1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Stamatia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

,

+
Läget
-
Dålig städning , handuksbyte endast var tredje dag , dåligt. Dålig underhållning, maten inte den bästa, allt smaka lika.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


5 av 10

Hazim,
Södertälje

+
Inget speciellt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

Irma,
Göteborg

+
Servicen och tillgängligheten!
-
Mer vegetarisk mat och förbättrad kvalité på all inclusive produkterna.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Alexandra,
Brunflo

+
Trevlig personal och bra mat
-
Bättre sängar! Ändra utschekningstiden till 15 iallafall

Bekräftad gäst: 2019-05-19


8 av 10

Katarina,
Ljusdal

+
Vi fick ett fint och stort rum med en stor balkong, mycket bra städat. Bra och varierad buffémat på middagarna med olika teman varje kväll ex. mexikansk, cypriotisk, europeisk, barbeque, asiatisk etc. Bra service av personalen. Bra läge, nära stranden.
-
Lunchen blev lite enformig med mycket lika mat. Mycket tråkigt med plastmuggar i baren när man hade all inclusive. Vi fick ingen påfyllning av handtvålen på toaletten under veckan och då var vi tre vuxna som bodde i rummet. Bara lakan som "täcke" fick dock en filt när jag frågade. Vi frågade om vi fick behålla rummet mot en avgift på avresedagen tills transferbussen hämtade oss på kvällen, men det fick vi inte. Fick checka ut kl 12:00 då de klippte våra all inclusive band. Fick sedan veta att medresenärer som åkte med oss fick behålla sitt rum mot en avgift och de fick även behålla all inclusive tills transfern kom.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


10 av 10

Åsa,
Trollhättan

+
Servicen och läget!
-
Städpersonalen kom alltid då man just kom t rummet efter frukost...Oavsett tid! Kanske bara otur såhär sista veckan ?!

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Berith,
Skara

+
Att det var ljust, fräscht och rent. Den trevliga personalen och den goda frukosten.
-
Mysigare ljus på rummet och att det skulle funnits sänglampor. Dåligt ljus på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

,

+
Läget o att det var rent o fräscht!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Lena,
Göteborg

+
Läget Frukosten
-
Saknade sänglampor. Fanns Inget att hänga blöta badkläder på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

Laura,
Kalmar

+
Bra läge nära havet och stenkast till centrum/uteliv. Mysigt poolområde med kvälls underhållning.
-
Skulle vara perfekt att ha havsvattnet i poolen. Luftkonditionerar på rummen skulle vara tystare.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

197 omdömen
Utmärkt
 
113
Väldigt bra
 
51
Bra
 
21
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-05-31

Inlägg av Rebecca A

Mycket trevlig hotelvistelse!

Vi hade en mycket trevlig hotellvistelse på Stamatia på Ayia napa. Från Hotellet var det nära till allt! Gångavstånd till stranden och city. Trevlig personal med bra service! Väldigt bra hotell för pengarna! Bra drinkmeny med många drinkar på all inclusive.

 
2018-07-02

Inlägg av Ekaterina73 Ystad, Sverige

Ett nyrenoverat hotell nära centrum och stranden

Vi var på Stamaita hotell de 2 sista veckorna i juni. Hotellet är mycket fräscht och ljust. Det ligger nära stranden och centrum. Bra rum med bra ljudisolering. Roliga kvällsshowar vissa dagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var några minus. Om man inte får havsutsikt eller utsikt mot gatan då får man utsikt mot bakgatan mellan Stamatia och grannhotellet som ligger mycket nära. Ingen trevlig utsikt..Där hör man ljud från AC, bilar som levererar varor och personal som sitter och har sina raster och tittar på.. eller gör annat. Frukosten var enkel, inget speciellt. Vi köpte all inklusive. Bättre att vi inte hade gjort det. För att maten var så där. Många gånger blev vi väldigt besvikna. De hade mycket grönsaker, sallader. Men varm mat smakade och såg ut som om det den varit uppvärmd från dagen innan eller tidigare.Den var torr och hade ingen god smak. Goda kakor hade dem och vattenmelon varje dag. Vi var inte hungriga men inte nöjda. Vi har varit på flera all inklusive tidigare och detta var sämst. Köper man all inklusive då förväntar man sig att man får vattenflaska på rummet, om vattnet i kranen inte är drickbart, men nej.. Man ska gå till baren och fylla på en flaska med vatten om man vill. Vi köpte vatten istället. Det var inte så roligt att gå fram och tillbaka för att få vatten, speciellt att man dricker mycket vatten där. Poolhandukar kostar 2 euro för ombyte. På balkongen var det Ingenstans att hänga sina våta badkläder. Vi tog med oss en tvättlina efter vi har läst om detta hotellet på tripadvisor sedan tidigare. Vi är tacksamma för det. Tvål och shampoo får man bara en gång vid ankomst. Vi fick köpa det. Annars var det bra.

 
2018-03-03

Inlägg av Anders J

Fick ej rätt rum

Jag börjar vid rummet vi fick var mot gatan vilket jag inte hade betalt för. Gick till receptionen där dom hävdade att det va rätt men jag sa att det stämmer inte med priserna. Vi fick kompensation i matsalen när vi åt där även på vinet utan att dom sa varför men räknade ut det själv att så måste va fallet varför annars sänka priset?. I övrigt nöjd förutan att det va många ryssar som bodde på hotellet o att det fanns för lite solstolar vid poolen.

 
2019-08-20

Inlägg av PaidotoposS

One of the best

Exellent hospitality, quality 100%, very good free WiFi in room and exellent foods very tasty. Very clear and peaceful Hotel. Best Location near sea, near town down, in the midle of Agia Napa. Will visit again. THANK U KORNILIOS AND NICOLAS

 
2019-08-02

Inlägg av mariaf_prague

great holiday!

Great location close to the amazing beach and city centre with busy night life and plenty of shops. Nice and clean rooms with a possibility of stunning sea view, a balcony and a bathroom in every room. Excellent food with a huge variety of choices for everybody including the all-inclusive option. Nice and clean pool area. Very friendly and helpful staff! I have been there 3 times and will certainly return again :-)