1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Tiara Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Heltäckningsmatta. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Heltäckningsmatta. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Rymliga familjerum med en sovrumsdel och en vardagsrumsdel, som delvis delas av en vägg. Dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Två badrum, ett med dusch och wc och ett med badkar och wc. Små och omöblerade balkonger med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Heltäckningsmatta. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.