1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aphrodite

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Janne,
Täby

+
läget
-
hotellets personal måste lära sig engelska, bättre sängar på rummen, bättre frokost, det går inte att hålla det varma varmt med värmeljus

Bekräftad gäst: 2018-09-05


7 av 10

Merja,
Nyköping

+
Strandnära
-
Engelsk talande personal,o skicka de till "charmkurs".

Bekräftad gäst: 2018-09-05


10 av 10

Åsa,
Linköping

+
Läget.
-
Ha solstolar för gäster även på stranden. De platser som fanns vid poolen blev abonnerade redan dagen innan, med hjälp av handdukar etc. Trots att det stod att det var förbjudet o att hotellet skulle ta bort dem ( fast de gjorde aldrig det) Många var dessutom inte på sin stol en halv dag, utan bara bokade platsen till senare....

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Peter,
Löttorp Öland

+
Läget nära strand och nära till affärer lagom promenad till GA Necibar.
-
Hotell personal " servering" borde utbildas i hur det fungerar ute i Europa.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


9 av 10

Alicia,
Stockholm

+
städning
-
mat

Bekräftad gäst: 2018-08-29


8 av 10

Yvonne ,
Avesta

+
Bra läge till strand. Lugnt och skönt. Trevlig personal
-
Lite bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2018-08-29


10 av 10

Alina,
Upplands Väsby

+
Rent o fint
-

Bekräftad gäst: 2018-08-22


8 av 10

Kurt,
Ljusdal

+
Läget är det bästa tänkbara och hotellet har alltid ett trevligt klientel.
-
Samma som i fjol. Frukosten måste förbättras även om vi fick lite "special treatment".

Bekräftad gäst: 2018-08-22


2 av 10

Catarina,
Täby

+
Läget.
-
Servicen, städningen. Att säga att det fanns gym var fel, redskapen var trasiga så det gick inte att använda. Biljard fick man betala..

Bekräftad gäst: 2018-08-22


9 av 10

Bianca,
Finspång

+
Nära till både havet och staden
-
Personalen som kan prata engelska samt förstår språket Och personal som är serviceinriktade

Bekräftad gäst: 2018-08-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
33
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2013-08-13

Inlägg av Mona F Sölvesborg

VÄLDIGT BRA HOTELL

Hotellet var helt fantastiskt bara någon kilometer från gamla stan i Nessebar - stort rum och jättestor balkong, fin havsutsikt, breda bra sängar och bra kuddar, god mat, enormt trevlig och serviceminded personal, åker jättegärna dit igen Rekommenderas varmt

 
2013-02-06

Inlägg av Peter H Göteborg, Sverige

Allt var super bra! God mat

Litet men jätte mysigt hotell med en lugn känsla. Vi hade halvpansion där vi varje dag fick välja om vi ville ha middag eller lunch. Maten var jättegod ( och jag är väldigt kräsen av mig) Vi fick välja mellan 4st rätter från menyn. Ofta grillade rätter med kött. personalen på hotellet var jätte trevliga, Vilket dem ofta inte är i bilgarien. Vi åkte dit som stor familj 4 vuxna 2 ungdom 1litet barn. Alla trivdes toppen. Lagom promenad till Old Nessebar någon kilometer bort. Läst och öl och övrig mat var ganska så billigt på hotellet. Restaurangen stängde när gästerna var nöjda ofta vid 02:00-03:00

 
2012-06-22

Inlägg av centurionen Boden, Sverige

Enormt prisvärt boende

Ett fräscht hotell med mycket trevlig personal som alla talar engelska. Frukost typisk bulgarien fast ett stänk av engelsk också. Menyn typisk för området den också, priserna bra. Rummen är bland de största jag bott i, extrasäng i en bäddfåtölj märks inte. Badrum helt OK. Städning mycket bra i hela hotellet. Finns internetrum med ca 10 datorer, dock inte snabbt eller modernt tyvärr. Massage går att få dagligen. Finns välskött pool med många stolar. Läget är lugnt och på stranden. 1km promenad längs stranden till gamla Nessebar. Det bästa: personalen! Det sämsta: Internet!

 
2011-08-08

Inlägg av Chokladdamen Borås, Sverige

Familjärt och otroligt bra läge!

Ett familjärt hotel med ett lugnt läge i nya Nessebar, 15 minuter från gamla stan via en fin strandpromenad. Hotellets matsal serverar god mat till rimligt pris. STORA rum och ok badrum, fin balkong med havsutsikt och gamla stan - helt magiskt och sitta och titta på havet och lyssna till vågorna på kvällen :-). Det enda som inte är riktigt så lysande är frukosten - usel faktiskt, men annars har hotellet bättre läge och standard än många femstjärniga hotel som vi varit på i grannlandet Turkiet. Bilderna på hotellet ger en rättvis bild!

 
2018-07-30

Inlägg av Iraykov1912 Plovdiv, Bulgarien

My summer place

I'm visiting Hotel Aphrodite almost every year. The hotel is literally on the beach. I often imagine myself jumping from the balcony into the sea :D My favourite part of the Hotel is the restaurant. Two years ago the whole restaurant was renewed and refreshed. Now when I'm eating i have the opportunity either to sit outside and enjoy the wonderful sea view, hearing the waves, feeling the breeze, or to sit inside where the atmosphere is completlely different. It feels like home, there are inspirational quotes hanging everywhere, truely romantic landscape paintings, which are making me feel calm and relaxed. The staff might be better, but from what i see, they are working in that direction and even this year compared to the previous i felt a change in positive aspect. I recommend the hotel to everyone.