1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Selena Beach

Selena Beach passar dig som söker ett mindre hotell som välkomnar hela familjen. Här kan ni koppla av vid det fina poolområdet som omsluts av grönska eller ta en kortare promenad ner till den breda Harmita Beach. På kvällen dukas en barbeque-middag upp under stjärnorna i trädgården.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enrumslägenheter för 2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 90 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Selena Beach har ett härligt läge vid den breda Harmita Beach i Sozopol. Här finns ett poolområde med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Nere vid stranden finns solstolar och parasoller som går att hyra via hotellet, då mot avgift.

Hotellets restaurang Moderato serverar lokala rätter och du kan välja att antingen sitta inomhus eller omgiven av blommorna i trädgården. Varje kväll serveras en också barbeque till middag.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Deponering mot avgift i receptionen. Gratis bordtennis. Jacuzzi och bastu mot avgift. Till närmaste supermarket är det ca 100 meter. Hotellet ligger nära sandstranden i Budjaka som är området mellan den nya och den gamla delen av Sozopol. Lokal trafik.

Måltider

Halvpension.

Halvpension är frukost (kl. 8.00-10.00) och middag (kl. 19.00-21.00).