them, even though he said they were new in the packet and he put them all in one specific draw. Then it was his Adidas top, this sounds silly but it wasn’t until my new tub of Pringles went missing when I believed the cleaners must have taken stuff out the room. But to be certain I checked the whole room and both suitcases, which his socks and T-shirt was not to be found. I then proceeded to ring reception to which they said it could have been mixed up with the laundry, so we were dubious as he stated his belongs were in the draw. We waited till checkout and nothing got done as it could not particularly be proven that things were taken. Before this I would have marked it as good, but due to this experience I would mark the hotel as poor/ average due to my circumstance. If you want to come do so, however be careful and vigilant about where you place your belongings and keep them safe.

 
2019-04-14

Inlägg av Traveler63141911988 Nottingham, Storbritannien

Another fantastic stay!

This is our second visit to this hotel, it is lovely, friendly staff, lovely clean rooms, nice pool, beautiful s ea views, gorgeous beach. Breakfast is good with lots of choice. Right at the end of fig tree bay, so a nice walk onto the strip with great bars and restaurants