Kundomdömen om Nissiana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra utbud till lunch och middag Fin pool och nära till stranden
-
Bättre frukost bröd

Bekräftad gäst: 2019-10-27


4 av 10

+
Det vett jag faktisk inte
-
Bättre mat och desse jäkla ryssar. Dom trängdes och dom var som dom ägde hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
Bra service
-
Saknade ute lampa på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
God mat ocg bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


3 av 10

+
Vi fick hjälp med en madrass till extrabädden.
-
Bättre säng till tredje person när man reser 3 vuxna. Dåligt med möbler i lägenheten för förvaring, en byrå eller avlastningsbord vore inte helt fel. Skränig "matsal" saknade restaurangkänsla. Variation på frukosten. Ett leende från personalen vore inte heller helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

447 omdömen
Utmärkt
 
209
Väldigt bra
 
152
Bra
 
57
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

Inlägg av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2020-02-21

Inlägg av liaa-023

Choose another hotel!!

Although the location is good, the hotel must be avoided!The stuff is disinterested especially the housekeepers. I had the unpleasant experience that after returning from the beach, I found the hair of a housekeeper in my hair brush. She acknowledged that she brushed with it. I found my makeup kit messy and I understood that she went through them too. There are hotels at the same price in the area that offers much better conditions and cleanliness. Even not today I haven`t been contacted by the management to receive some excuses.This is a 3 star hotel,but the room and the bathroom look like 1-2 stars. Don't go here !!

 
2020-02-12

Inlägg av mands29 Inverurie, Storbritannien

Great location

Very good location to amenities,clean nice hotel,food ok,nice pool,nice staff.Received a little gift for my Birthday which I think that is a nice touch.Thanks Nissiana Beach Hotel Staff for making our stay nice.

 
2019-12-28

Inlägg av 183irenei Nicosia, Cypern

Great vacation at Nissiana

Lovely hotel! Room cozy and always clean also very good wi-fi connection, Breakfast was excellent (quality and variety), Staff friendly and always happy to help you, Pool is large clean and with lots of sun beds for everyone. Also it is next to Nissi Beach which is a major plus as well!