1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grecian Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Carina,
Göteborg

+
dessa trevliga gregcyprioter, alltid lika välkomnande o tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


5 av 10

Ida,
Stockholm

+
-
Generellt mycket slitet, behöver renoveras och fräschas upp. Myror på golvet i badrummet samt i sängen. Även om personalen städade extra vid behov så är det inte vad jag förväntar mig av ett 5-stjärnigt hotell i den prisklassen. Helt okej utbud på frukostbuffén men väldigt stökigt/rörigt trots att det ej var högsäsong under min vistelse.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Lennarth,
Leksand

+
Möjlighet att boka solstolar Närheten till beach
-
Restaurang med enklare (billigare) lunch

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Fint poolområde, närhet till en lång och fin sandstrand solstolar som man fick behålla under hela vistelsen. Lugnt och skönt, ingen skränig musik vid poolen.
-
Man fick låna pool handdukar som återlämnades varje dag så att man slapp ta med dem blöta till hotellrummet. Det fanns dock ingen torkställning eller möjlighet att fästa en torklina på balkongen, så att man kunde torka de blöta badkläderna. Det fanns inte heller någon möjlighet att hänga upp de blöta badkläderna i badrummet. Jag föreslår att hotellet ordnar en sådan möjlighet, helst på balkongen där vinden kan vara behjälplig vid torkningen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

,

+
Väldigt bra sängar, frächa rum, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


7 av 10

Zeljko,
Fjärås

+
Trevlig personal
-
Renorvera hotellet!

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Per-Olle,
Landeskrona

+
Läget vid stranden
-
Ljudisolering mellan rummen, vissa nätter var det omöjligt att sova pga party i rummen bredvid.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Maritha,
Södra sandby

+
Fina poolområdet med solstolar som man reserverade hela veckan. Trevlig personal.
-
Personal SOK om in i rummet trots att man hade lampan do not distribution på- lite irriterande.. Myror på rummet- inte trevligt på ett fem stjärniga hotell..

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

Tina ,
Göteborg

+
Närheten till havet och att slippa jaga solstolar
-
Tråkigt att man inte gick ut med att det var zumba i poolen så kanske det vart lite folk som kom på passet. Nu fick jag leta efter någon som visste nått om olika pass och veta att dom var inställd pga för lite folk. På andra hotell jag bott på kördes passen igång och då kom folket. Lappen med olika pass kunde ha stått på flera ställen.

Bekräftad gäst: 2018-05-27


10 av 10

Lea,
Frederiksberg

+
At det ligger til vandet og at værelset vores værelser 3 stk havde direkte havudsigt
-
Måske at alle værelser var med lyse møbler, 241,242 meget mørke, 295 i top

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

877 omdömen
Utmärkt
 
431
Väldigt bra
 
281
Bra
 
115
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2018-12-19

Inlägg av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

Inlägg av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2019-03-31

Inlägg av runalind

Beautiful resort for pensioners

Tree restaurants, gym, spa, inform pool, large pool area, large park, private beach, lovely comfrtable rooms, grand breakfast, buffet and á la carte. Live entertainment daily, excellent staff and ambitions managern.BUT also too expensive and suitable mostly for couples 80+

 
2019-03-29

Inlägg av Yair R Israel

Very nice hotel

The hotel is nearby the beach. The rooms are very modern and well maintained. The food is very tasty and the staff are very professional and friendly. The spa is very convenient and has a very nice whirpol. Very recomended

 
2019-02-27

Inlägg av Melissalouhibi Vinterbro, Norge

Beautiful hotel!

Even though Ayia Napa is not to recommend during the winter months as most restaurants, stores and bars are closed, this hotel really made our entire trip worth it. Amazing breakfast, very polite staff and beautiful rooms. Our only complaint was the thin walls and remarkebly loud noise from construction sikring throughout the day. Would definitely recommend and coming back if i ever go there again!