Kundomdömen om Evalena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 72 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Richard,
Uppsala

+
Servicen i Kiosken
-
Bilder som stämmer överens från hemsidan med verkligheten. Här köper ett extra stort rum, enligt personal på plats har vi fått rätt rum, men känner sig ändå lurad. :(

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Kent Ingemar,
Säter

+
LÄGET
-
Bättre mjukare sängar. Skicka personalen på Charmkurs.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Lisbeth,
Göteborg

+
Läget och storleken på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

,

+
Nära havet. Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Goldis ,
Stockholm lidingö

+
Personal och Restaurangchef som var snäll och tillmötesgående Han var mycket uppmärksam. Artig. Barmhärtig. Tidy. Exakt.
-
Jag föreslår att hotellet köper en ny filt för sina rum och hotellchefen borde ha mer kontroll över personalen i rumstädningen.Kvinnorna som arbetar med hotellresorption har det bättre att vara artiga, sällskapliga, tålmodiga och vänliga. Tack

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Mona,
Göteborg

+
Läget
-
Att kunna sitta ute vid frukost och middag! Stormbelysning i matsalen, noll mysfaktor på kvällen! Det borde ingå dryck till maten vid halvpension och kaffe. Nu hade de täckt över kaffemaskinen vid middagen, lite småsnålt kan man tycka.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Pål,
Malmö

+
Bra läge och ny renoverat
-
Kylskåp och värdeskåp borde absolut ingå i rummet kostnadsfritt

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Bo,
Malmö

+
-
Att ta betalt för kylskåpet är vansinnigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Thorsten,
Ängelholm

+
Rent och snyggt
-
Personal pratade bättre ryska än engelska

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

Anna,
Perstorp

+
Fint rum men kunde varit bättre utsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

431 omdömen
Utmärkt
 
243
Väldigt bra
 
120
Bra
 
50
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av Quest409355 Halmstad, Sverige

Lugnt läge!

Fint hotell med en frukost som innehöll det mesta! Kanonläge nära strand och flera restauranger. Rummet var bra, fräscht med lite för hårda sängar, men vi tog filtar och täcker och la under lakanen så blev det bättre. Personalen var ok, kanske lite fler leenden hade varit trevligt.

 
2018-06-23

Inlägg av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2019-10-11

Inlägg av Zak-Nottz

Mr Fisher

Nice hotel in my opinion, nice spacious rooms with good air conditioning, nice views from front and rear, good breakfast also a good variety would also reccomend a masage in the spa area. Only downsides i experienced was the maid came in my room with the do not disturb sign on and you only get one room key and have to pay extra for the mini fridge. All being said i would come back

 
2019-10-10

Inlägg av annette b Peterborough, Storbritannien

Mrs

Had a lovely stay at evalena. Only concern is that pool area is very slippery they need to change the floor tiles. Also there are a few rules you must adhere to. Lovely and clean staff not very friendly

 
2019-10-08

Inlägg av Joanna M

Late holiday

If you're looking for some sunshine in October, this is definitely the place to come. Very clean hotel, nice rooms, lovely staff. We did bed and breakfast, but half board and full are available. The dining room is quite busy at times, but the food was good and plentiful. Would recommend for couples, the pool is relatively small for families but still lovely.