1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Stamatia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Åsa,
Trollhättan

+
Servicen och läget!
-
Städpersonalen kom alltid då man just kom t rummet efter frukost...Oavsett tid! Kanske bara otur såhär sista veckan ?!

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Berith,
Skara

+
Att det var ljust, fräscht och rent. Den trevliga personalen och den goda frukosten.
-
Mysigare ljus på rummet och att det skulle funnits sänglampor. Dåligt ljus på toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

,

+
Läget o att det var rent o fräscht!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Lena,
Göteborg

+
Läget Frukosten
-
Saknade sänglampor. Fanns Inget att hänga blöta badkläder på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

Laura,
Kalmar

+
Bra läge nära havet och stenkast till centrum/uteliv. Mysigt poolområde med kvälls underhållning.
-
Skulle vara perfekt att ha havsvattnet i poolen. Luftkonditionerar på rummen skulle vara tystare.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Kerstin,
Kristdala

+
Den goda servicen och en mycket trevlig personal som gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Rent och snyggt, det städades väldigt ofta överallt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

Annika,
Helsingborg

+
Bra läge, trevlig och hjälpsam personal
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Claes ,
Helsingborg

+
Rent och snyggt mycket fin frukost
-
Sängarna är för hårda, sänglampor saknas

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

,

+
-
Variera all-inclusive maten mer, förbättra sängkomfort

Bekräftad gäst: 2018-08-11


4 av 10

,

+
Trevlig och tillmötesgående personal. Det fanns en ärlighet
-
Sänglampor, filtar, se till att vatten inte äcker ut på golvet i badrummet, inte visa vilseledande bilder på poolområdet samt stranden,vi bokade havsutsikt men fick sightseeing view,tidigarelägg transfer minst en timma. Vi fick rusa genom taxfree för att hinna med planet. 1tim o 40 min i kö.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

160 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
46
Bra
 
20
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-02

Inlägg av Ekaterina73 Ystad, Sverige

Ett nyrenoverat hotell nära centrum och stranden

Vi var på Stamaita hotell de 2 sista veckorna i juni. Hotellet är mycket fräscht och ljust. Det ligger nära stranden och centrum. Bra rum med bra ljudisolering. Roliga kvällsshowar vissa dagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var några minus. Om man inte får havsutsikt eller utsikt mot gatan då får man utsikt mot bakgatan mellan Stamatia och grannhotellet som ligger mycket nära. Ingen trevlig utsikt..Där hör man ljud från AC, bilar som levererar varor och personal som sitter och har sina raster och tittar på.. eller gör annat. Frukosten var enkel, inget speciellt. Vi köpte all inklusive. Bättre att vi inte hade gjort det. För att maten var så där. Många gånger blev vi väldigt besvikna. De hade mycket grönsaker, sallader. Men varm mat smakade och såg ut som om det den varit uppvärmd från dagen innan eller tidigare.Den var torr och hade ingen god smak. Goda kakor hade dem och vattenmelon varje dag. Vi var inte hungriga men inte nöjda. Vi har varit på flera all inklusive tidigare och detta var sämst. Köper man all inklusive då förväntar man sig att man får vattenflaska på rummet, om vattnet i kranen inte är drickbart, men nej.. Man ska gå till baren och fylla på en flaska med vatten om man vill. Vi köpte vatten istället. Det var inte så roligt att gå fram och tillbaka för att få vatten, speciellt att man dricker mycket vatten där. Poolhandukar kostar 2 euro för ombyte. På balkongen var det Ingenstans att hänga sina våta badkläder. Vi tog med oss en tvättlina efter vi har läst om detta hotellet på tripadvisor sedan tidigare. Vi är tacksamma för det. Tvål och shampoo får man bara en gång vid ankomst. Vi fick köpa det. Annars var det bra.

 
2018-03-03

Inlägg av Anders J

Fick ej rätt rum

Jag börjar vid rummet vi fick var mot gatan vilket jag inte hade betalt för. Gick till receptionen där dom hävdade att det va rätt men jag sa att det stämmer inte med priserna. Vi fick kompensation i matsalen när vi åt där även på vinet utan att dom sa varför men räknade ut det själv att så måste va fallet varför annars sänka priset?. I övrigt nöjd förutan att det va många ryssar som bodde på hotellet o att det fanns för lite solstolar vid poolen.

 
2018-11-09

Inlägg av jean c Stafford, Storbritannien

Great hotel

Great hote,l staff very friendly from cleaning to management. Excellent position quite location close to hharbour and restaurants. Hotel very clean great choice of meals,must mention dining room staff Michael, Tatiana and reception staff Elias and ladies.

 
2018-11-01

Inlägg av doogy100 Derby, Storbritannien

nice hotel great staff

stayed here for 10 nights in september and was really pleasantly surprised, asked for a room with a shower which was on the 2nd floor and was fairly large with a great shower. The staff were all very friendly and special thanks to mike and his staff in the restaurant and it was great to meet up with elanor an old friend from the nestor. The food was good always something to eat. We would definately use this hotel again as it is great value for the money.

 
2018-10-29

Inlägg av sc07dog Stranraer, Storbritannien

Poor experience won’t return

Just returned from a family 7 night all inclusive break. Clean hotel with a very small pool and no atmosphere around the pool / bar area. Booked 2 “superior side sea view “ rooms .... both rooms overlooked the front of the hotel the sea view was approx 2-3 miles in the distance. Air conditioning in the room worked well but was very noisy. The shower was in the bath , asked at reception for a plug so we could use the bath ...... still waiting . Had to pay a daily fee for the room safe and also pool towels. The restaurant manager and the lady who took the drinks orders in the restaurant were the only staff who passed the time of day with our group. The small barman / waiter which everything was a problem to him and daily fell out with the other staff members in view off all customers wouldn’t work for me . All inclusive customers drank local beers from the smallest plastic water style cups I’ve ever seen and the limited entertainment was poor. There are 2 very good hotels next door to the Stamatia which are far better , been coming to Ayia Napa for many years and this is the worst hotel we have stayed at .