Rumstyper på Nissi Beach, Cypern

Dubbelrum

Dubbelrum med möjlighet till extrabädd i vanlig säng. Tv med satellitkanaler. Minikyl samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong, vissa balkonger med havsutsikt. Dubbelrum med havsutsikt är belägna i huvudbyggnaden. Övriga dubbelrum är äldre i stilen och är belägna i en byggnad bakom huvudbyggnaden (Renoverades till sommarn 2019). Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum som har tv med satellitkanaler. Minikyl samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong, vissa balkonger med havsutsikt. Enkelrum med havsutsikt är belägna i huvudbyggnaden. Övriga enkelrum är äldre i stilen och är belägna i en byggnad bakom huvudbyggnaden (Renoverades till sommaren 2019). Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Större dubbelrum

Fina och helt nyrenoverade dubbelrum belägna nära stranden. Tv med satellitkanaler. Minikyl samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Dubbelrum på markplan har en liten privat uteplats med havsutsikt. Dubbelrum en trappa upp har balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Fina sviter belägna nära stranden. Tv med satellitkanaler. Minikyl samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Trappsteg inne i sviterna. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.