1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dunav

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Roger,
Stockholm

+
Bra läge
-
Skicka hotellpersonalen på en charmkurs

Bekräftad gäst: 2018-08-22


8 av 10

Susanne,
Kärna

+
Ingen kommentar
-
Lite fler solstolar hade varit bra. Bättre rengöring av poolen. Det var svårt att prata med personalen eftersom dom inte kunde engelska så bra, tyvärr.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Ingvar,
Hällekis

+
Trevlig och glad personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


2 av 10

Nemanja,
Stockholm

+
Städningen och maten.
-
Uppdatera hotellbeskrivning, exempelvis hur långt det är till stranden via fågelväg motsvarar inte direkt verkligheten. Läget var riktigt kass faktiskt. Personalen borde nog gå en kurs i hur gäster hälsas och bemöts, dock fans det undantag där somliga faktiskt var trevliga och kunde le.

Bekräftad gäst: 2018-08-08


2 av 10

Sandra och Niclas ,
Åtvidaberg

+
Det var inte mycket . Under all kritik . Var 4 stjärnor kommer ifrån undrar man. Samma tråkiga mat, dålig frukost. Så oproffsig och sur personal har jag aldrig mött nånstans förrut. De vid bar-restaurangen tyckte nog mest att gästerna bara var till besvär. Slängde fram Maten med en arg blick. Sunkigt område . Har varit på många All-inclusive hotell, det här va det värsta jag varit med om
-
Allt! Byt ut personalen & gör om hela konceptet

Bekräftad gäst: 2018-08-08


6 av 10

Joakim,
Örsjö

+
Lungt och fint fin omgivning
-
Fler solstolar !! Man ska ju inte behöva gå upp kl 0600 för att få plats vid poolen

Bekräftad gäst: 2018-08-07


3 av 10

Martin,
Göteborg

+
Läget, nära till centrum.
-
Ni måste uppgradera personalen på hotellet!! Man kände att man var till besvär HELA TIDEN! Allt var jobbigt för dem!! Inget leende, ingen service. Bara otrevlighet!! Det var bara suckar och jobbigt för personalen! Ni behöver ordna drinklistor för all inklusive. Snabbare snacks. Fick vänta 10-15 min varje gång man ville ha något typ pizza, spagetti. Glass borde man fått ta själv. Glass borde finnas i restaurangen efter middagen. Hygienen hos personalen var kass. De plockade maten med händerna och gav oss. Städningen på rummet var inte bra. Vi åkte från hotellet kl 20.30 men var tvungen att checka ut kl 12. Det fanns ingen möjlighet till duschmöjlighet innan hemgång. Det måste ni ordna!

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Henrietta ,
Järfälla

+
Ligger centralt o nära havet. Stor baksida med med både gräs o träd. Kylskåp på rummet.
-
Inte låta folk paxa solstolar vid polen

Bekräftad gäst: 2018-08-01


5 av 10

Mari,
Strängnäs

+
Läget
-
Rusta upp och modernisera hotellet. Väldigt förfallet

Bekräftad gäst: 2018-08-01


5 av 10

Mikael,
Västerhaninge

+
-
Bättre mat och dryck. Fanns inte ens drinklista. Dryck serverades i mjuka små plastmuggar (dagis muggar)

Bekräftad gäst: 2018-08-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

213 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
95
Bra
 
36
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2017-06-27

Inlägg av Sandra D

Mycket bra läge och bra mat

All inclusive där maten var bra förutom frukosten som det fanns för lite valmöjligheter av om man inte gillade det som fanns. Inget vatten på rummet vid ankomst. Städning sker varje dag och det fanns inget att klaga på. Fint poolområde men ganska litet så kan vara svårt att få tag på solstol. Perfekt uppsyn om man reser med barn. Hotellet är centralt beläget vilket passade oss utmärkt, dessutom ganska nära stranden! Personalen har flera otrevliga och inte serviceminded personer tyvärr. Plus och minus för ett lugnt och skönt hotell med knappt någon underhållning.

 
2016-01-09

Inlägg av 631AnnaS Kristianstad, Sverige

Firade dotterns födelsedag där 2009

Vi besökte Bulgarien första gången 2009 och valde att bo här. Då vi åkte sista v i september början på oktober så var inte maten på hotellet vad som "lovades" även om vi påpekade att alla resenärer ska ha samma rättigheter oavsett när man åker. Ett rent och fint hotell och super trevlig personal. Ligger när till allt. Men tyvärr lika så här så var mycket ner stängt.. men vi hade en bra vecka ändå. Och vi har besökt Bulgarien efter det och kommer boka till sommaren igen.

 
2015-07-16

Inlägg av chvigren Skövde, Sverige

Oj!

Efter att i alla år hört ganska negativa omdömen om Bulgarien så bestämde vi oss väldigt hastigt för en resa dit och då till Hotel Dunav... Vilken överraskning! Hotellet är fräscht och med trevlig personal, rent och snyggt överallt. Vi hade en tvårumslägenhet eftersom vi reste 3 vuxna och den var väl tilltagen i storlek. Sängarna förvånansvärt mjuka ... Mkt bra all inclusive, det snålades inte på ngt, möjligtvis kan man tycka att lightdrycker kunde ingå till alla. (Det verkar som det ingår för diabetiker). Vällagad mat och mkt att välja på. Åker gärna tillbaka!

 
2014-06-30

Inlägg av AnetteL326

Prisvärt hotell med trevlig personal

Åker tillbaka för 8:e gången i septemer till detta hotell. Har aldrig behövt gå hungrig från bordet. Ganska varierande buffe. Trevlig personal och det är rent o snyggt. Nära och bra till stranden och lagom promenadavstånd in till Blomstergatan. Finns även små tåg man kan åka med. Längtar till vi får åka igen .

 
2014-06-29

Inlägg av calle83 Göteborg, Sverige

prisvärt

Efter att ha läst omdömen på detta hotell blev man lite orolig inför resan. Men å andra sidan mycket glatt överraskad! Rummen var fina och dom städades dagligen, Maten var riktigt bra. Dom som skrivit tidigare att det såg ut som slaktavfall hade kanske rätt då, men det var 2012. Mycket med fräscha grönsaker och olika sallader med fetaost får ost och annat. Luncher och middagar fanns det möjlighet att få nygrillat kött och fisk. Efterrätterna var bra om man gillar baklava och liknande, jag tyckte att det var ett stort plus att det var en hel del inhemsk mat, det var kul att testa och det mesta tyckte jag om! Det fanns en bar vid entrén för all inclusive, men det känns inte som att det är inbjudande till att festa på hotellet, men det gör inget för det fanns mängder med klubbar och barer att gå till. Det här är den billigaste all inclusive resa jag någonsin köpt. 3000 för en vecka och allt var så mycket bättre än vilken annan all inclusive som jag varit på i Cypern eller Kanarieöarna för i smitt 6000:- för en vecka.