Kundomdömen om Alva

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 138 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

LENA MARIA,
LIDKÖPING

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Åselie,
Götene

+
Rent och fräscht! Vänligt bemötande.
-
Frukosten var lite tråkig! Mer frukt skulle vi vilja ha!

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Torbjörn,
Lidköping

+
Trevlig personal, fina rum och välstädat
-
Frukostpersonalen var lite dålig på att kolla vad som behövde fyllas på så det fick man säga till.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

,

+
Stora och fina rum
-
Bättre frukostbuffe

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Karina,
Lidköping

+
-
Se till att ha ren duk utan fläckar vid frukostbuffe

Bekräftad gäst: 2019-09-22


6 av 10

peter,
malmö

+
Personalen
-
Duschar och toaletter i källaren var vidriga och med dålig funktion.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Christina,
Vinninga

+
Nära till allt.
-
Frukosten kunde skötas bättre, det var söligt och kladdigt, de torkades inte upp. Det var dyrt att få behålla rummet tills resan hem avgick 400 kr.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Thomas ,
Blentarp, Sjöbo

+
Ligger bra och bra service
-
De kan inte laga mat, efter 16 års erfarenhet av mat på Cypern så kan detta kök inte laga Cypriotiska rätter

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Ann-Britt,
Blentarp

+
Trevlig personal,bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Kristina,
Karlstad

+
Sköna sängar och rymlig lägenhet. Trevlig personal.
-
Vid ankomst förväntar jag mig att mitt boende är städat efter den förra gästen. Vill inte se att det ligger hår på golven, vilket det gjorde. Jag fick påpeka detta och det åtgärdades omgående.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

571 omdömen
Utmärkt
 
292
Väldigt bra
 
191
Bra
 
54
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av mariee333 Sollentuna, Sverige

Trevligt hotell

Mycket fina rum, rent och fräscht. Trevlig personal överallt. Mycket ljud/musik från barer runtomkring men så fort du stänger balkongdörren så hörs ingenting :-) Bra AC som ingår. Ja, ett väldigt trevligt hotell som varmt kan rekommenderas, mycket centralt och nära till allt. Det enda vi kan ge lite minuspoäng är maten, som varierade lite i kvalitet.

 
2018-08-15

Inlägg av 760helenal

Andra gången vi bor på detta hotell.

Fräscha lägenheter med bra städning. Bilderna på nätet överensstämde med verkligheten. Detta är andra gången vi bor på detta hotell. Denna gång bor vi i en superior lägenhet och köket var över förväntan med köksredskap. (Bra med kök när man ska vara här en längre tid.) Poolen är helt ok och väldigt nära till den fina stranden. Det enda negativa är att wi-fi är sisådär, men å andra sidan är man ju här för sol och bad!

 
2017-08-10

Inlägg av Lena G

Trevligt hotell

Ett mycket trevligt hotell med framför allt en vänlig och glad personal. Rummen ( studiolägenhet) är rena och snygga. Modern stil med fin balkong. Hotellet ligger centralt i Fig tree bay och det är nära till stranden och huvudgatan ligger precis utanför. Det är inget stort centrum så det är inte speciellt störande att bo mitt i. Tvärtom känns allt nära och när vi stänger balkong dörren hörs knappt några ljud så vi sover gott på natten.

 
2016-11-01

Inlägg av YlvaI6 Alcudia, Spanien

Cypern

Ett mycket trevligt lägenhetshotell. Affärsstråket med många restauranger som serverade mycket god mat ligger precis utanför hotellet. Nära, 200 m till en mycket fin badstrand som även är handikappsanpassad.

 
2015-07-11

Inlägg av 721anttih Larnaca, Cypern

Två nätter i Protaras

Vi var här för att träffa våra vänner som bodde i ett annat hotell. Hotellet var helt OK till det priset vi betalade. Wifi var krånglig och nytt lösenord efter varje 30 minuter behövde hämtas från receptionen.