1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nelia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Susanne,
Falkenberg

+
Första natten hade vi ett rum precis ovanför entrén, det var mycket ljud/oväsen till sen natt, påtalade detta för personalen på morgonen och fick då byta till ett tystare rum. Annars var det bästa maten och servicen, kanon
-
Smörgåsarna på rummet när vi kom på kvällen var ingen höjdare

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Per,
Skutskär

+
Bra personal
-
Jag gillar färsk frukt till frukostbuffen

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Veronica,
Askersund

+
Rent och fräscht
-
Variationen på maten

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

Göran,
Stockholm

+
Läge och standard.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

,

+
-
Poolhanddukar till alla, inte bara till vissa,

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Anita,
Visby

+
Nära till allt. Städningen bra. Servicen bra.
-
För hög volym på musiken i matsalen (bara jazzmusik) Svårt att samtala med varandra. Dålig sängbelysning. Ingen hylla i duschen. Vi var 2 personer men vi fick bara ett dörrkort.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Roger,
Lidköping

+
Mat,personal och utsikten
-
minska ljudet i matsalen

Bekräftad gäst: 2018-10-21


3 av 10

Lilian,
Vårdö, Åland

+
Närheten till stranden.
-
Personalen verkade väldigt trött på turister och med tanke på hur vissa av de ryska turisterna betedde sig så kan jag i och för sig förstå dem men det ska ändå inte drabba samtliga gäster. Jag har också svårt att förstå att all info och program ska vara på engelska och ryska. Det kunde gott och väl bara vara på engelska istället för att en gästkategori ska favoriseras. Åker man runt världen kan man inte förvänta sig att få service på sitt modersmål.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Ingrid,
Brämhult

+
Jag hade läst omdömen på Tripadvisor och får nog säga att drog ner mina förväntningar, så det blev en mycket positiv upplevelse. Bodde på Nissi Beach Horel förra året men då det var fullbokat valde vi det här istället. Nu blir det svårt att välja nästa gång då båda hotellen är bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


7 av 10

,

+
Inget speciellt
-
Mer varierad mat på buffén. Samma lika varje dag i princip. Friterad fisk skulle gärna bytas ut mot kokt

Bekräftad gäst: 2018-10-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

633 omdömen
Utmärkt
 
337
Väldigt bra
 
189
Bra
 
77
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-02-26

Inlägg av pappatonys

SÄMSTA RYSS-HOTELLET PÅ CYPERN!

Vistades på Nelia Beach Hotel under 2 veckor förra året, Trevlig personal i receptionen, lokalvårdarna... MEN restaurangpersonalen var under all kritik, och oerhört nonchalanta och ointresserade!! Hela hotellet var översållad med "nyrika" dryga och otrevliga högljudda ryssar som skränade och söp och förde ett sjuhelsikes liv långt in på tidiga morgonen! All underhållning var på ryska och hotellets ljus- och musikanläggning påminde om ens gamla antika sönderspelade högtalare från tidigt 1980-tal. Ving som vi reste med hade INGEN representant på hotellet, inte heller några kontaktinformation i Receptionens pärmar!? Stimmigt, rökigt och skränigt hotell med otrevliga högljudda fulla ryssar gjorde att vi garanterat INTE återkommer till Nelia Beach Hotel någonsin mer!! Dessutom debiterar de avgift för både Wifi och Säkerhetsskåpet på rummet trots att det framgår att detta ingår i det Premiumrum vi betalade extra för!! Rekommenderar INTE Nelia Beach Hotel... Finns betudligt bättre klass på hotellen i närområdet! Detta är garanterat INTE ett 4 stjärnigt hotell, MAX 2-3 stjärnor! Sunkiga möbler i hotellets allmänna utrymmen och på rummen!

 
2018-10-11

Inlägg av Linzzie Träslövsläge, Sverige

Bra hotell

Vi spenderar vår sista dag här i Aya Napa nu och vi är nöjda med hotellet. Personalen är trevlig, rummen är fina och välstädade, balkongen är lagom stor med både bord, stolar och solstolar. Som räcke är det en glasskiva vilket gör att när du ligger i solstolarna får du en rejäl panoramautsikt! Vi valde att ha ett rum med havsutsikt, en fin sådan fick vi. Frukosten var ingen höjdare alls. Maten vet vi dock inte för den provade vi inte. Någon har skrivit att de bara ägnar sig åt ryssar och att det inte fanns något bra alls på teven, men de kanaler vi hittade var både svenska och engelska (flera stycken) kanske har de ändrat det sen i augusti isf... Underhållningen var vi aldrig på men den hördes om man hade öppet balkongdörren. Har inte sett att personalen bara ägnar sig åt ryska och de vi pratade med kunde sin engelska bra. Området omkring är perfekt! Hamnen ligger nära med massa små mysiga restauranger och lite olika stånd att handla på. Går man uppåt stan ligger massa affärer och restauranger med fantastisk god mat! Det fanns inte ett ställe där det inte var god mat! Vi är så nöjda med vistelsen och kommer att komma tillbaka men till ett annat ställe och ett annat hotell eftersom vi hela tiden vill se nya ställen. I det stora hela så tycker jag att ni ska åka hit, men strunta i frukosten.

