Kundomdömen om Nissiana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 32 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Monica,
Lindome

+
God mat ocg bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


3 av 10

Kristina,
sundsvall

+
Vi fick hjälp med en madrass till extrabädden.
-
Bättre säng till tredje person när man reser 3 vuxna. Dåligt med möbler i lägenheten för förvaring, en byrå eller avlastningsbord vore inte helt fel. Skränig "matsal" saknade restaurangkänsla. Variation på frukosten. Ett leende från personalen vore inte heller helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-05-26


8 av 10

,

+
Bodde där förra året också, fint poolområde, trevligt med underhållning på kvällarna.
-
Väldigt störande med musiken i baren hela dagarna på hög volym. Svårt att sitta ute och koppla av, omöjligt att läsa en bok. Köpte öronproppar men hjälpte inte.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marita,
Göteborg

+
Servicen
-
Kanske svårt att ordna, men en toalett på 0-planet hade varit bra. Se över all inklusive, missförstånd kring ordet snacks. För oss är inte glass och hamburgare, pastarätter snacks. Badvakt som kan engelska.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
-
Sänglampor fanns inga, vill kunna läsa innan sovdax, något att hänga badkläder på påbalkonen, mer grönsaker till frukost !

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Madeleine,
Kallinge

+
Sängarna var sköna.Personalen var trevlig och tillmötesgående
-
Frukosten kunde varit bättre.Saknade färskt bröd och melon.Och var fanns halloumiosten.Inte en då det var cypriotiskt tema fanns den på buffe`n

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Marie ,
Linköping

+
Rent , fräscht, fina rum, stora balkonger och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Gina,
Hedemora

+
Närheten till stranden. Lugnt och familjärt. Alltid plats vid poolen. Trevlig personal i bar och restaurang. Rent och fräscht överallt.
-
Frukosten är under all kritik. Otroligt dåligt utbud. Många ryssar på hotellet och gissar att frukosten är anpassad efter deras önskemål. Tyvärr. Vi har bott på hotellet 2 gånger och lika besvikna på frukosten båda gångerna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

Stina ,
Malmö

+
Rent och fräscht.
-
Maten var inte god. Sparsam buffé

Bekräftad gäst: 2018-06-09


8 av 10

Ann Christine,

+
-
Saknade vattenkokare

Bekräftad gäst: 2018-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

434 omdömen
Utmärkt
 
199
Väldigt bra
 
152
Bra
 
56
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

Inlägg av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2019-09-11

Inlägg av blessdkoinch Ayia Napa, Cypern

nice hotel and friendly staffs

Hotel staff were friendly and nice and special thanks to the receptionist (Angelika) for her friendly nature and help. Swimming pool was nice and clean. Breakfast was also good. Shampoo and conditioners provided in little bottles. Free wifi threw out the hotel. Great location 5 mins walk from nissi beach and opposite side of hotel there is bus station to catch intercity bus for nicosia, larnaca.

 
2019-08-14

Inlägg av Catlouhall

Great Hotel

Just returned from a wonderful stay at Nissiana. Staff are so lovely and helpful, they go out of their way to make sure your stay is perfect . The hotel itself is beautiful and clean . Food is of a good standard, served buffet style in main restaurant or a la carte on the terrace/ pool bar. The pool area is beautiful and well maintained with plenty of sun beds and a lifeguard. Location of hotel was fabulous with a 5 minute walk to Nissi beach. The hotel organised airport transfers which went so smoothly. I would recommend this hotel and would definitely stay here again.

 
2019-08-09

Inlägg av Lynda H King's Lynn, Storbritannien

Friendly staff

My sister and I stayed there for seven nights and enjoyed every one of them. The room was clean. The staff were very helpful. All the staff on reception spoke English.I couldn’t get my case opened and Michael and the manager and his cousin spent ages helping me and finally they managed. A big thank you to them.We stayed on half-board. At breakfast there was a good selection of cooked food, croissants, bread, different cakes fresh and tinned fruit. In the evening there was a different theme to the buffet, one night Greek another Italian etc. If you decided not to eat in the evening you could get a voucher to eatat lunch time. We found the majority staying there were Russian although serious we didn’t find them rude. The only children we saw misbehaving in the pool were English. The pool area was spacious and plenty of sun beds. The indoor pool is lovely and cool a treat after being in the sun all day. The beach was too crowded for us so stayed at the pool. We were attending a family wedding at Olympic Lagoon and the Nissiana is quite near taxi was 8 euros. Thank you once again to all the staff for making our stay so wonderful.