1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Evalena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Heléne,
Halmstad

+
Läget
-
Städningen var inte speciellt bra.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Mattias,

+
Lugnet, men även de fräscha rummen och poolområdet
-
Frukosten var dålig. Smaklös och enbart anpassad för Engelska/Ryska tråkiga smaklökar.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

,

+
Nära till stranden
-
Madrasser saknades i sängarna vilket gjorde att vi sov dåligt. Hör väl till normaliteterna att man har madrasser.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Karin,
Uppsala

+
Läget och standard
-
Mer service inriktning på personal i reception och frukost matsal

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Marianne ,
Vetlanda

+
Nära havet
-
Bättre möbler på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

Else-Britt,
Jönköping

+
Rent och fräscht.
-
Saknade krokar i badrummet, samt en vattenkokare.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Monica,
Lerum

+
-
Städningen gjordes sent på dagen. En dag i veckan var det ingen städning. Det fanns små flaskor med tvål, duschgel osv i badrummen. När de tog slut fick vi inga nya utan fick själva gå och be om det.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Karl-Gustaf,
Mariestad

+
Läget
-
Bättre sängar Skönare stolar på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

,

+
-
Ta ej betalt för säkerhetsskåp och kylskåp.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Lena,
LAndskrona

+
-
möjlighet att hänga upp badkläder och handdukar borde finnas på balkongen vi bad om att få en extra madrass till ena sängen eftersom vi upplevde dessa som extremt hårda men det kunde inte ordnas

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

370 omdömen
Utmärkt
 
210
Väldigt bra
 
105
Bra
 
43
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av Quest409355 Halmstad, Sverige

Lugnt läge!

Fint hotell med en frukost som innehöll det mesta! Kanonläge nära strand och flera restauranger. Rummet var bra, fräscht med lite för hårda sängar, men vi tog filtar och täcker och la under lakanen så blev det bättre. Personalen var ok, kanske lite fler leenden hade varit trevligt.

 
2018-06-23

Inlägg av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2019-06-14

Inlägg av Mobile16955647442 Loughborough, Storbritannien

Best Holiday company ever.

I cannot fault Jet2holidays from the moment we walk into East Midlands airport till the day we arrive back. The staff are the very helpful in all aspects of the trip. The collection of our luggage at the hotel is particularly helpfull as it removes all the hassle of cueing to hand in your luggage at the airport.

 
2019-06-13

Inlägg av Kayleigh T

Excellent Stay

We have just returned from a 7 night stay at Evalena. Hotel is in a great location, stroll away from the beach and a short walk to the strip. Hotel is clean and staff are friendly, especially at the Kiosk and night time reception team. We stayed full board, based on other places we've stayed, the buffet was good, always something to eat and the Cyprus themed evening was a nice end to the holiday. Agree with a few other comments about no kettle in the rooms and you do have to pay for safe/ mini fridge if you'd like them. Pool area was busy at times, most beds were "reserved" but we always managed to find a spot. We would definitely return to Evalena and recommend Cyprus to anyone!

 
2019-06-13

Inlägg av Simonaparis2 Paphos, Cypern

Kiosk: Best mohito have ever tried!!!

If you came here you have to taste the best mojito never tried before. Ask of Cosmas tinder bar that is friendly and did very flavour cocktail But ask for chips...they don’t take you if you don’t ask!😛