1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mirage Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-07-25


7 av 10

Emmeli,
Beisfjord

+
Veldig pent bassengområde, nært stranden! Hyggelig personal, men litt dårlige engelskkunnskaper. Rommene var fine de!
-
Rengjøringen var ikke den aller beste.

Bekräftad gäst: 2018-08-28


10 av 10

Per ,
Larvik

+
Rolig og behagelig atmosfere , barne vennlig for barnebarna , lett tilgang til allt , rett rundt hotellet , kan anbefales alle .
-

Bekräftad gäst: 2018-08-22


10 av 10

Lise ,
Løten

+
Flott leilighet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-15


9 av 10

Roar,
Orkanger

+
Plassering
-

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

Lene,
Harstad

+
Stor, velutstyrt leilighet, bra senger ved bassenget, kort vei til strand, restauranter, barer og shopping.
-
Større utvalg i «polo-baren»

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

Mona,

+
Egen leilighet der vi ordner mat selv, og større plass en et hotellrom.
-
Smilekurs til vaskepersonalet . Og kanskje et engelskkurs?

Bekräftad gäst: 2018-07-24


9 av 10

Cathrin,
Måløy

+
Beliggenheten helt ved stranden og nær butikker og restauranter. Daglig renhold +
-
Personalet i resepsjonen snakket dårlig eller ingen Engelsk.

Bekräftad gäst: 2018-07-24


8 av 10

Hanne,
Heggelien

+
Det var alltid rent der og betjeningen var hyggelig- til tross for at engelskkunnskapene hos de fleste var dårlig. Leiligheten vi bodde i hadde gode senger og var godt utstyrt.
-
Bare dusj på badene, så slipper man å sprute vann utover hele badet når man må stå å dusje i et badekar. Det var variasjoner på leilighetene, venneparet vi reiste med hadde ikke så gode senger og den var heller ikke like fresh som den vi bodde i.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


8 av 10

Henri,
Trondheim

+
Romslige leiligheter, gode senger og air conditioning pr rom
-
Skift handkler hver dag Bedre kontroll på solsenger rundt bassenget: fleste opptatt, selv om folk ikke brukte dem

Bekräftad gäst: 2018-07-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

109 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
31
Bra
 
17
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2013-09-20

Inlägg av Benny J Ödeshög, Östergötlands Län, Sweden

Fantastisk utsikt över gamla Nessebar och havet.

Mirage är ett trevligt hotell med trevlig personal. I alla fall de som är lite äldre. De yngre sitter bara och tittar på sina mobiltelefoner. Hotellets läge är väldigt bra och utsikten är fantastisk. Hotellet har dock ingen egen strand utan den ägs av någon annan som tar höga avgifter för att man ska få bada där. Detta framkom inte tydligt när vi beställde resan. Det finns dock en allmän strand några hundra meter bort. Frukosten var bra. Det fanns ganska mycket att välja på. Mirage ligger i Nya Nessebar som är väldigt trevligt att vara i och det är inte heller så lång väg att gå till gamla Nessebar. Att bo på Mirage var i det stora hela en positiv upplevelse och jag rekommenderar det gärna till andra men man måste beställa ett rum med utsikt mot havet!

 
2013-09-12

Inlägg av lindblom443 Bollnäs, Sverige

Andreas

Rent och trevligt hotell. Enligt oss så har det här hotellet bästa läget av alla hotell i Nessebar. Rummen var fina och välstädade men sängarna var väldigt dåliga, saknades en madrass så man låg direkt på fjädrarna men vi sov bra varje natt ändå. Frukosten var rätt så skaplig tycker vi, inte så stor variation kanske men vi blev då mätta varje dag. På ena sidan av hotellet kliver man rätt ut på sandstranden och på andra sidan är det bara 100 meter till shopping gatorna och bara 50 meter till närmaste restaurang. Annars är ju bästa restaurangerna ute på gamla Nessebar och dit går man på bara 10 minuter, där upplevde vi personalen både på restaurangerna och i butikerna som mycket trevligare och gästvänligare än i nya delen. Tänk på att solstolarna på stranden kostar 30 leva (150 sek) per dag för två stolar och ett parasoll, men då är ju det en jätte fin och långgrund strand.

 
2018-09-22

Inlägg av Frcio18 Aberdeen, Storbritannien

Dissappointed at Hotel Mirage

We arrived for a 2 week holiday beginning of September. Our first impression, it looked good. Our room which had a balcony looked over the swimming pool,then it carried onto the beach,which was very Idyllic. Also we could see the old town of Nesebar in the distance. Unfortunately that was the only thing good about it. Regards to meals,well not good. The hot food was warm to cold. We did complain but unfortunately it made no difference. Hence why we moved to eating somewhere else. We did have breakfast, to me that was a slight improvement on the rest. As for the staff,well you very rarely got a smile,even when you acknowledged them. The only member of staff who did smile & acknowledged was the chambernaid,she was a breath of fresh air. Definitely won't be back which is a shame. Disappointed holiday guests

 
2018-09-16

Inlägg av sue s Lincoln, Storbritannien

Beautiful views

Stayed here on a H/B basis lovely location bedroom very clean overlooking the beach maid service daily clean towels the hotel had seats overlooking the beach and a nice beach bar on lower floor good food not included in H/B price Alas the hotel restaurant was very 1980s some of the staff need training in people skills no interaction at all .The food was lukewarm , chicken soup every night not that warm either there was some selection of food but was basic quality dessert was one choice usually a whipped cream The star of the hotel was the elderly brown terrior dog that came to work with the manageress I presume which sat in the foyer

 
2018-09-09

Inlägg av dawnschorus Cheshire

Loved it!

We are regular visitors to Nessebar and have tried a few of the beachfront hotels over the years. This is one of the few who haven't gone all inclusive, thank goodness. Great location on the beach. Room with a fabulous sea view. Clean and comfortable. Breakfast is included, good range of hot and cold and the coffee wasn't too bad either. Staff really friendly, special thank you to Radostina for replying to my many emails and organising transport. We will be back.