1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Nessebar Mare Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Malinn,
Stockholm

+
Utsikten från balkongen
-
Rummet hade helteckningsmatta vilket inte lirar när man är astmatiker eller har en bebis som kryper omkring på mattan som var allt annat än ren. Servicen från personalen var fruktansvärd dålig. När vi frågade om diverse turistsaker i området blev svaren att de inte visste. I princip kunde ingen engelska inte ens deras quality manager. Maten var okej förutom att vi vid två tillfällen blev magsjuka på kvällen efter att ha ätit kycklingen i matsalen så efter det åt vi inte kycklingen.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Erik,
Avesta

+
Stort hotell med massor av yta och saker att kunna göra, behövde inte gå utanför hotellet för att hitta på något att göra. Allt fanns på hotellets områden. Vi var endast utanför 2ggr under vår vistelse. 1 gång åkte vi till gamla Nesebar för lite shopping och den andra gången så gick vi över gatan för att köpa isglass.
-
Sängarna på rummet var under all kritik. Har aldrig haft så ont i kroppen efter en semester. Varje dag så hade man ryggont så mak fick lov att ha morgongymnastik och stretschning så man blev människa igen.Väldigt lite sömn pga en så hård säng. Sedan var personalen förutom receptionen väldigt oengagerade. Personalen gjorde aldrig de lilla extra, ingen ögonkontakt. Kändes som att de var tvingade att vara där.

Bekräftad gäst: 2018-08-29


7 av 10

Samir,
Stockholm

+
Maten och personalen.
-
Hotellet var ok, inte alls lika bra som jag förväntade mig. Maten var bra, men dryck som inkluderades både alkoholhaltigt och utan var inte bra alls. Vi köpte juice till barnen, från affären. Höj kvalitén på "all inklusive" dryck... Rummen saknade det sedvanliga schampo/balsam etc... fanns bara tvål. i väggmonterad tvålpump. Vi köpte eget. Varje gång det regnade rann det in till rummet så att vår heltäckningsmatta var helt blöt. Badduk till poolen ingick, men systemet var dåligt. Borttappad badduk tar de 120 kr för... detta innebar att gäster "tog" andras baddukar. Vi ville vara ärliga men fick ändå betala för våra stulna baddukar. 500 kr för 4 baddukar. Poolerna var överfulla med likande barn, inget för motionerade vuxna. Inomhuspoolen fick inte användas av Mare gäster. Gymmet var väldigt gammalt och utrustningen dålig.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


7 av 10

,

+
Aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2018-07-18


6 av 10

Krister,
Stockholm

+
Det var stort och utbudet var helt ok. Personalen försökte så gott de kunde men kundservice verkar inte vara bulgariernas grundkunskap.
-
Utbilda personalen i kundservice... t.ex. så kanske det inte är den bästa idén att klippa gräset med en högljudd gräsklippare 10m från balkongerna 08.20 varje morgon (gästerna är väl där för avkoppling).

Bekräftad gäst: 2018-07-11


8 av 10

Martin ,
Vellinge

+
Utemiljön, närheten till havet och pooler inne och ute.
-
Rummen bör renoveras grundligt. Det är svårt att motivera heltäckningsmatta 2018, med sunkig doft. Personalen bör också få rejält med utbildning hur man hanterar kunder, inte att dom är direkt otrevliga, men man är van vid betydligt bättre service från andra orter(ej Bulgarien)

Bekräftad gäst: 2018-07-10


8 av 10

Bennie,
Vetlanda

+
Väldigt trevlig personal och fantastiskt fräscht på hotellet.
-
Personalen kunde dålig engelska och skulle vara bra med större variation på maten

Bekräftad gäst: 2018-06-30


4 av 10

Sofia,
Surahammar

+
Bra underhållning på kvällen. Enkelt att hitta runt på hotellet.
-
Bättre mat på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-06-27


10 av 10

Fredrik,
Västerås

+
Det fanns mycket aktiviteter för barnen, faktiskt ett av de bästa all inclusive resan vi vart på
-

Bekräftad gäst: 2018-06-27


7 av 10

Anders,
Uppsala

+
Närheten till flygplatsen. Rent och snyggt.
-
Skötbord saknades och det är konstigt med tanke på att hotellet främst vänder sig till barnfamiljer.

Bekräftad gäst: 2018-06-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

349 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
123
Bra
 
53
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2014-06-15

Inlägg av Smkh74 .

