1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grecian Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Carina,
Göteborg

+
dessa trevliga gregcyprioter, alltid lika välkomnande o tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


5 av 10

Ida,
Stockholm

+
-
Generellt mycket slitet, behöver renoveras och fräschas upp. Myror på golvet i badrummet samt i sängen. Även om personalen städade extra vid behov så är det inte vad jag förväntar mig av ett 5-stjärnigt hotell i den prisklassen. Helt okej utbud på frukostbuffén men väldigt stökigt/rörigt trots att det ej var högsäsong under min vistelse.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Lennarth,
Leksand

+
Möjlighet att boka solstolar Närheten till beach
-
Restaurang med enklare (billigare) lunch

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Fint poolområde, närhet till en lång och fin sandstrand solstolar som man fick behålla under hela vistelsen. Lugnt och skönt, ingen skränig musik vid poolen.
-
Man fick låna pool handdukar som återlämnades varje dag så att man slapp ta med dem blöta till hotellrummet. Det fanns dock ingen torkställning eller möjlighet att fästa en torklina på balkongen, så att man kunde torka de blöta badkläderna. Det fanns inte heller någon möjlighet att hänga upp de blöta badkläderna i badrummet. Jag föreslår att hotellet ordnar en sådan möjlighet, helst på balkongen där vinden kan vara behjälplig vid torkningen.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


9 av 10

,

+
Väldigt bra sängar, frächa rum, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


7 av 10

Zeljko,
Fjärås

+
Trevlig personal
-
Renorvera hotellet!

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Per-Olle,
Landeskrona

+
Läget vid stranden
-
Ljudisolering mellan rummen, vissa nätter var det omöjligt att sova pga party i rummen bredvid.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Maritha,
Södra sandby

+
Fina poolområdet med solstolar som man reserverade hela veckan. Trevlig personal.
-
Personal SOK om in i rummet trots att man hade lampan do not distribution på- lite irriterande.. Myror på rummet- inte trevligt på ett fem stjärniga hotell..

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

Tina ,
Göteborg

+
Närheten till havet och att slippa jaga solstolar
-
Tråkigt att man inte gick ut med att det var zumba i poolen så kanske det vart lite folk som kom på passet. Nu fick jag leta efter någon som visste nått om olika pass och veta att dom var inställd pga för lite folk. På andra hotell jag bott på kördes passen igång och då kom folket. Lappen med olika pass kunde ha stått på flera ställen.

Bekräftad gäst: 2018-05-27


10 av 10

Lea,
Frederiksberg

+
At det ligger til vandet og at værelset vores værelser 3 stk havde direkte havudsigt
-
Måske at alle værelser var med lyse møbler, 241,242 meget mørke, 295 i top

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

893 omdömen
Utmärkt
 
436
Väldigt bra
 
289
Bra
 
117
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2018-12-19

Inlägg av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

Inlägg av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2019-06-12

Inlägg av travelalot68 Los Angeles, Kalifornien

Pleasant stay

Spent 3 nights at the Grecian Bay. The hotel is a 50 euro taxi ride from the airport. We arrived very late 3am and the staff was ready for our arrival. I did email them ahead. They also put a couple pieces of fruit in our room which was a nice touch. Our standard room, partial sea view room was nice, a little tight but clean and the bed was comfortable. The view was excellent. Their breakfast was comprehensive and even served champagne, fresh squeezed orange juice, omelets, everything you could ask for. Gym had a good number of machines and cardio equipment. The pool was really nice. The fact you had to reserve a lounge chair seemed strange at first but I actually liked the fact that I had a chair that was mine till 10:30 and as long as I had something on the chair it was mine all day. Ocean swimming was great there. There is a private beach and it’s sandy so easy to get in and swim around. Had lunch twice and drinks which were very good. The gyro was enough for 2 and so yummy. Overall great stay! I would go back again.

 
2019-06-07

Inlägg av RJA65 Beirut, Libanon

Good Resort in Ayia Nappa

Grecian Bay is a hotel located at 45 min from the airport and 15 min walking from Ayia Nappa Harbor. The rooms are spacious, nice and clean. However, the rooms are not too sound proof and not all the bathrooms are renovated. In our case we took two rooms, the standard room had an old bathroom and noisy, but the suite had a modern bathroom. If you take a sea view, then you will have a very nice view over the beach. The hotel has its private sand beach and nice pools, with friendly service and helpful staff. The breakfast is a diversified and rich buffet. The hotel in all is very clean. If you are seeking this category of hotels, don’t hesitate to stay at the Grecian bay!

 
2019-05-20

Inlägg av linam337 Beirut, Libanon

Beautiful sea view, friendly easy going atmosphere

We checked in on our anniversary to find out that we were given a room which is by far not what we booked, we were promised to be moved the next day and they kept their promise. The room had a front, uninterrupted sea view adding a complementary sparkling wine bottle. The staff are friendly, the atmosphere is relaxed and unpretentious, service as good as you can expect in Cyprus. It has all that is needed for a short beach break,. Definitely will go back again.