Kundomdömen om Stamatia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Låg bra, nära strand och uteliv.
-
mer varierad buffé. Inte stänga ner hotellet för säsongen när gäster är kvar.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Det var rent och snyggt
-
Att inte börja nedstängningen av hotellet inför vinter 3 dagar innan gästerna lämnar. Det var väldigt mycket mindre buffé de sista tre dagarna - enformigt.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


4 av 10

+
Snygg reception och bra personal där.
-
Bättre och mer varierad mat. Byta handdukar oftare. Mer information om rummen i källaren -att man kan byta om där sista dagen när man måste lämna rummet kl 12 och hemresan startar kl 20 Två stolar på rummet så man tex kan sitta tillsammans och

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Läge
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
-
Byta handdukar oftare, mer tvål och schampo

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
Läget
-
Personal i restaurang behöver definitivt gå en charmkurs. Maten i restaurangen helt okey, men maten i poolsnacksmenyn under all kritik. Beställde en pizzaslice, det visade sig vara den värsta biten pizza jag någonsin ätit. Dagen efter beställde jag en "Ham and cheesetoast med pommes". Det blev enbart en cheesetoast då skinkan lös med sin frånvaro. Pommes fritesen var även de sämsta jag någonsin ätit..... soggiga som om de friterats från fryst status mindre än 1 minut!!!!!! Nu sover jag bra oavsett underlag, men att ligga nästan direkt på sängfjädrarna var inte så skönt! Så med andra ord, bättre sängar hade varit på sin plats!

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Kampanjrummet var bättre än vi hoppats på
-
Kostnadsfri servicebox, bättre möjlighet till att behålla rummet till avresa 500 för den tjänsten mycket. Kylskåp fanns på rummet, borde funnits med i beskrivningen

Bekräftad gäst: 2019-10-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

224 omdömen
Utmärkt
 
128
Väldigt bra
 
58
Bra
 
24
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-11-06

Inlägg av rosamunda2015 Sundsvall, Sverige

Inte trevligt

Städade rummen före kl 09.00 och stod och väntade medans man gjorde sina behov på toaletten. En av oss slog tyvärr sönder en liten glasskål på toaletten som satt väldigt löst, fick betala 200 kr och vi var inga busar, två lugna medelålders damer. När jag skulle hämta nyckel i receptionen så tog dom ryssarna före och det var verkligen uppenbart, inget missförstånd. Mycket sunkit poolområde. Saknade grönsaker till frukost, endast tomater och gurka fanns. Ingen läslampa på rummet, fick låna en läslampa (det var bra) men när jag skulle checka ut med resväska och packning, frågade damen i receptionen vart är lampan, jag svarade på rummet naturligtvis, då får du hämta den sa hon, ok eftersom jag är kund så hämtade jag den med packning och allt, vad är det för service, har aldrig varit med om sådan dålig service och det har funnits läslampa på alla hotell jag bott och jag reser 3-4 gr per år. Inga krokar att hänga upp handdukar eller något annat på rummet, Bara en krok på toaletten och vi var faktiskt två personer. Fick inte sitta vart vi ville på frukost, gud nåde om man tog ett 4 bord och va bara själv eller två, det var definitivt inte full i restaurangen långt ifrån. Städerskan tog vårt privata örngott på kudde vi hade tagit med själv. Har heller aldrig varit med om att hyra handduk för att duscha sista dagen. Har gett feedback på hotellen i alla 12 år på Ayia Napa och alltid varit supernöjd.

 
2019-05-31

Inlägg av Rebecca A

Mycket trevlig hotelvistelse!

Vi hade en mycket trevlig hotellvistelse på Stamatia på Ayia napa. Från Hotellet var det nära till allt! Gångavstånd till stranden och city. Trevlig personal med bra service! Väldigt bra hotell för pengarna! Bra drinkmeny med många drinkar på all inclusive.

 
2018-07-02

Inlägg av Ekaterina73 Ystad, Sverige

Ett nyrenoverat hotell nära centrum och stranden

Vi var på Stamaita hotell de 2 sista veckorna i juni. Hotellet är mycket fräscht och ljust. Det ligger nära stranden och centrum. Bra rum med bra ljudisolering. Roliga kvällsshowar vissa dagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var några minus. Om man inte får havsutsikt eller utsikt mot gatan då får man utsikt mot bakgatan mellan Stamatia och grannhotellet som ligger mycket nära. Ingen trevlig utsikt..Där hör man ljud från AC, bilar som levererar varor och personal som sitter och har sina raster och tittar på.. eller gör annat. Frukosten var enkel, inget speciellt. Vi köpte all inklusive. Bättre att vi inte hade gjort det. För att maten var så där. Många gånger blev vi väldigt besvikna. De hade mycket grönsaker, sallader. Men varm mat smakade och såg ut som om det den varit uppvärmd från dagen innan eller tidigare.Den var torr och hade ingen god smak. Goda kakor hade dem och vattenmelon varje dag. Vi var inte hungriga men inte nöjda. Vi har varit på flera all inklusive tidigare och detta var sämst. Köper man all inklusive då förväntar man sig att man får vattenflaska på rummet, om vattnet i kranen inte är drickbart, men nej.. Man ska gå till baren och fylla på en flaska med vatten om man vill. Vi köpte vatten istället. Det var inte så roligt att gå fram och tillbaka för att få vatten, speciellt att man dricker mycket vatten där. Poolhandukar kostar 2 euro för ombyte. På balkongen var det Ingenstans att hänga sina våta badkläder. Vi tog med oss en tvättlina efter vi har läst om detta hotellet på tripadvisor sedan tidigare. Vi är tacksamma för det. Tvål och shampoo får man bara en gång vid ankomst. Vi fick köpa det. Annars var det bra.

 
2018-03-03

Inlägg av Anders J

Fick ej rätt rum

Jag börjar vid rummet vi fick var mot gatan vilket jag inte hade betalt för. Gick till receptionen där dom hävdade att det va rätt men jag sa att det stämmer inte med priserna. Vi fick kompensation i matsalen när vi åt där även på vinet utan att dom sa varför men räknade ut det själv att så måste va fallet varför annars sänka priset?. I övrigt nöjd förutan att det va många ryssar som bodde på hotellet o att det fanns för lite solstolar vid poolen.

 
2019-11-01

Inlägg av CHerman31

Mrs h

Hotel was clean friendly nice bar nice reception rooms standard maids cleaned daily good location We were half board and had breakfast day 1 and the smell of food for me wasn’t good and my husband and son didn’t like the food at all so we ate out all week spending a fortune as it didn’t loom appetising at all We booked as there was a gym to find it was closed and not in use