1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nissiana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Kristina,
sundsvall

+
Vi fick hjälp med en madrass till extrabädden.
-
Bättre säng till tredje person när man reser 3 vuxna. Dåligt med möbler i lägenheten för förvaring, en byrå eller avlastningsbord vore inte helt fel. Skränig "matsal" saknade restaurangkänsla. Variation på frukosten. Ett leende från personalen vore inte heller helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-05-26


8 av 10

,

+
Bodde där förra året också, fint poolområde, trevligt med underhållning på kvällarna.
-
Väldigt störande med musiken i baren hela dagarna på hög volym. Svårt att sitta ute och koppla av, omöjligt att läsa en bok. Köpte öronproppar men hjälpte inte.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marita,
Göteborg

+
Servicen
-
Kanske svårt att ordna, men en toalett på 0-planet hade varit bra. Se över all inklusive, missförstånd kring ordet snacks. För oss är inte glass och hamburgare, pastarätter snacks. Badvakt som kan engelska.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
-
Sänglampor fanns inga, vill kunna läsa innan sovdax, något att hänga badkläder på påbalkonen, mer grönsaker till frukost !

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Madeleine,
Kallinge

+
Sängarna var sköna.Personalen var trevlig och tillmötesgående
-
Frukosten kunde varit bättre.Saknade färskt bröd och melon.Och var fanns halloumiosten.Inte en då det var cypriotiskt tema fanns den på buffe`n

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Marie ,
Linköping

+
Rent , fräscht, fina rum, stora balkonger och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Gina,
Hedemora

+
Närheten till stranden. Lugnt och familjärt. Alltid plats vid poolen. Trevlig personal i bar och restaurang. Rent och fräscht överallt.
-
Frukosten är under all kritik. Otroligt dåligt utbud. Många ryssar på hotellet och gissar att frukosten är anpassad efter deras önskemål. Tyvärr. Vi har bott på hotellet 2 gånger och lika besvikna på frukosten båda gångerna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

Stina ,
Malmö

+
Rent och fräscht.
-
Maten var inte god. Sparsam buffé

Bekräftad gäst: 2018-06-09


8 av 10

Ann Christine,

+
-
Saknade vattenkokare

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Linus,
Arlöv

+
Bra placering i förhållande till stan, strand, supermarkets och apotek.
-
Bättre sammarbete med utflykts-arrangörerna. Där var felbokningar (språk på guide i Jeepsafari) och förseningar som kunde ha undvikts. Stod på hemsidan att gym ej fanns på hotellet, men det gjorde det.

Bekräftad gäst: 2018-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

417 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
145
Bra
 
55
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2011-11-10

Inlägg av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2019-07-14

Inlägg av Rhyswm90

Modern and clean

Just got back from staying in Nissiana hotel. We booked a superior double, when we arrived we got upgraded to a sea view free of charge. The room was a side sea view but we were still very greatful and happy with the room. The rooms are very clean and modern, that got cleaned everyday. Air con was included and extra cost for room safe. The pool outside was always very clean and plenty of sun loungers. We had bed and breakfast; of which was nice, your typical hotel breakfast with a choice of hot or cold food. The only thing that would put us off from coming back would be how close it was to the road and hearing traffic into the early hours (given the time of year; mostly quad bikes going past and hooting of horns). All in all we had a great time and the staff where lovely and had very good English.

 
2019-06-29

Inlägg av nesaBayrampour

The hotel was not up to the standards

The hotel was not up to the standards. The WiFi network was really poor their. There was no kettle in the room nor slippers. They asked for 10 Euros for each kettle. The fridge inside the room did not work properly.

 
2019-06-16

Inlägg av manm1_13 Worcester, Storbritannien

Great spot!

Me and my partner booked half board and had no expectations whatsoever. However the hotel turned out to be really nice. Rooms were cleaned every day, food in the restaurant was amazing! There wasn’t a wide variety of choice but everything wash fresh and delicious. Mihail at reception was really nice and helpful and all the restaurant staff were great! Will be coming back as the location is great- close to Nissi and Landa beach and 20 minutes walk from Ayia napa.

 
2019-06-04

Inlägg av Rcbmulder

Half board doesn't include ANY drinks

Can't believe you have to pay for water with the evening meal. No tap water available apparently. Food very average. Be better eating out and having better food and different choices at local restaurants.