1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aktea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Birger,
Landvetter

+
Bra mat och trevlig personal. Kan till 100% rekommendera detta hotel till andra gäster.
-
Barnen saknade att man i "all inclucive" inte kunde ta snacks som kakor i baren som gjordes på förra resan i Zakynthos. Dom hade mat i snacksbaren under 4 timmar. Vid ett par tillfällen fanns kakor under veckan. Men som sagt detta uppskattas av barnen att det finns under hela barens öppetider. Men detta är det enda som finns att anmärka på hotellet som för övrigt var ett fantastiskt hotell som vi är otroligt nöjda med.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Damjan,

+
Läget, maten, anställda
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

,

+
Väldigt bra mat och mycket trevlig och serviceinriktad personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Eva,
Vattholma

+
Att det fanns mycket plats både i matsalen och vid poolen. Nära till två olika stränder att bada vid. Bra underhållning och trevlig personal.
-
Att ha en rökfri sida vid poolen och även vid matsals delen. Vi tyckte att det var jobbigt att var vi än la oss vid poolen så var det någon som rökte där. Lite synd att det inte tas hänsyn för de som inte röker. Det var någon insekt som lät hela nätterna igenom. Det tog ned betyget lite.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Gunilla,
Eksjö

+
Bra läge, gångavstånd till det mesta, härlig utsikt.
-
Göra iordning en strand nedanför hotellet,

Bekräftad gäst: 2019-06-23


6 av 10

Sara,
Åmål

+
Mysigt och bra läge
-
Bättre service, främst i restaurangen. Städerskorna och de i receptionen var dock supertrevliga och hjälpsamma.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Pia,
Göteborg

+
lugnt o skönt bra läge bra all inklusive
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

409 omdömen
Utmärkt
 
167
Väldigt bra
 
150
Bra
 
61
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-02

Inlägg av 818hannae Västerås, Sverige

Ett fantastiskt hotell, rekommenderas

Vi båda har varit väldigt nöjda med vår vistelse hos Aktea Beach Village. Självfallet får man det man betalar för, vilket gjorde att i vårat rum var lite saker trasiga som lampor och dörrhandtag men ingenting som bekymrade oss eller som vi klagade över. Fantastisk personal, fantastisk god mat och ett fantastiskt läge nära två superbra stränder. Hotellet ligger ca 30 minuter utanför Ayia Napas centrum och bargator, vilket inte heller var något bekymmer för vår del utan då fick vi till vardagsmotionen också på köpet. Rekommenderar detta hotell starkt

 
2019-07-07

Inlägg av Joachim H Uppsala, Sverige

Avkoppling

På plats just nu o trivs väldigt bra, bra variation på maten o trevlig personal som gör det där lilla extra för att man ska komma ihåg ett ställe. Nära till Nissi beach, ca 15 min gång. Underhållningen okej.

 
2019-04-22

Inlägg av mrkim969 Örebro, Sverige

Otur med vädret

Jag har bott på detta hotell 5-6 gånger p g a följande: Välutrustat gym. Lägenhetshotell. Gratis WiFi på rummet och i området. Det fläktar lite mer vilket behövs sommartid. Närhet till tre bra stränder. Servicen från personalen har varierat därav det lägre omdömet.

 
2018-10-30

Inlägg av andreasida Glommen, Sverige

Lugnt område

Härligt hotell mitt emellan Sandy bay o nissi beach. Storslagen havsutsikt men tyvärr svårbadat precis vid hotellet på grund av hala stenar. Enkel frukost. Rent o helt ok för denna typen av hotell. Går man till nissi beach får man puls o vill man ta det lite lugnare tar man Sandy bay, eller så ligger man vid poolen som dock är väldigt kall så här i slutet på oktober....

 
2018-09-09

Inlägg av ecazz Finspång, Sverige

Bra hotell nära Nissi Beach!

Trevligt hotell med perfekt läge mellan två stränder. Bara en mkt kort promenad till fina Nissi Beach! Ingen strand precis vid hotellet, endast klippor. Bra storlek på rummet, finns AC och en platt-TV. Sängar helt ok. Bra kylskåp och finns brödrost! Städning ok, trevlig personal. Man får hämta/lämna poolhanddukar i minishoppen på området. Bra pool med många solstolar + parasoll, lätt att få plats. Vattengympa varje f m och även andra aktiviteter (augusti 2017). Restaurangens frukost var helt ok men annars inte så jättebra mat, finns mkt bättre restauranger en bit bort (rekommenderar Sacramento!). Bra storlek på balkongen men väldigt kort avstånd till grannens balkong, typ 3 m, mitt emot (som tur var satt det nästan aldrig nån där).