1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Napa Mermaid

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 45 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Charlott ,
Lomma

+
Mycket trevlig personal och väldigt service-minded.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

,

+
-
För hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Mats,
Älvsjö

+
Atmosfär, mat/restaurang
-
Ordna så att man kan boka rummet ytterligare tid vis sen avresa. Fick nu betala ett helt dygn (annars lämna kl 12 vilket förstör en av sju dagar).

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Caroline ,
Sollentuna

+
Rena o fina rum, bra service, närhet till fin strand, bra att få använda kylskåpet i rummet och att det var lugnt på hotellet.
-
Bättre mat på buffén. Ha en liten supermarket. Rökfria ytor då det inte var så trevligt att sitta på uteserveringen bland alla rökare eller vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Antti,
Jönköping

+
Flott och hemtrevligt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

Monica,
Åmotsbruk

+
Havsutsikten, vackra, fräscha lokaler och den goda maten.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Roy,
Göteborg

+
Inga skrikande/lekande barn/ungdomar. Väldigt lugnt och avkopplande.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Mats,

+
Lugnt, snyggt och nästan helt utan barn!
-
Lämnade kl 18. Trots att jag var på från ankomstdagen om att att vi ville ha rummet kvar hela dagen sista dagen (mot betalning så klart) så lyckade de inte ge besked förrän 9.30 sista dagen!!! Om inte Apollo kan lösa detta framöver så tvingas jag boka en extra dag separat mot hotellet... Förutom denna ”incident” är vi mycket nöjda och återvänder - Absolut till ”Juniorsuit”.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Josefine,
Malmö

+
-
Hade varit bra med en supermarket eller minimarket på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

Karin,
Göteborg

+
Frukostbuffén Vi fick en svit istället för två mindre rum vi bokat. Jätte trevligt, kändes lyxigt. De kom till rummet och bytte våra strandhanddukar varje kväll och fyllde på vatten.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1731 omdömen
Utmärkt
 
1271
Väldigt bra
 
371
Bra
 
74
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-08-19

Inlägg av Ebbata06

Rekommenderas varmt!

Ett hotell med hög klass och service. God frukost. Rent och fräscht. Mycket vänlig och trevlig personal överallt!!! Litet men helt ok rum f 3 personer (juniorsvit) Halvbra ac på rummet när det var 40 grader ute men sen ok. Bra service vid poolen. Mysigt poolområde. Rent och fräscht där. Nära till stranden, som är ok men inte Cyperns finaste strand. Dit åkte vi taxi. Jag rekommenderar definitivt detta hotell! ⭐⭐⭐⭐⭐

 
2019-07-28

Inlägg av Jonna N

Fantastiska sallader och frukost

Har varit på hotellet nu snart en vecka och vi är nöjda. Personalen är trevlig och serviceinriktade. Frukosten är vällagad och god. Den är fräsch och varierad. Atmosfären på hotellet är lugnt och rogivande. Ingen hög musik vid poolen utan lugn och avkopplande . Valt att stanna vid poolen de flesta dagarna för att slippa trängas på stranden där man ligger packat och vi upplever det stressigt. Luncherna på hotellet har vi njutit av och kan varmt rekommendera den mexikanska salladen och även ceasarsalladen. Även de olika mackorna med tillbehör är goda och genomtänkta. Då vi är här på bröllopsresa och lämnade våra två barn hemma för en vecka med att ladda energi och ta hand om oss själva ( äta SOVA ) så passade Napa mermaid oss perfekt.

 
2019-07-07

Inlägg av annker Landskrona,Sweden

Trevligt.

Hotellet var trevligt, men lite små rum. Sängen var väldigt skön, men stolarna, både inne och på balkongen var ganska obekväma. Duschen var väldigt bra, badrummet var mycket bra överhuvudtaget. Men köpte egen duschtvål och schampoo, luktade inget vidare och dessutom har jag problem med allergi och tvål etc bestod av örter. Poolområdet var trevligt även om vi aldrig var där. Det vi såg var att parasollerna var väldigt små och ej flyttbara. Frukosten var jättebra! Ganska långt in till själva byn och mest hotell i närheten. Stranden var bra, mycket stolar, fint vatten och en del vattensporter.

 
2019-06-09

Inlägg av mikael c Västerås, Sverige

sol och bad

fantasiskt hotell mycket bra standard trevlig personal frukosten höll hög klass det fanns spa och gym på hotellet frugan provade behandling den var värd pengarna mycket trevlig personal i baren både i poolbaren och i baren sovkomforten var väldigt bra skulle rekomendera detta hotell till resenärer utan barn hotellet erbjuder även mat i restaurangen vi provade aldrig den då det var promenadavstånd till centrum nära till badstranden som erbjöd bad i hög klass

 
2018-10-17

Inlägg av Jeanette D

Älskar detta hotell

Trevlig personal och fina rum. Dessutom gångavstånd till fin sandstrand med solstolar och bar. Gångavstånd till centrum. Det är andra gången vi bor här och absolut inte sista. Många solstolar och jätte bra frukost. Be dock om extra madrass. Sängen är hård tycker jag medans min man tycker att den är skön.