Sam,Olofström

VARNING, VARNING!!!!! Vi var 2 st familjer med 5 barn som åkte dit. Maten var riktigt hemsk. Kyckling och fläsk som inte var riktigt genomstekt. Inget som smakade gott där. En del av maten som stått framme flera timmar vid lunchserveringen, serverades som kall rätt på kvällen. Blev magsjuk efter 2 dagar,sen var jag dålig resten av min vistelse där, längtade bara hem!! En fördel är ju att man gick ner mycket i vikt, för det enda jag kunde tvinga ner var lite pommes frites och pizzabitar. När man kom in i matsalen var det sådan äcklig matos, det var så man mådde illa av bara stanken där. Maten såg inte ens det minsta aptitlig ut. Matsalen var lika trevlig som en sjukhusrestaurang. En i andra sällskapet blev också magsjuk. Vi var samtliga i sällskapet så besvikna på den här resan vi sett fram emot. Livsfarligt pool område, folk halkade och ramlade till höger och vänster, en tidsfråga innan någon får sätta livet till. Glashala klinker runtom. Otrevlig , nonchalant personal. Stranden vid havet var full med tång och skräp. Riktigt utslitna hotellrum, obekväma sängar, söndriga dörrar, dålig ventilation, lyhört, allt var nerslitet Balkongbelysningen släcktes tidigt på kvällen, satt och slappnade av med frugan och en drink där, vi satt och spelade kort när det plötsligt blev alldeles becksvart någon gång efter kl 22. Gick ner till receptionen för att kolla ifall det blivit något fel, värdinnan väste ur sig att det finns faktiskt folk som sover och då vill dom ha det mörkt. Jaha du ,vad har man då mörkläggningsgardinerna till då?? Bara en undanflykt för att dom skulle spara ström, sparar säkert på varenda krona i köket också, återvinner så mycket mat som möjligt. När Wi- fin väl fungerade var den slö som bara den. Fattar inte att hotellet kan vara 4 stjärnigt , hur kan det bara vara möjligt, vem är det som sätter det betyget. Var så oerhört besviken, vi kände oss så himla grundlurade. Har, och kommer att fortsätta sprida det här!

 
2013-03-15

Inlägg av LinneaNathalie Eskilstuna, Sverige

helt underbar resa

Helt underbart hotell med underbar personal 2 veckor här och man vill aldrig åka hem min dotter stormtrivdes och även jag och min sambo, man får lite dirty dancing (kellerman hotell) känsla då personalen hittar på e massa olika aktiviteter så som dart, vattenvolleyboll, lekar för mindre barnen, uppvisningar varje kväll på en stor scen osv

 
2012-06-19

Inlägg av Pernilla A Västerås, Västmanlands Län, Sweden

Nilla

Ett bra familjehotell för alla åldrar. Trevlig personal, som dock talar dålig engelska. Har varit på samma 3 år i rad. Mycket aktiviteter om man så önskar.

 
2011-08-01

Inlägg av KCM_37 Stockholm, Sverige

Perfekt hotell för en barnfamilj

Rummen var fräscha och rymliga, vi bodde i ett familjerum (två rum med en dörr som gick emellan. Städningen var bra. Utsikten från balkongen var över poolområdet och havet och var toppen. Personalen var inte jättebra på engelska men det fungerade bra att göra sig förstådd ändå. Maten var vi tyvärr inte så nöjda med, buffén hade visserligen ett stort utbud, men råvarorna var inte alltid jättefräscha (kan tilläggas att jag inte äter kött). Barnen var däremot nöjda med maten. Matsalen var inte jättemysig (lite skolmatsal över det hela), men det var trevligt att sitta ute och äta strax intill poolområdet. Varje kväll var det minidisco för barnen och även en show med olika teman. Poolområdet var stort med separat barnpool, där fanns även en poolbar med glass, snacks och dricka. Nära låg en separat pool för lite större barn med en vattenrutschkana. Man kunde även utnyttja Mare och Palaces poolområden och barer. Havet låg väldigt nära, en fin sandstrand och relativt långgrunt vatten. Vattnet var varmt och väldigt behagligt. Det fanns en strand utan solstolar och flera stränder med solstolar mot en kostnad (men vi använde bara den fria delen av stranden). Kan tilläggas att stranden endast var till för hotellets gäster vilket var bra. Till nya Nessebars centrum tog det ca 15-20 minuter att gå. Till gamla Nessebar tog det ca 45-50 minuter att gå (vi hade barn med oss) men det var värt att se. Mysiga kullerstensgator och en mängd småaffärer med diverse prylar (som gamla stan ungefär). Våra barn (4, 6 och 10 år) stormtrivdes verkligen och hotellet kan varmt rekommenderas för barnfamiljer, även till de som vill ha det lugnt och skönt.

 
2011-08-01

Inlägg av Hakan0456 Sölves

Bra vistelse i Bulgarien

Stort hotell komplex, Palace, Bay, Mare Mycket barfamiljer med en hel del aktiviterer. Mycket ryssar vilket även gäller i Sunny Beach men på hotellet var 90-95% ryssar resten, tyskar och skandinaver. Saknade vatten på flaska på rummen i all incl. fanns vattenkylare i lobbyn och vid polen där man fick hämta i muggar, köpte sedan flaskor som vi fylld på. Matsalen var inget vidare, i källaren, vilket även kändes som en källare, hög ljudnivå, kändes som en skolmatsal. maten var i alla fall bra. ute delen av matsalen, begränsat antal platser och en hel del rökning. Bad smalare strand nedanför hotellet, solstolar tillhörande hotellet på en "hylla" innan stranden, fanns även en bar (vatten läsk kaffe öl) samt lite gungor. men begränsat med platser. taxi till SunnyBeach för trevlig shopping utan påträngande försäljare, prislappar på allt. Travliga människor överallt