Kundomdömen om Nissiana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Eva Marie Rosita,
Höör

+
Bra utbud till lunch och middag Fin pool och nära till stranden
-
Bättre frukost bröd

Bekräftad gäst: 2019-10-27


4 av 10

Sherli Ann,
Höör

+
Det vett jag faktisk inte
-
Bättre mat och desse jäkla ryssar. Dom trängdes och dom var som dom ägde hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Nina,
Angered

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Kerstin,
Tierp

+
Bra service
-
Saknade ute lampa på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Monica,
Lindome

+
God mat ocg bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Mimmi,
Trelleborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Adao Da Cruz,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


3 av 10

Kristina,
Sundsvall

+
Vi fick hjälp med en madrass till extrabädden.
-
Bättre säng till tredje person när man reser 3 vuxna. Dåligt med möbler i lägenheten för förvaring, en byrå eller avlastningsbord vore inte helt fel. Skränig "matsal" saknade restaurangkänsla. Variation på frukosten. Ett leende från personalen vore inte heller helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Håkan,
Norrköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


8 av 10

Barbro,
Skärholmen

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

444 omdömen
Utmärkt
 
207
Väldigt bra
 
152
Bra
 
57
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

Inlägg av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2019-11-13

Inlägg av JamesJoseph70 Daliburgh, Storbritannien

Perfect holiday, thank you Nissiana!

Excellent hotel! Room serviced every day, except for Sunday. Breakfast selection was superb, staff were helpful, friendly and attentive at all times. Location ideal: Beautiful beach across the road and just a short taxi/bus journey into the busier heart of Ayia Napa and the Harbour area. Only negative, no kettle in room as standard, although they are available for hire.

 
2019-10-28

Inlägg av simonamH5023AG

Average

The hotel is located very close to Nissi Beach, a cross the street - 3 min. We stayed 7 days here, on the 4th floor of the hotel, we had a room with partial view to the sea and half pension. The hotel is clean, the food was ok, what I didn't like it was that they didn't have food for babies not children. For children it was what to choose and you could easily find something for them. They served fresh fruits only in the evening, at the breakfast the had fruits from compote. But, on the other part they were prepared with barbies table seats for the babies. Overall, there was what to choose for eating. They have a little playing place prepared for the children but it is partially damaged. I recommend the hotel if you are looking just for a place were to sleep and eat... It's fine.

 
2019-10-07

Inlägg av Lauren R

Lovely hotel

This is a lovely hotel. Big, clean and well maintained pool with lots of sun beds, also a little kiddy pool. Lots of different choice available on the all inclusive, including snacks served in between meal times which included burgers, omelettes and bolognese etc, and a Super friendly and helpful staff, and a very clean hotel. Rooms were cleaned almost daily. We stayed in the bungalows and that was fab, it was like having your own house. A cooker and fridge was included and it’s own terrace and balcony. Minutes away from nissi beach, and lots of shops and restaurants in walking distance too. The hotel was mainly occupied by Russians, who we found to be very rude and ignorant which was a bit of a let down but thats no fault of the hotel. We didn’t use the indoor pool but it was nice to have the option there. Overall a really lovely hotel and would definitely stay again!