1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vila Kalcuni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ralf,
Göteborg

+
Läget
-
Mer gemensamma ytor där hotellets gäster kan umgås med varandra

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

,

+
Läget, servicen, renlighet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


6 av 10

Sissi,
Kristianstad

+
Läget, terrassen, alla sköldpaddorna i trädgården. Sköldpaddorna var otroligt underhållande för alla gäster, mycket mycket trevligt.
-
Gratis strandstolar och handdukar. Frukosten kunde varit lite piggare, även om man kommer kl 8 är redan omeletten kall. Personalen är allmänt ointresserade av gästerna. Kylskåpet på rummet står i ett stängt skåp och ventileras därför inte tillräckligt utan får jobba på högtryck, då kan inte skåpet kyla. Inköpt yoghurt surnade direkt.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
Aldrig sett så fräscht Hotel med kanonläge. 20 m till stranden.
-
Egentligen inga. Men sänglamporna har "designnissar" haft alltför stort inflytande över. Opraktiska. Slagit huvet i dem flera gånger.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Britt Mari ,
Trollhättan

+
Storleken samt personlig service. Närheten till bad och en fantastisk utsikt från rummet. Jättebra frukost.
-
Hörde talas om att hiss skulle installeras och det är nog bra investering, däremot att de ska bygga en pool förstör hela konceptet tycker jag. Det är ju bara ett stenkast till vattnet.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Bo,
Nyvång

+
Luftkonditioneringen, lugnt läge, trevlig personal
-
”Dyra” solstolar borde vara gratis för hotellets gäster. Fällbart torkställ för att torka badkläder på.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Rune,
Kungälv

+
Läget, Lagom gångavstånd till strandpromenad och centrum. Personalen. Alltid glad och hjälpsam personal med bra engelskakunskaper. Städning. Städning och byte av sängkläder och handdukar varje dag
-
Hotellet bör kunna servera en enklare lunch så man slipper att gå ut på stan för att äta. Fler upphängningsanordningar främst i badrum.

Bekräftad gäst: 2018-09-04


10 av 10

Marianne,
Göteborg

+
Mycket trevlig personal. Nytt, rent och snyggt
-
Hade varit trevligt med tillgång till lättare lunchalternativ typ sallad, baguette el liknade. Hade varit mysigt att äta i den lugna trädgården istället för att ge sig ut i den stökiga staden

Bekräftad gäst: 2018-09-04


9 av 10

Annika ,
Göteborg

+
Jättetrevlig och hjälpsam personal. Rena och fina rum.
-
Frukost var lite tråkig

Bekräftad gäst: 2018-09-04


10 av 10

Göran,
Örebro

+
Fint litet hotell med trevlig och vänlig personal. Vi är helnöjda.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-07

Inlägg av K_Henriksson Kristianstad, Sverige

Underbart hotell

Väldigt vackert hotell, rent och fräscht med vänlig och hjälpsam personal. Strand precis utanför dörren och bara en 5-minuters promenad till den trevliga strandpromenaden. Skönt att bo lite vid sidan av, men ändå så nära. Frukosten var helt ok. Vi bodde i ett superior-rum som var väldigt rymligt med stor balkong. Skönaste hotellsängar jag någonsin sovit i. På minussidan: ingenstans att hänga badkläder på tork, någon form av upphängningsanordning/krokar på balkongen hade varit önskvärd. Sen är det märkligt att ett så nytt hotell inte har någon hiss. Allt som allt, ett jättefint hotell som rekommenderas varmt.

 
2018-07-16

Inlägg av Susanne D

Vila Kalcuni, Saranda ett suveränt hotell.

Ett mindre men suveränt bra hotel, väl värt 10 poäng och detta trots avsaknaden av lunch och middagskök. Man serveras en utmärkt och omväxlande frukost, kanontrevlig och serviceminded personal som ger en familjär känsla. 10m till Sarandas bästa strand och 800m till centrum. Åker vi till Saranda igen (mkt troligt) så är detta hotell vårt första val.

 
2018-06-26

Inlägg av brittmarie0520 Trollhättan, Sverige

Fantastiskt hotell med närhet till strand och strandpromenad

Toppen service av en otroligt vänlig personal. Rent och fräscht, nytt hotell. Lugna omgivningar men ändå, nära till allt! Utmärkt frukost i en lugn avslappnad miljö. Rekommenderar detta hotell till alla som vill uppleva Saranda

 
2017-10-03

Inlägg av hannefe Ponta Delgada, Portugal

Rent och nära stranden

Nytt, rent och nära stranden. Trevlig uteservering, åt frukost ute varje morgon.Inga avgifter på solstolar. Ingen hiss, vacker gård med många trappor. Wi-fi funkade i rummet. Kan verkligen rekommendera!

 
2018-12-03

Inlägg av 300michaelholiday Dublin (grevskap), Irland

Beautiful new Hotel in excellent location

This is a lovely new hotel,in a quiet quarter of Sarande, with it's own beach. The rooms are large, very well decorated and equipped. The breakfast has a good selection of meats, cheese and fruit. Everything is elegantly presented. We felt welcome in this hotel and are looking forward to returning!