1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alva

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Katja ,
Helsingborg

+
Nära till strand och stad. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen.
-
Städa bättre, hår och smuts kvar från tidigare gäster. Lite gladare personal i "baren" - sa knappt hej. Inte börja städa inför säsongsslut när man ligger och solar. VÄLDIGT dåligt!!!

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Carl,
Stockholm

+
Trevlig service, stiligt hotell samt bra läge nära stad och strand
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2018-11-03


9 av 10

Linda,
Danmark, brøndby

+
Placering
-
Der manglede el stik til hårtørrer ved spejlet. Flere valg når du spiser med halvpension

Bekräftad gäst: 2018-10-27


9 av 10

Irene,
Märsta

+
Läget
-
Vägg mellan sovdel och vardagsrum i rum 202 hade varit bra. Spegeln i badrummet för lågt placerad.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

Ellen,
Göteborg

+
Fina fräscha rum och trevligt med frukostserering vid poolen.
-
Frukostbuffén hade inte så stort utbud. Särskilt inte av hälsosam mat. Det var väldigt mycket engelsk stil med korv, bönor och bacon. Vi hade gärna sett mer grönsaker, mer frukt, grovt bröd, musli och fler yoghurtar av det hälsosammare slaget.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Gösta,
Varberg

+
Ny renoverat i centrala Fig Tree Bay Fräscha sängkläder och bra sängar
-
Köksutrustningen stekpanna vispar och knivar var i sämsta o knappaste laget

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Ulrika,
Lidköping

+
Trevliga nyrenoverade rum. Trevlig personal. Bra att låna handdukar till duschen sista dagen då vi checkade ut 12:00 och bussen hämtade oss 18:00
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Inger,
Hofors

+
trevlig personal.rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Jeanette,
Nynäshamn

+
Härligt rum
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Emelie,
Ljungbyhed

+
Fräscha rum och bra läge
-
Mer variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-10-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

530 omdömen
Utmärkt
 
259
Väldigt bra
 
184
Bra
 
54
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-08-15

Inlägg av 760helenal

Andra gången vi bor på detta hotell.

Fräscha lägenheter med bra städning. Bilderna på nätet överensstämde med verkligheten. Detta är andra gången vi bor på detta hotell. Denna gång bor vi i en superior lägenhet och köket var över förväntan med köksredskap. (Bra med kök när man ska vara här en längre tid.) Poolen är helt ok och väldigt nära till den fina stranden. Det enda negativa är att wi-fi är sisådär, men å andra sidan är man ju här för sol och bad!

 
2017-08-10

Inlägg av Lena G

Trevligt hotell

Ett mycket trevligt hotell med framför allt en vänlig och glad personal. Rummen ( studiolägenhet) är rena och snygga. Modern stil med fin balkong. Hotellet ligger centralt i Fig tree bay och det är nära till stranden och huvudgatan ligger precis utanför. Det är inget stort centrum så det är inte speciellt störande att bo mitt i. Tvärtom känns allt nära och när vi stänger balkong dörren hörs knappt några ljud så vi sover gott på natten.

 
2016-11-01

Inlägg av YlvaI6 Alcudia, Spanien

Cypern

Ett mycket trevligt lägenhetshotell. Affärsstråket med många restauranger som serverade mycket god mat ligger precis utanför hotellet. Nära, 200 m till en mycket fin badstrand som även är handikappsanpassad.

 
2015-07-11

Inlägg av Antti H Södertälje, Sverige

Två nätter i Protaras

Vi var här för att träffa våra vänner som bodde i ett annat hotell. Hotellet var helt OK till det priset vi betalade. Wifi var krånglig och nytt lösenord efter varje 30 minuter behövde hämtas från receptionen.

 
2013-10-10

Inlägg av Lenda80 Avesta, Sverige

OK hotell

Alva hotell är ett medelbra hotell. Vi förväntade oss en helrenoverad lägenhet eftersom researrangören visat bilder på det, men det visade sig att bara delar av hotellet är renoverat, andra delar är delvis renoverade. Vår toalett luktade kiss, fick köpa luktljus och WC-fräsch för att inte må dåligt, vår toalett var inte renoverad. Köksdelen var renoverad, fint kök med kyl, frysfack, micro, vattenkokare, två spisplattor. Det finns varken kaffebryggare eller någon kaffefilterhållare. Från balkongen var det havsutsikt, tror att de allra flesta lghter har havsutsikt. Väldigt hård madrass i sängen. I övrigt var det ett mycket bra läge. Hotellet ligger på huvudgatan, precis utanför hotellet ligger restauranger och butiker. Det tar ett fåtal minuter att komma ner på den underbara stranden "fig tre bay". Toppenfint vatten och underbar sandstrand. Är man ute efter sol och bad och inte har alltför höga krav på boendet så är detta hotell ok för dig.