1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunset Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Lars,
Edsbyn

+
Snyggt o städat
-
Skicka personalen på charm och engelska kurser

Bekräftad gäst: 2018-08-22


9 av 10

Pirjo,
Vällingby

+
.
-
Personalen i receptionen var dåliga på engelska.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


6 av 10

,

+
-
Maten är rätt dålig överlag. Dåligt lagad helt enkelt. Smakar inte gott. Ej prisvärd. Vinet som serveras kan knappt kallas vin. Smakar inte som vin, smakar inte illa men mer som osötad bordsdryck. Finns inget då uselt vin på svenska Systembolaget tex.

Bekräftad gäst: 2018-07-04


10 av 10

Helene,
Göteborg

+
Närheten till havet och till samhället Pomorie.
-
Jag har en son som är adopterad från Bulgarien. Han är av romskt ursprung. Han blev vid två tillfällen stoppad av vakter på hotellet och de ifrågasatte att han bodde där. Eftersom vi inte hade all inclusive fick vi inget band att ha runt handleden. Det hade varit bra om det fanns band att ha runt handleden även för de som har halvpension. Man undviker då förhoppningsvis tråkiga konfrontationer som denna.

Bekräftad gäst: 2018-07-03


9 av 10

Kadhim,
Stockholm

+
Belägenhet, stranden, bassengen och lokaler
-
Maten är ensidig och ingen variation.

Bekräftad gäst: 2017-08-15


10 av 10

Roger,
Torup

+
Handuksservice, frukost, pool och området.
-

Bekräftad gäst: 2017-08-08


8 av 10

Lisbeth,
Nakskov

+
Sort værelse og super rengøring
-
At der snart bliver gjort noget ved den uskik , at folk reserverer solsenge . Det var umuligt at ligge ved poolen .

Bekräftad gäst: 2018-08-07


8 av 10

Anja,
Skanderborg

+
Rigtig fin lejlighed i god stand og velindrettet. God opdeling (og døre) mellem soveværelse og børneværelse. Der var både badekar og bruseniche på badeværelset, hvilket er en fordel når man kommer op af poolen og 4 personer skal i bad på samme tid. 4 forskellige poolområder, så man kan variere sine dage. Tæt placering på stranden med gratis solstole til All Inklusive gæster. Gratis badehåndklæder til All inklusive gæster. Rengøringen var som den skulle være, der var ikke beskidt nogen steder.
-
Det ville være rart hvis man selv havde kunnet styre air conditionen på værelset. Det blev koldt om aftenen. Der manglede snack barer, så man kunne få noget at spise i badetøj. Evt. en udendørs frokost restaurant. Poolsene var ikke opvarmede, hvilket gjorde at vandet var koldt, selvom luften var 30 grader. Maden på All Inklusive hoteller er altid ensformig, det ved man. Men det var ærgerligt at frokost og aftensmad var ens, næsten hver dag, så det blev 14 ens måltider, i stedet for 7 ens måltider, på en uge. Balkonen var meget lille, og var kun med 2 stole, til en 3 værelses lejlighed, dvs. vi kunne ikke sidde på balkonen alle 4 på samme tid. Det virker ikke som et 4½ stjernes hotel.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


9 av 10

Birgitte,
Århus

+
Hotellets poolområder er delt op, så der er virkeligt gode faciliteter for alle. Et dejligt område til de mindste, en stor pool til de mellemste, som ikke ønsker vandet alt for dybt, en stor pool med dybere vand, hvor der var plads til boldspil, og en hyggelig pool med dybere vand, hvor stemningen var mere rolig. Hotellet fjerner håndklæder fra poolområdet, hvis folk reserverer, så der er mulighed for at få poolstole - selv lidt op ad formiddagen. Der er i øvrigt gratis håndklædeservice med i all-inklusive . Hotellet er generelt pænt og velholdt og personalet venlige. Langt de fleste taler både engelsk og tysk.
-
De forskellige buffeter var store og med stort udvalg, men kvaliteten var ret svingende og med virkeligt meget 'sammenkogt'. Et større udvalg af frisk frugt og grønt kunne ønskes - det var tankevækkende, at de få gange, der var vandmelon, blev det nærmest flået væk :)

