1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nestor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Trevlig personal
-
Större rum

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Julia ,
Göteborg

+
Poolområdet och solstolarna!
-
Väntade på maten väldigt länge och väldigt små rum.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Sandra ,
Visby

+
Poolområdet med gratis handdukar och bra stor frukost!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Cecilia,
Kolmården

+
Urvalet av frukostbuffén var toppenbra!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Vhristina,
Adelsö

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


9 av 10

Maja,
Stockholm

+
Perfekt läge om man vill växla mellan poolen och beachen. Stort utbud av restauranger runt hörnet. Inget oväsen på nätterna. Helt ok frukost, bra städning, trevligt poolområde, bra gym. Engagerad personal som erbjöd träningspass (yoga och pilates) på morgnarna och underhållning på kvällarna. Jag skulle gärna välja Nestor igen.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


9 av 10

Carita,
Stockholm

+
-
Kunna betala med kort överallt och när som helst på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-05-26


10 av 10

Göran,
Halmstad

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Ola,
Ljungby

+
Maten helt underbart och stor variation!
-
Duscharna i källaren som man kan låna om man checkat ut på morgonen och åker hem på eftermiddagen saknade ventilation.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


6 av 10

Per,
Uppsala

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1080 omdömen
Utmärkt
 
686
Väldigt bra
 
301
Bra
 
58
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-05-26

Inlägg av Carita S

Bra hotell!

Vi var mycket nöjda med Nestor. Bra läge i Ayia Napa. Fräscht hotell, både rummen och de allmänna utrymmen och restaurang. Bra städning. Trevlig personal. Härligt poolområde med bra poolbar och service. Olika aktiviteter och shower. Enklare underhållning för barn, helt godkänt. Är man känslig för ljud utifrån så kan musiken från alla barer störa på kvällarna (inga närliggande), men oss störde den inte. Alla sov bra. Rätt sköna sängar. Det jag kan komma på nu som var minus är att det är problematiskt att betala med kort vid t ex poolbaren. De vill att man lägger det på rummet och det är ju helt okej tills avresedagen, då man checkat ut och köper något då kan man inte betala med kort direkt i baren utan efter samtal, så får man gå till receptionen med kvittot från baren. En onödig grej. Kortbetalning borde vara en självklarhet. Sedan saknar jag vissa texter på engelska, allt står på grekiska och ryska, men engelskan saknas ibland. Personalen vi pratade med kunde engelska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka!

 
2019-04-28

Inlägg av mariapF8180QD

Mycket fräscht hotell i perfekt läge

Rent, snyggt och bekvämt hotell. Läget är toppenbra. Gångavstånd till det mesta. Frukosten är mycket bra med allt möjligt att välja bland. Dock, bara 2 kaffemaskiner vilket orsakar konstant kö. Personalen är både trevlig och inte. Städare och servicepersonal är jättetrevliga, medan reception och bar, är lite tveksamt. Svårt att hälsa och le. Har ett mycket krångligt system om man vill betala med kort direkt då man äter/dricker. Dåliga laddningsmöjligheter till telefoner och I-pads. Poolen är toppen och perfekt med en fin lekpark. Vi är mycket nöjda.

 
2018-09-24

Inlägg av Lars Kåge W

Solsemester

Positiva omdömen först: Ett bra hotell med bra läge. Lugnt område med lite trafik. Gångavstånd till centrala Aya Napa och stranden. Trevlig personal, bra städning. Mycket bra frukostbuffé med varierande rätter. Poolområdet ett av de bästa jag upplevt! Bra poolbar med goda drycker och god mat. AC'n på rummet mycket bra. Det negativa: Rummet (Superfort Standard) var litet. Belysningen katastrofal. Endast 2 st eluttag (adapter krävs). En av två sänglampor var trasig. Lagades inte under vår vecka där, trots påpekande flera gånger. Hotellet hade fått 4 stjärnor om belysningen varit bättre och fler eluttag funnits, samt oviljan att laga en sänglampa. Trots det negativa kan jag ändock rekommendera detta hotell.

 
2018-08-25

Inlägg av Pasha A Örebro län, Sverige

Fantastiskt hotell med det lilla extra!

Kunde inte önskat mig en bättre hotell i centrala Ayia Napa, med en vacker utsikt över karusellerna och det vackra havet kan jag med säkerhet rekommendera hotell. Oavsett om du reser med familjen eller vännerna så kan du förlita dig på att du har nära till allt och mer därtill!

 
2018-08-03

Inlägg av Ida H

Helt OK

Väldig bra frukostbuffé och rätt okej middagsbuffé. Rummen är fina men ganska små om man är 3 vuxna som ska bo tillsammans. Servicen är bra till viss del, dem föredra att ta dem betalade gästerna först vid poolen och serverar max en drink per person i taget med all inclusive. Glass ingår inte för vuxna samt ganska dåligt utbud av drinkar. Solbäddarna vid poolen kostar 15€ som man måste köa för kl 9.00 på morgonen. Annars ligger hotellet väldigt centralt och strandnära. Nestor får 3 stjärnor från mig.