1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nissiana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Bodde där förra året också, fint poolområde, trevligt med underhållning på kvällarna.
-
Väldigt störande med musiken i baren hela dagarna på hög volym. Svårt att sitta ute och koppla av, omöjligt att läsa en bok. Köpte öronproppar men hjälpte inte.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Marita,
Göteborg

+
Servicen
-
Kanske svårt att ordna, men en toalett på 0-planet hade varit bra. Se över all inklusive, missförstånd kring ordet snacks. För oss är inte glass och hamburgare, pastarätter snacks. Badvakt som kan engelska.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

,

+
-
Sänglampor fanns inga, vill kunna läsa innan sovdax, något att hänga badkläder på påbalkonen, mer grönsaker till frukost !

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Madeleine,
Kallinge

+
Sängarna var sköna.Personalen var trevlig och tillmötesgående
-
Frukosten kunde varit bättre.Saknade färskt bröd och melon.Och var fanns halloumiosten.Inte en då det var cypriotiskt tema fanns den på buffe`n

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Marie ,
Linköping

+
Rent , fräscht, fina rum, stora balkonger och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Gina,
Hedemora

+
Närheten till stranden. Lugnt och familjärt. Alltid plats vid poolen. Trevlig personal i bar och restaurang. Rent och fräscht överallt.
-
Frukosten är under all kritik. Otroligt dåligt utbud. Många ryssar på hotellet och gissar att frukosten är anpassad efter deras önskemål. Tyvärr. Vi har bott på hotellet 2 gånger och lika besvikna på frukosten båda gångerna.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

Stina ,
Malmö

+
Rent och fräscht.
-
Maten var inte god. Sparsam buffé

Bekräftad gäst: 2018-06-09


8 av 10

Ann Christine,

+
-
Saknade vattenkokare

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Linus,
Arlöv

+
Bra placering i förhållande till stan, strand, supermarkets och apotek.
-
Bättre sammarbete med utflykts-arrangörerna. Där var felbokningar (språk på guide i Jeepsafari) och förseningar som kunde ha undvikts. Stod på hemsidan att gym ej fanns på hotellet, men det gjorde det.

Bekräftad gäst: 2018-06-02


3 av 10

Rasmus,
Bengtsfors

+
Rent
-
Bättre mat!

Bekräftad gäst: 2018-05-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

406 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
142
Bra
 
55
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2011-11-10

Inlägg av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2018-12-04

Inlägg av AndyDi3005 Tamworth, Storbritannien

Our great trip

The hotel was very clean and tidy . The food on the all inclusive package was excellent and so was the room . All staff were friendly and efficient and nothing was to much trouble. The only complaint would be that the doors to the bedrooms seem to be slammed by some guests maybe a felt strip in door jam would stop it . But apart from this we had an excellent stay and would return.

 
2018-11-11

Inlägg av shandlynn aberdeen

Lynn

Just back from a weeks stay at nissianna No complaints at all We were at a wedding on the 9 th of oct at Adams beach hotel and stayed at a villa Had a brilliant week so much so we decided to come back just the 2 of us for a week What a difference in a month Each night a different restraunt would shut but the ones that remained opened were great It was very quiet which wasn’t a problem The weather was good We were bed and breakfast and food was lovely Staff are very pleasant Great location and even a walk into aya Napa only took about 20 mins If you are looking for a more lively holiday don’t go at this time but would recommend the nissianna

 
2018-11-07

Inlägg av tintti2015 Helsingfors, Finland

Noisy and terrible extra bed

Just right now and staying 3 n8ghts more. People around our room are slamming the doors. This might be partly of door pumps but also terrible Italian youngsters .if you would like to sleep during your holiday do not choose this hotel. Doors and closet doors are banging all the time. Rooms are old dated needs to update. Everything clean thanks the maids. Truly good breakfast. Lunch and dinner buffe ordinary. Extra bed awfully matresses are old and the bed itself broken.Asked new mattress got same stuff.there is now 4 mattress in bed but same effect still It is dived in the middle; so your button down and feet up. I do not come again.

 
2018-11-07

Inlägg av Paul M

Great staff great location ideal pool for children

Arrived late at night after 3+ hour delay and after the usual toing and froing to get a suitable room we had arrived at the Nissania hotel. the next morning we found the hotel fairly quiet with no problem getting sunbeds drinks etc We loved the staff from reception to restaurant bar cleaners all great. We were all inclusive but some of the coffee's and cocktails and spirits were not included bit sad ! finally the restaurant was lovely and food although not a lot of choice especially for children (possibly due to end of season) was at times exceptional The hotel is in a very good position only a few hundred yards across the road from Nissi Beach and a quick taxi ride to Aya Nappa which is £8