Kundomdömen om Aktea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 14 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Madelene ,
Götene

+
Personalen, rent o snyggt hela tiden.Bra service!
-
Göra en brygga ut på den viken sim gick in mot hotellet som avrådes att bada ifrån. Vi gick ut på klipporna där o hoppade i o snorklade, kanon fint. Skulle göra ett lyft för hotellet om man gjorde det lättare att ta sig i där, kanon ställer att bada i längre ut ju.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Emma,
Tyringe

+
Lungt och skönt nära till byn och stranden. Inte så mycket folk som på dom andra stora hotellen.
-
Servisen var för snabba att plocka undan talrikar och glas. Men dom kanse är vana med mycket folk..

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Thomad,
Gislaved

+
Bra läge, god mat och bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Thomas,
Lilla Edet

+
Maten var ganska bra.
-
Servicen i matsalen var totalt organiserad. Inga vattenflaskor på rummet trots all-inklusive. Ledningen borde åka till Turkiet och lära sig hur all-inklusive kan fungera.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

Birger,
Landvetter

+
Bra mat och trevlig personal. Kan till 100% rekommendera detta hotel till andra gäster.
-
Barnen saknade att man i "all inclucive" inte kunde ta snacks som kakor i baren som gjordes på förra resan i Zakynthos. Dom hade mat i snacksbaren under 4 timmar. Vid ett par tillfällen fanns kakor under veckan. Men som sagt detta uppskattas av barnen att det finns under hela barens öppetider. Men detta är det enda som finns att anmärka på hotellet som för övrigt var ett fantastiskt hotell som vi är otroligt nöjda med.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Damjan,

+
Läget, maten, anställda
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

,

+
Väldigt bra mat och mycket trevlig och serviceinriktad personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Eva,
Vattholma

+
Att det fanns mycket plats både i matsalen och vid poolen. Nära till två olika stränder att bada vid. Bra underhållning och trevlig personal.
-
Att ha en rökfri sida vid poolen och även vid matsals delen. Vi tyckte att det var jobbigt att var vi än la oss vid poolen så var det någon som rökte där. Lite synd att det inte tas hänsyn för de som inte röker. Det var någon insekt som lät hela nätterna igenom. Det tog ned betyget lite.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Gunilla,
Eksjö

+
Bra läge, gångavstånd till det mesta, härlig utsikt.
-
Göra iordning en strand nedanför hotellet,

Bekräftad gäst: 2019-06-23


6 av 10

Sara,
Åmål

+
Mysigt och bra läge
-
Bättre service, främst i restaurangen. Städerskorna och de i receptionen var dock supertrevliga och hjälpsamma.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

421 omdömen
Utmärkt
 
173
Väldigt bra
 
152
Bra
 
63
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-10-11

Inlägg av gunnarhagg Örebro, Sverige

Perfekt läg i lugnt område

Nära två fina stränder (Nissi beach och Sandy bay) och nära till restauranger och lokalbussen in till Ayia Napa centrum/hamn. Gott om solstolar vid poolen. Skönt med eget pentry på rummet. Avresedagens eftermiddag kunde vi nyttja duschar och säkerhetsskåp 1 tr ned. Tyvärr nära mellan balkong och balkonger på huset intill. Be om rum på 2:a vån för att slippa lösspringande katter på balkongen. Aningens hårda sängar.

 
2019-09-30

Inlägg av ankar131

perfekt hotell med perfekt läge till havet.

Aktea är ett så mysigt hotell, med trevlig personal som alltid ställer upp. vi återkommer år efter år pga att vi trivs så bra där , så lugnt och skönt även vid poolen, nära till fina Nissi Beach. trevlig butik på området, kanon att få badhandukar som man byter varje dag.

 
2019-09-20

Inlägg av ellismellis68

4-dagars vistelse

Jag var på Cypern för att framför allt vara med på ett bröllop. Bodde dessa dagar på Aktea beach village. Ett helt ok hotell, enkelt, rent och städat. Känns en aning omodernt. Frukostbuffén var bra, stort utbud. Passade mig utmärkt. Lugnt runt omkring, inget störande från omgivningen. Nära till havet och till affärer och restauranger. Jag anser att det är mer 3-stjärnigt, max 3+. Personalen i receptionen hade varierande servicekänsla.... Jag spenderade mina dagar på grannhotellet Sunwing Sandy Bay Beach och deras poolområde.

 
2019-08-02

Inlägg av 818hannae Västerås, Sverige

Ett fantastiskt hotell, rekommenderas

Vi båda har varit väldigt nöjda med vår vistelse hos Aktea Beach Village. Självfallet får man det man betalar för, vilket gjorde att i vårat rum var lite saker trasiga som lampor och dörrhandtag men ingenting som bekymrade oss eller som vi klagade över. Fantastisk personal, fantastisk god mat och ett fantastiskt läge nära två superbra stränder. Hotellet ligger ca 30 minuter utanför Ayia Napas centrum och bargator, vilket inte heller var något bekymmer för vår del utan då fick vi till vardagsmotionen också på köpet. Rekommenderar detta hotell starkt

 
2019-07-07

Inlägg av Joachim H Uppsala, Sverige

Avkoppling

På plats just nu o trivs väldigt bra, bra variation på maten o trevlig personal som gör det där lilla extra för att man ska komma ihåg ett ställe. Nära till Nissi beach, ca 15 min gång. Underhållningen okej.