Kundomdömen om Grecian Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 41 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

cina,
avesta

+
Nära till havet, gratis stolar, servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Krisina,
Stockholm

+
Poolen, servicen, allt...
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Tanja,
Göteborg

+
Läget
-
...att kunna stoppa tiden

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Dick,
Borås

+
Servicen.Frukosten va suverän. Poolområde och den "egna" stranden toppklass. Underbara rum. Det va verkligen ett lyxhotell
-
Skulle la va fler hissar då..

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Stefan ,
Halmstad

+
Trevlig personal, läget och fint poll-område.
-
Maten inne på området var på tok för dyr. Sänk priserna så kommer gästerna äta lunch på området.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Carina,
Göteborg

+
dessa trevliga gregcyprioter, alltid lika välkomnande o tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


5 av 10

Ida,
Stockholm

+
-
Generellt mycket slitet, behöver renoveras och fräschas upp. Myror på golvet i badrummet samt i sängen. Även om personalen städade extra vid behov så är det inte vad jag förväntar mig av ett 5-stjärnigt hotell i den prisklassen. Helt okej utbud på frukostbuffén men väldigt stökigt/rörigt trots att det ej var högsäsong under min vistelse.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Lennarth,
Leksand

+
Möjlighet att boka solstolar Närheten till beach
-
Restaurang med enklare (billigare) lunch

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Fint poolområde, närhet till en lång och fin sandstrand solstolar som man fick behålla under hela vistelsen. Lugnt och skönt, ingen skränig musik vid poolen.
-
Man fick låna pool handdukar som återlämnades varje dag så att man slapp ta med dem blöta till hotellrummet. Det fanns dock ingen torkställning eller möjlighet att fästa en torklina på balkongen, så att man kunde torka de blöta badkläderna. Det fanns inte heller någon möjlighet att hänga upp de blöta badkläderna i badrummet. Jag föreslår att hotellet ordnar en sådan möjlighet, helst på balkongen där vinden kan vara behjälplig vid torkningen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

,

+
Väldigt bra sängar, frächa rum, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

939 omdömen
Utmärkt
 
466
Väldigt bra
 
295
Bra
 
122
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av vujatovic2002

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

Inlägg av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

Inlägg av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2019-10-16

Inlägg av Josefine234 Zürich, Schweiz

Grecian Bay - every year again

The GRECIAN BAY HOTEL is very comfortable. The hotel is right on the beach with own big beach chairs and umbrellas. (free for hotel guests and you get the same place for your holidays) The rooms are very comfortable and big. We prefer rooms with seaview or side seaview. A large breakfast room with a huge of fine Food will delight you every morning. The staff are all very friendly and competent. The Assistent Manager is speaking German (born in Austria)

 
2019-10-12

Inlägg av Julie H Heinsberg, Nordrhein-Westfalen, Germany

Overpriced hotel that will charge you for everything

We stayed at 2 hotels in Cyprus, this one being far worse than the other. We did half-board which isn't really described anywhere. The breakfast is nice, the second meal you can use for dinner or lunch. The first night we went to dinner, and there were 3 options for food, none of which looked appetizing, so we went with the spaghetti option, which for 31 Euros a head, is a disgrace. The drinks were slow, and we received them after our meal. We decided never to go back, even though we had paid for the meal. We tried lunch the next day, it was buffet and okay but the service was horrible. The man was also very slow with drinks. Is it really that hard to grab a bottle of water, when the resturant isnt that crowded. And why isnt water at least free to drink when having lunch or dinner. They have the spouts they use at breakfast but turn them off during lunch. Such a scam. We are paying already for it. Everything about this place was trying to get you to spend more money. The room rate was astronomical in itself. 10 Euro deposit to borrow ping pong. 1 Euro for kids games each, and twice it took our money and the games didnt work. But the place wasnt horrible. It has a nice decor, a nice pool and beach area, but it's not worth the crazy prices. I wouldnt never recommend someone to stay here, and I'd never return. It's not family friendly, you never feel relaxed and just feel like every moment they want your money, and you get very little for what you pay for. Additionally, the bathrooms near the pool had loads of flies, my child was frightened to death every time she had to go there.