Kundomdömen om Napa Mermaid

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 59 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Eva,
Uppsala

+
Personalens bemötande. Att det var en så lugn och avslappnad atmosfär på hotellet. Frukosten var mycket bra! Rummet var mycket fräscht och välutrustat men i minsta laget, detsamma gällde balkongen. Vi bodde i ett dubbelrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Monika,
Malmö

+
Personalen i receptionen. Stora och luftiga utrymmen i hotellet. Fina dekorationer och utsmyckningar. Rent. Kul att de uppmärksammade min bemärkelsedag! Plus på det.
-
Vi hade ett superiorrum som var mycket fint. Toalettlösni gen var snygg men opraktisk då dörren inte var någon riktig dörr - väldigt lyhört. Obekvämt även om vi känner varandra bra. Det fanns heller inga krokar att hänga sin morgonrock på, vilket var synd. Morgonrocken var något sliten.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Bill,
Skärholmen

+
Mycket faciliteter, bra städning med utmärkt service.
-
Underhållningen som var ensidig och mindre bra.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

,

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Maria ,
Gävle

+
Servicen var verkligen toppen. De som jobbar där ser verkligen gästen och vill ge alla en bra upplevelse. Drinkarna håller bra klass.
-
Wi-fi borde bli stabilare.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Anna ,
Göteborg

+
Sköna sängar, fint pool område och nära till havet!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Emma,
Stockholm

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Charlott ,
Lomma

+
Mycket trevlig personal och väldigt service-minded.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

,

+
-
För hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Mats,
Älvsjö

+
Atmosfär, mat/restaurang
-
Ordna så att man kan boka rummet ytterligare tid vis sen avresa. Fick nu betala ett helt dygn (annars lämna kl 12 vilket förstör en av sju dagar).

Bekräftad gäst: 2019-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1763 omdömen
Utmärkt
 
1298
Väldigt bra
 
376
Bra
 
74
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-08

Inlägg av UllleB Göteborg, Sverige

Fräscht hotell.

Hotellet ligger en bit utanför centrum, så det är i ett lugnt område. Strand når man snabbt, man behöver bara korsa en liten väg och gå några minuter. Frukosten är riklig och har något för alla smaker. Personalen är väldigt trevlig och serviceminded. Poolområdet är bra, och har en bar. Rummen är ganska små, balkongen liten. Saknade sittmöjlighet inomhus, där fanns bara sängen att sitta på. Vi bokade balkong med havsutsikt och att titta på solnedgången där var vackert.

 
2019-08-19

Inlägg av Ebbata06

Rekommenderas varmt!

Ett hotell med hög klass och service. God frukost. Rent och fräscht. Mycket vänlig och trevlig personal överallt!!! Litet men helt ok rum f 3 personer (juniorsvit) Halvbra ac på rummet när det var 40 grader ute men sen ok. Bra service vid poolen. Mysigt poolområde. Rent och fräscht där. Nära till stranden, som är ok men inte Cyperns finaste strand. Dit åkte vi taxi. Jag rekommenderar definitivt detta hotell! ⭐⭐⭐⭐⭐

 
2019-07-28

Inlägg av Jonna N

Fantastiska sallader och frukost

Har varit på hotellet nu snart en vecka och vi är nöjda. Personalen är trevlig och serviceinriktade. Frukosten är vällagad och god. Den är fräsch och varierad. Atmosfären på hotellet är lugnt och rogivande. Ingen hög musik vid poolen utan lugn och avkopplande . Valt att stanna vid poolen de flesta dagarna för att slippa trängas på stranden där man ligger packat och vi upplever det stressigt. Luncherna på hotellet har vi njutit av och kan varmt rekommendera den mexikanska salladen och även ceasarsalladen. Även de olika mackorna med tillbehör är goda och genomtänkta. Då vi är här på bröllopsresa och lämnade våra två barn hemma för en vecka med att ladda energi och ta hand om oss själva ( äta SOVA ) så passade Napa mermaid oss perfekt.

 
2019-07-07

Inlägg av annker Landskrona,Sweden

Trevligt.

Hotellet var trevligt, men lite små rum. Sängen var väldigt skön, men stolarna, både inne och på balkongen var ganska obekväma. Duschen var väldigt bra, badrummet var mycket bra överhuvudtaget. Men köpte egen duschtvål och schampoo, luktade inget vidare och dessutom har jag problem med allergi och tvål etc bestod av örter. Poolområdet var trevligt även om vi aldrig var där. Det vi såg var att parasollerna var väldigt små och ej flyttbara. Frukosten var jättebra! Ganska långt in till själva byn och mest hotell i närheten. Stranden var bra, mycket stolar, fint vatten och en del vattensporter.

 
2019-06-09

Inlägg av mikael c Västerås, Sverige

sol och bad

fantasiskt hotell mycket bra standard trevlig personal frukosten höll hög klass det fanns spa och gym på hotellet frugan provade behandling den var värd pengarna mycket trevlig personal i baren både i poolbaren och i baren sovkomforten var väldigt bra skulle rekomendera detta hotell till resenärer utan barn hotellet erbjuder även mat i restaurangen vi provade aldrig den då det var promenadavstånd till centrum nära till badstranden som erbjöd bad i hög klass