Kundomdömen om Stamatia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 45 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Michael,
Nyköping

+
Trevlig personal, städningen mm
-
Bättre sängar måste jag säga, alldeles för hårda. Även bättre solsängar , måste bytas ut

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Jörgen ,
Blidsberg

+
Mycket bra läge med närhet till allt men ändå lagom lugnt läge...
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Helene,
MOTALA

+
Bra personal, suverän mat och väldigt bra personal i matsalen. All heder åt Mike och hans personal
-
Kanske lite bättre på att städa rummen.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Lisa,
Gävle

+
Trevlig och tillmötesgående personal, en Mike som pratade Svenska :* Samt väldigt bra läge både till stranden och bargatan
-
De hade en man som uppträdde på hotellet, han hade levande duvor och en kännin, uppskattas inte så mycket då de såg ut att må dåligt. Men detta har Ja redan pratat med dem om. Och borde sätta lås på toerna ute vid poolen, samt kanske lite bättre vegomat.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

,

+
Läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


9 av 10

Moa,

+
Rummet
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-08-25


3 av 10

,

+
Läget
-
Dålig städning , handuksbyte endast var tredje dag , dåligt. Dålig underhållning, maten inte den bästa, allt smaka lika.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


5 av 10

Hazim,
Södertälje

+
Inget speciellt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

Irma,
Göteborg

+
Servicen och tillgängligheten!
-
Mer vegetarisk mat och förbättrad kvalité på all inclusive produkterna.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Alexandra,
Brunflo

+
Trevlig personal och bra mat
-
Bättre sängar! Ändra utschekningstiden till 15 iallafall

Bekräftad gäst: 2019-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

217 omdömen
Utmärkt
 
126
Väldigt bra
 
56
Bra
 
22
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-05-31

Inlägg av Rebecca A

Mycket trevlig hotelvistelse!

Vi hade en mycket trevlig hotellvistelse på Stamatia på Ayia napa. Från Hotellet var det nära till allt! Gångavstånd till stranden och city. Trevlig personal med bra service! Väldigt bra hotell för pengarna! Bra drinkmeny med många drinkar på all inclusive.

 
2018-07-02

Inlägg av Ekaterina73 Ystad, Sverige

Ett nyrenoverat hotell nära centrum och stranden

Vi var på Stamaita hotell de 2 sista veckorna i juni. Hotellet är mycket fräscht och ljust. Det ligger nära stranden och centrum. Bra rum med bra ljudisolering. Roliga kvällsshowar vissa dagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var några minus. Om man inte får havsutsikt eller utsikt mot gatan då får man utsikt mot bakgatan mellan Stamatia och grannhotellet som ligger mycket nära. Ingen trevlig utsikt..Där hör man ljud från AC, bilar som levererar varor och personal som sitter och har sina raster och tittar på.. eller gör annat. Frukosten var enkel, inget speciellt. Vi köpte all inklusive. Bättre att vi inte hade gjort det. För att maten var så där. Många gånger blev vi väldigt besvikna. De hade mycket grönsaker, sallader. Men varm mat smakade och såg ut som om det den varit uppvärmd från dagen innan eller tidigare.Den var torr och hade ingen god smak. Goda kakor hade dem och vattenmelon varje dag. Vi var inte hungriga men inte nöjda. Vi har varit på flera all inklusive tidigare och detta var sämst. Köper man all inklusive då förväntar man sig att man får vattenflaska på rummet, om vattnet i kranen inte är drickbart, men nej.. Man ska gå till baren och fylla på en flaska med vatten om man vill. Vi köpte vatten istället. Det var inte så roligt att gå fram och tillbaka för att få vatten, speciellt att man dricker mycket vatten där. Poolhandukar kostar 2 euro för ombyte. På balkongen var det Ingenstans att hänga sina våta badkläder. Vi tog med oss en tvättlina efter vi har läst om detta hotellet på tripadvisor sedan tidigare. Vi är tacksamma för det. Tvål och shampoo får man bara en gång vid ankomst. Vi fick köpa det. Annars var det bra.

 
2018-03-03

Inlägg av Anders J

Fick ej rätt rum

Jag börjar vid rummet vi fick var mot gatan vilket jag inte hade betalt för. Gick till receptionen där dom hävdade att det va rätt men jag sa att det stämmer inte med priserna. Vi fick kompensation i matsalen när vi åt där även på vinet utan att dom sa varför men räknade ut det själv att så måste va fallet varför annars sänka priset?. I övrigt nöjd förutan att det va många ryssar som bodde på hotellet o att det fanns för lite solstolar vid poolen.

 
2019-10-08

Inlägg av eva20101 Nicosia, Cypern

You have to visit

You can have nice vacation in this hotel. Friendly staff and very helpful. Enjoy the sun at the clean pool. You can smell the clean rooms from the time you will get in the room. You can enjoy the food with the warm hospitality of the restaurant manager Mr. Mike. There is private parking at the hotel for your car, motorbike. Its near to limanaki ayianapa so you dont need car.

 
2019-10-06

Inlägg av Zlatka K

Great location, nice friendly hotel, good food

We were not disappointed with our stay! Most of the staff are nice and helpful, the all-inclusive food had great variety and not bad quality (you really can’t expect more). We had a problem with the ac and the shower but it was quickly fixed. The location is perfect even if the view is not that great.