1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nestor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Göran,
Halmstad

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Ola,
Ljungby

+
Maten helt underbart och stor variation!
-
Duscharna i källaren som man kan låna om man checkat ut på morgonen och åker hem på eftermiddagen saknade ventilation.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


6 av 10

Per,
Uppsala

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Ann-Christin,
Österbybruk

+
personalens service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Marie,
Österbybruk

+
Läget, maten, personalen, fanns alltid solsängar
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

,

+
-
Personalen i baren och i receptionen var jätte dåliga men i restaurangen var de brann

Bekräftad gäst: 2018-09-02


3 av 10

Martin,
Oxelösund

+
Städningen
-
Alltid hets att reservera solstol tidigt på morgonen. Solsängar kostade extra. Frukosten enformig med liten variation. Balkongen med högst begränsad havsutsikt alltför liten. Personalen borde varit mer tillmötesgående för att få uppgradera sitt rum till högre våning (för att få bättre havsutsikt). De lovade återkomma till mig för uppgradering, men fick aldrig ngn återkoppling.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


8 av 10

Andrew,
Lund

+
Air condition, maten och poolen
-
Luktade jättemycket klor, städningen tog lång tid, dåliga hissar.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


5 av 10

soma,
Västerås

+
Hur fint det var Frukost En del personal
-
Anpassa utcheckning så man slipper sitta med all bagage vid reception i 6+ timmar. Ge exempelvis 2 kort/nycklar Bättre bemötande hos en del personal vid disken

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Michan,

+
Bra rum. Bra personal. Varierad mat.
-
Fler solstolar. Fick gå upp tidigt för att få plats.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1023 omdömen
Utmärkt
 
645
Väldigt bra
 
286
Bra
 
58
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av Lars Kåge W

Solsemester

Positiva omdömen först: Ett bra hotell med bra läge. Lugnt område med lite trafik. Gångavstånd till centrala Aya Napa och stranden. Trevlig personal, bra städning. Mycket bra frukostbuffé med varierande rätter. Poolområdet ett av de bästa jag upplevt! Bra poolbar med goda drycker och god mat. AC'n på rummet mycket bra. Det negativa: Rummet (Superfort Standard) var litet. Belysningen katastrofal. Endast 2 st eluttag (adapter krävs). En av två sänglampor var trasig. Lagades inte under vår vecka där, trots påpekande flera gånger. Hotellet hade fått 4 stjärnor om belysningen varit bättre och fler eluttag funnits, samt oviljan att laga en sänglampa. Trots det negativa kan jag ändock rekommendera detta hotell.

 
2018-08-25

Inlägg av Pasha A Örebro län, Sverige

Fantastiskt hotell med det lilla extra!

Kunde inte önskat mig en bättre hotell i centrala Ayia Napa, med en vacker utsikt över karusellerna och det vackra havet kan jag med säkerhet rekommendera hotell. Oavsett om du reser med familjen eller vännerna så kan du förlita dig på att du har nära till allt och mer därtill!

 
2018-08-03

Inlägg av Ida H

Helt OK

Väldig bra frukostbuffé och rätt okej middagsbuffé. Rummen är fina men ganska små om man är 3 vuxna som ska bo tillsammans. Servicen är bra till viss del, dem föredra att ta dem betalade gästerna först vid poolen och serverar max en drink per person i taget med all inclusive. Glass ingår inte för vuxna samt ganska dåligt utbud av drinkar. Solbäddarna vid poolen kostar 15€ som man måste köa för kl 9.00 på morgonen. Annars ligger hotellet väldigt centralt och strandnära. Nestor får 3 stjärnor från mig.

 
2018-08-02

Inlägg av Fredrik D

Fräscht hotell

Vi åkte charter hit och blev inte besvikna på hotellet. Ayia Napa upplevdes dock generellt som rätt dyrt. Det mesta flöt på så vi hade inte så mycket kontakt med personalen. Vi hade frukost och den var riklig och inriktad på varm mat, man kunde kanske önska ner varierat smörgåspålägg istället för 3 sorters varm korv. Rummet var stort, oklanderlig städning. De gick också en eftermiddagsrond och fyllde på vatten, bytte handdukar vid behov osv. Tyst och lugnt på natten. Mycket bra AC. Poolområdet fräscht också det. Bra wi-fi på rummen och i lobbyn, ingen täckning i källaren (t ex gymmet) och dåligt utomhus.

 
2018-04-27

Inlägg av Jesper J

Rent, fräscht, centralt

Jättenöjd med min vecka på nestor hotell. Jag har inget att klaga på. Då vi bodde där i april hade en uppvärmd pool varit skönt. Väldigt bra gym med allt du behöver för att köra igenom alla muskulgrupper. Okej mat i poolbaren. Trevlig personal över hela hotellet. Mycket för pengarna helt enkelt!