1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Nelia Garden

Nelia Garden i Ayia Napa är ett lite mindre, familjevänligt hotell en kort promenad från strand och centrum. Som namnet nästan avslöjar är det ett hotell omgivet av en grönskande trädgård men här finns också en pool, en separat barnpool och en restaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-4 personer. Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 107 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nelia Graden har ett poolområde med en pool med barnsektion, en separat barnpool samt gratis solstolar och parasoller. Vill du hellre gå till stranden kan du köpa en rabatterade voucher för solstolar och parasoll från hotellet, paketet avser två solstolar och ett parasoll.

Restaurang som serverar frukostbuffé samt lunch och middag från en à la carte-meny. Maten har både lokala och internationella influenser. det finns också en bar på hotellet som håller öppet fram till kl. 23.00.

Hotellet består av flera byggnader, bland annat en med en större minimarket. Hotellet ligger ca 150 meter från systerhotellet Nelia Beach, vars alla faciliteter kan nyttjas av Nelia Gardens gäster. Där finns bland annat ett gym (gratis), tennisband och bastu. Det finns också ytterligare en pool att testa och det är fritt fram att ta del av kvällsunderhållningen.

Gratis wifi i receptionen. Biljard mot avgift. Tvättmaskiner finns att använda mot avgift. Lekplats för de minsta. Hiss finns endast i en av byggnaderna. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.