1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Golden Rainbow VIP Residence

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
4,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Henri,
Valla

+
Läget
-
Bättre köksredskap. Bestämd plats för transfer, som det är idag vet inte ens hotellpersonalen vart bussen kommer för att plocka upp. Bättre WiFi, fungerade inte på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-06-27


6 av 10

Lone,
Silkeborg

+
Beliggenheden.
-
Der lugtede af fugt i køkkenskabet. Der kunne godt have været en brødrister. Dem der sad i receptionen talt meget lidt engelsk.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


6 av 10

June,
Stord

+
Store leiligheter og nærheten til stranden Topp utsikt Aircondition både i stue og soverrom
-
Det var for lite kjøkkenredskaper i leiligheten Det var for lite stoler på balkongen Rengjøringspersonalet «glemte» rommet vårt flere dager og gjor generelt en dårlig jobb, ingen av rengjøringspersonalet kunne engelsk som gjorde det vanskelig å kommunisere med de. De var også svært gjerrig på toalettpapir. Det er også alt for få solsenger ved hotellet og de fleste var til en hver tid opptatt av dolk som ikke brukte de. Hotellpersonalet burde ryddet vekk håndklær der solsengene ikke var blitt brukt på 1/2 time

Bekräftad gäst: 2018-08-14


9 av 10

Nils,
Kjørsvikbugen

+
Vi hadde et stort rom med 3 balkonger og 2 bad med utsikt utover stranden og havet. Nydelig.
-
Rommene må vaskes bedre. D var skittent både på gulv og vegger.

Bekräftad gäst: 2018-08-14


10 av 10

,

+
Flott hotell
-
Fekk bare skjitne hånduker med vaske dama....dårlige greier!!

Bekräftad gäst: 2018-08-14


8 av 10

Mona ,
Molde

+
Helt klart rommene
-
Trodde de hadde egen strandsone som bildene viser. Det var bet hver dag på stranda utenfor hotellet. Bare noen få solsenger på bassengområdet. Alt for lite med andre ord. Vi ble henvist fra apolloguiden til feil inngang på hotellet og måtte lete oss frem til rett inngang. Vi måtte gå helt rundt.

Bekräftad gäst: 2018-08-07


5 av 10

,

+
Lå på stranda
-
Vi ble forespeilet en leilighet på ca 59 kvm. Den var nok ca 35. Rengjøringen var slett. Vi fikk rene håndklær hver dag, men da vi kom var ikke leiligheten vasket. Det var sand alle steder. Kunne ikke gå bærføtt inne da en ble full av sand. Skuffene for klær var ikke rene, sand i de også. Gulvet ble støvsuget kun i midten 1 gang i løpet av 1 uke. Reiser aldri tilbake dit.

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

Audun,
Trondheim

+
Flott hotell med god beliggenhet i et rolig strøk.
-
Etter opplysningene skulle det være regjøring 7 dager i uken. Rengjøring var helt fraværende. Oppredning av seng 2 ganger.Ikke bytte av sengetøy og ikke rengjøringav verken gulv eller bytte av sengetøy.Kun rene håndklær,og etterfylt toalettpapir.

Bekräftad gäst: 2018-07-10


10 av 10

Ulla,
Ryomgård

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-18


6 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-10


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.