1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nelia Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 3 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sinhareeb ,
Jönköping

+
Frukost och mycket bra personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Torbjörn ,
Hälsingland

+
Frukosten och renligheten
-
Senare utcheckning avresedagen vid sen flygavgång.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


7 av 10

Erik,
Lysekil

+
Nära stranden och centrum
-
Se till att man får den typ av rum som man bokat. Alla som som reste med Apollo och kom samtidigt med oss fick ej den typ av rum som man bokat. Efter 3 dagar fick vi det rum med altan dom vi bokat.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
40
Bra
 
15
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2017-12-17

Inlägg av asarei Västerås

Lugnt & skönt

Perfekt läge närma hamnen, lugnt & trivsamt, finns alltid plats vid poolen & en underbar lekplats om man har barn. Vi har bott där i 3 år på raken & vi fortsätter med det! Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2017-05-14

Inlägg av PerfectCouple89 Göteborg, Sverige

Bra boende nära strand och centrum

Vi bodde i en enrumslägenhet på bottenplan med terrass med utsikt mot lekplatsen. Rummet var lagom stort, badrum och kök var av äldre typ men fungerade väl. Köket har två kokplattor och ett kylskåp med frysfack vilket vi tyckte var jättebra. För oss ingick kylskåpet men vi såg i receptionen att de tar betalt per dag för kylskåpet, ca 2,50 EURO. Köket dög till att laga enklare måltider så som pasta och grytor. Stekpannan använde vi inte då det lossnade teflon från den. Men det gick att steka i de rostfria kastrullerna. Området runt hotellet och poolen var rent och fräscht. Städningen fungerade väldigt bra. Man behövde inte ens diska efter sig då det ingick i städningen. Vi åt aldrig hotellets mat men de hade bra drinkar till rimligt pris (3,50 EURO). På morgonen kan man vakna av barnskrik då en del rum är nära lekplatsen.

 
2017-01-28

Inlägg av BoelR4

Katastrof!

Pågrund utav överbokning så hamnade vi i reservrum i källaren. Trots att vi hade bokat 1 år i förväg. Rum utan fönster och dålig ventilation. Trasigt kylskåp. Vi hade bokat en lägenhet med balkong och pentry.

 
2016-08-17

Inlägg av Eskilstunaannica Eskilstuna

Nelia garden

Vi var där mellan 22 juli-5 augusti 2016. Vi bodde i en tvårumslägenhet och den var helt ok. städningen var jättebra. vi hade oturen att få många ungdommar på samma block som hade fest varje natt så det var svårt att sova, efter en och en halv vecka var vi tvugna att kontakta ving för det var omöjligt att sova. Efter det var det lungt. Den manliga kvällspersonalen var inte så trevlig men det kompenserade alla de övriga. Vi tyckte att Nelia Beach känndes mera välkomnande än vårat hotell. Maten var över medel och ett jättestort sallads bord och efterätterna var det gott om. 90 procent av de boende var ryssar, bra semester men åker nog inte tillbaka.

 
2015-08-09

Inlägg av marianthih2015 Stockholms län, Sverige

Rent och snyggt och nära till allt!

Mycket trevligt hotell, nära till affärer, restauranger, stranden. Även om den stranden (Limanaki) inte var bäst (tyckte vi). Det var rent och snyggt, fint poolområde. Frukosten var dock sådär. Åk gärna runt och pröva de olika stränderna som finns på östra sidan, runt Ayia Napa. Vi tyckte bäst om Makronissos