1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nestor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in av våra gäster efter hemkomst från resmålet.
8,5 av 10 baserat på 116 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Tobias,
Göteborg

+
Allt kändes fräscht.
-
Svårt att kommunicera med personalen då deras engelska var bristande.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Maria,
Malmö

+
Poolen och frukosten
-
Dålig städning. En dag blev vårt rum bortglömt och inte ens städat trots att vi tände lampan för städning. Vi fick knappt en ursäkt för det. Servicen med maten är alldeles för dålig och maten är under medium standard. Dåliht flr ett sådant fint hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


6 av 10

Naowar,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Shant,
Göteborg

+
Pool, rumsutsikt mot poolen o tivoli
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Anna,
Bålsta

+
-
Personalen i baren var sega. Jag gick därför fram till baren när jag skulle betala. Ena servitrisen var i vägen när det var show (eldshow). Hon sprang fram flera gånger för att prata med den andra tjejen som jobbade där o det hade inget med arbete att göra. Hon borde ha jobbat istället för att gå i vägen för gästerna som ville titta på showen. Rummen var mindre än förväntat. Gick knappt att öppna resväskorna. Vi var tre personer.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


7 av 10

Agneta,
Västerås

+
Lyxbäddar vid poolen, poolen, att man fick fruktcoctail vid poolen, och pooldamen med långa blonda flätan, hon var jättetrevlig och serviceminded.
-
Maten! Vi hade halvpension men åt endast middag två ggr i restaurangen. Ingen variation. Tyvärr det sämsta vi upplevt. Så pass tråkig mat att vi valde att gå ut och betala i restauranger istället. På frukosten var det också samma varje dag. Enda variationen var pannkakor och våfflor varannan dag. Allt annat var exakt likadant i 7 dgr. Detta har vi ej upplevt någon annanstans. Mycket tråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Roger,
Stockholm

+
Frukosten, poolen, läget.
-
Dålig engelska hos personalen då dom mestadels verkar fokusera på ryska gäster, städningen bör vara bättre i rummen.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


7 av 10

Fsouzi,
Umeå

+
Servis
-
Bar var inte bra och budet var sämre än väntat

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Henrik ,
Sandhult

+
-
Lär personalen vad skillnaden är mellen hel och halv pension

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Hooi,
Borås

+
Poolen
-
Hissarna var för små och för långsamma.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1114 omdömen
Utmärkt
 
716
Väldigt bra
 
304
Bra
 
58
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-05-26

Inlägg av Carita S

Bra hotell!

Vi var mycket nöjda med Nestor. Bra läge i Ayia Napa. Fräscht hotell, både rummen och de allmänna utrymmen och restaurang. Bra städning. Trevlig personal. Härligt poolområde med bra poolbar och service. Olika aktiviteter och shower. Enklare underhållning för barn, helt godkänt. Är man känslig för ljud utifrån så kan musiken från alla barer störa på kvällarna (inga närliggande), men oss störde den inte. Alla sov bra. Rätt sköna sängar. Det jag kan komma på nu som var minus är att det är problematiskt att betala med kort vid t ex poolbaren. De vill att man lägger det på rummet och det är ju helt okej tills avresedagen, då man checkat ut och köper något då kan man inte betala med kort direkt i baren utan efter samtal, så får man gå till receptionen med kvittot från baren. En onödig grej. Kortbetalning borde vara en självklarhet. Sedan saknar jag vissa texter på engelska, allt står på grekiska och ryska, men engelskan saknas ibland. Personalen vi pratade med kunde engelska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka!

 
2019-04-28

Inlägg av mariapF8180QD

Mycket fräscht hotell i perfekt läge

Rent, snyggt och bekvämt hotell. Läget är toppenbra. Gångavstånd till det mesta. Frukosten är mycket bra med allt möjligt att välja bland. Dock, bara 2 kaffemaskiner vilket orsakar konstant kö. Personalen är både trevlig och inte. Städare och servicepersonal är jättetrevliga, medan reception och bar, är lite tveksamt. Svårt att hälsa och le. Har ett mycket krångligt system om man vill betala med kort direkt då man äter/dricker. Dåliga laddningsmöjligheter till telefoner och I-pads. Poolen är toppen och perfekt med en fin lekpark. Vi är mycket nöjda.

 
2018-09-24

Inlägg av Lars Kåge W

Solsemester

Positiva omdömen först: Ett bra hotell med bra läge. Lugnt område med lite trafik. Gångavstånd till centrala Aya Napa och stranden. Trevlig personal, bra städning. Mycket bra frukostbuffé med varierande rätter. Poolområdet ett av de bästa jag upplevt! Bra poolbar med goda drycker och god mat. AC'n på rummet mycket bra. Det negativa: Rummet (Superfort Standard) var litet. Belysningen katastrofal. Endast 2 st eluttag (adapter krävs). En av två sänglampor var trasig. Lagades inte under vår vecka där, trots påpekande flera gånger. Hotellet hade fått 4 stjärnor om belysningen varit bättre och fler eluttag funnits, samt oviljan att laga en sänglampa. Trots det negativa kan jag ändock rekommendera detta hotell.

 
2018-08-25

Inlägg av pashaaziz Örebro län, Sverige

Fantastiskt hotell med det lilla extra!

Kunde inte önskat mig en bättre hotell i centrala Ayia Napa, med en vacker utsikt över karusellerna och det vackra havet kan jag med säkerhet rekommendera hotell. Oavsett om du reser med familjen eller vännerna så kan du förlita dig på att du har nära till allt och mer därtill!

 
2018-08-03

Inlägg av Ida H

Helt OK

Väldig bra frukostbuffé och rätt okej middagsbuffé. Rummen är fina men ganska små om man är 3 vuxna som ska bo tillsammans. Servicen är bra till viss del, dem föredra att ta dem betalade gästerna först vid poolen och serverar max en drink per person i taget med all inclusive. Glass ingår inte för vuxna samt ganska dåligt utbud av drinkar. Solbäddarna vid poolen kostar 15€ som man måste köa för kl 9.00 på morgonen. Annars ligger hotellet väldigt centralt och strandnära. Nestor får 3 stjärnor från mig.