 
2018-08-07

Inlägg av Pappan Växjö, Sverige

HAVSNÄRA HOTELL MED FÖR MYCKET RYSSAR!

Ett bra havsnära hotell som skulle kunnat hålls toppklass, rummen är fina, sköna sängar, vacker utsikt och bra städning på rummen och på hövriga hotellet. MEN! hotellet verkar endast ha specialiserat sig på ryssar och turister från Öststaterna då hotellets utbud solklart vänder sig just till RYSKA TURISTER, även på hotellrummens tv-utbud visades utöver cypriotiska såpopera endast rysk tv och då ryska dramasåpor och ryska nyhetskanaler men endast EN engelsktalande nyhetskanal (BBC-news) Exempel: 90% av ALL underhållning (det lilla som fanns på hotellet live!) var utformat och framförd på RYSKA! Den lilla engelsktalande underhållning som ibland presenterades var av sådan undermålig karraktär att det var omöjligt att fortsätta att lyssna! Maten, (Frukostbuffén, lunch & middagsmenyer) höll en medioker men med nätt och jämnt godkänd kvalitet då i princip ALLT som skulle stekas, stektes eller rättare sagt dränktes i litervis med olivolja i en djup wookpanns och i den i det närmaste friterades, allt från ägg, korv, baccon och till och med tortilliabrödet! Dåligt med färsk frukt, endast konserverad frukt som låg dränkt i antingen sockerlag eller sirapslag, vedervärdigt odrickbar sörja de kallade för "kaffe" men som smakade som en variant av utgånget härsket snabbkaffe & bräckt vatten! Likadant var det genom dagens övriga menyer! Dålig variation, för mycket fettdrypande mat och mat som passade mer till ryssar och engelsmän än för lite mer hälsomedvetna skandinaver! Fördelen var dock att vi fick möjligheten att äta ute på alla underbara lokala restauranger i Aiya Napa, men synd då man trots allt betalat nästan 5000 kr EXTRA för "All inclusive" men där värdet på vad som serverades långt understeg vad man betalat för detta extra servicetillägg! OERHÖRT FRÄCKT!! Välj ett annat hotell om ni inte pratar ryska eller önskar umgås/omges av enbart med fulla ryssar på semestern. Om ni mot all förmodan ändå vill välja detta hotell, välj då rummen högst upp med full havsutsikt. Dessa håller allra bäst kvalitet. Var beredd på att ni måste betala extra för både kylskåp och värdeskåp på rummet oavsett om man som vi betalat mycket pengar för ett dubbelrum med full havsutsikt och i Premium-class. Ändå debiters man extra för mycket självklara saker som man tar för givet att de ingår!? FÖRBANNAT SKAMLIGT!! Personalen på hotellet var vänliga och hjälpsamma, framför allt städerskan som hade hand om vårat våningsplan var helt fantastiskt underbara och hjälpsam mot oss. Men personalen i restaurangen var totalt ointresserade av att bistå icke ryska turister med hjälp och service! Ytterst få av restaurangpersonalen behärskade grundläggande kunskaper i engelska, många inget alls, men de pratade flytande ryska och grekiska vilket i sig visar vilket klientel man vänder sig till av sina gäster! Förstår verkligen INTE hur Ving och Thomas Cook kan ge detta hotell nästan 5 stjärnor (4,5 Vingar) när andra researrangörer endast ger detta hotell i bästa fall max. 3 stjärnor!! Mycket märkligt! Nej nästa år blir det garanterat ett mer skandinavienvänligt hotell och då med 4-5 RIKTIGA stjärnor i sin "Rating" och inte några påhittade "vingar" som "Rating"!

 
2018-06-25

Inlägg av Anita H

Fina rum

Trevligt hotell nära underbar strand o centrum Sköna sängar,boka havsutsikt,stor härlig balkong med morgonsol. Lugnt på nätterna,dock märks att turismen ökar nu islutet av juni,trångt på stranden. Frukost helt ok men inte mer. Poolområdet provade vi inte men lagom stort såg det ut. Vi åt på olika restauranger ,god mat på de flesta. Vår favorit restaurang blev "Queen V" . Typ eng. pub med underhållning ,livemusik varje kväll,supergod mat!! Knappt 10 min promenad från hotellet,nära hamnen så skönt att slippa sitta vid trafiken o äta.

 
2018-06-23

Inlägg av Viccaan Christchurch, Nya Zeeland

Omdöme

Positivt: En avskild sektion med fina solstolar Negativt: Maten, städningen och en tid där al inclusive tar slut för dagen Möt personalen med en trevlig inställning så kommer ni att få ett bra bemötande av personalen. I helhet är hotellet bra och rummen är välskötta.