Bekräftad gäst: 2017-08-08


9 av 10

Henril,
Rønde

+
Stranden
-

Bekräftad gäst: 2017-08-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

573 omdömen
Utmärkt
 
215
Väldigt bra
 
198
Bra
 
98
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2016-07-11

Inlägg av Sofie M

Toppen hotell

Riktigt fint hotell. Vi hade 2 lägenheter en 2 och en 3 rum. Väldigt noggrann städning på hela hotellet både på rummen och på allmänna ytor. Det sker konstant underhåll för att behålla status. Riktigt bra pooler som fungerar i alla åldrar. Närheten till stranden är också jättebra. Det enda negativa var att personalen inte var så bra på engelska.

 
2014-08-30

Inlägg av caramia122 Stockholm, Sverige

Helt okej hotell

Hotellet har flera pooler vilket var jätte bra. Fanns alltid plats någonstans. Stranden låg väldigt nära och som gäst fick man gratis solstolar och parasol. Alla strand barer hade inte dricka för oss som hade all inclusive tyvärr. Vid avresedagen var det inte helt säkert att man inte skulle få låna strand handdukar som man gjort under hela veckan eftersom de skulle få nya gäster som behövde "handduks korten" men som tur var fick vi det. Men annars skulle man få låna en handduk på spaet och var beredd på att lämna in ditt pass som pass. Personalen var väl inte de gladaste men några leenden fick vi nog. Kan vara för att de inte är super bra på engelska. Under vår vecka på hotellet var vårt sällskap det enda svenska. Det var fullt med tyska och ryska turister. Rummen var bra med kylskåp och frys. Vårat rum hade även tvättmaskin. Det var väldigt snålt med toapapper så var beredda att be om mer av städarna :). Lite rörigt med vilka tider vilka restauranger serverade mat. Men helt okej mat var det. Wi-fi fungerar gratis i lobbyn och i vissa av matställena. Bowling hallen var bra och kostade 6 leva per/per .

 
2014-08-15

Inlägg av Teppo N

Bra hotell!

Jättebra hotell med helt ok service, tyvärr blev en i vårat sällskap sängliggande största delen av semestern. Ät upphettad mat! Tror inte att det här med just detta hotell att göra utan att en svensk mage inte riktigt funkar med bulgarisk cuisine.

 
2013-09-14

Inlägg av Helenakarlsson Mora, Sverige

Bra familjehotell

Det var ett väldigt fint hotell, serveringspersonalen var väl inte så trevliga till en början, men dom vart gladare för varje dag man hälsade good morning , varje morgon ;-). Dom stängde av halva pool området i 3 dagar för brällop. det var tråkigt att vi inte visste det för det vart trångt vid andra poolerna. Bra mat, men dom hade olika cuisine varje dag, men det var nog bara kryddningen på kyllingen som ändrades, jag hade inte vilja vara där i 2 v å ätit samma mat . Men dom var väldigt nog med att fylla på å kolla hela tiden, fint upplagt å rent omkring.Tråkigt närområde måste jag säga, man behöver inte gå av området om man inte vill, allt finns .Bra värdar för öolika aktiviteter måste jag säga, man behöver då inte vara sysslolös om man inte vill.Dom skulle nog behöva skicka sin personal på en engelska kurs, svårt att göra sig förstådd utan att dom kan engelska å jag kunde då ingen bulgariska.

 
2010-09-13

Inlägg av RobbanJkpg Jönköping

Väldigt bra hotell

Hotellet är väldigt fint och välskött, mycket barnvänligt och bra poler på området, nära till havet. Det är dyrt att äta på hotellet (om man inte har all inclusive), men det finns restauranger i närheten lite svåra att hitta men de finns där. Ett bra tips är att ta bussen in till Pomorie på kvällen för att äta och strosa runt. Det är lite svårt att förstå sig på bussarnas turer men man går och ställer sig på hållplatsen som är ca: 200-300 meter från hotellet, sen är det bara att läsa på bussen vart den ska och hoppa på, vi tog bussen till Pomorie och taxi tillbaka, det funkade jättebra och är inte så dyrt.