Kundomdömen om Serxhio

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 160 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Marie-Louise,

+
Städningen
-
Bättre frukost Krokar i badrummet och i rummet Några hyllor på rummet Handduk att stå på i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-10-08


8 av 10

Ingegerd ,
Jönköping

+
Vi fick ett stort rum med stor balkong
-
Behövs krokar att hänga på i badrummet och Tv:n var det urdålig bild på.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

,

+
Terrassen bra personal ljudnivå
-
Lite mer till frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-30


7 av 10

Ingela,
Stockholm

+
Den fantastiska havsutsikten från vår - lilla - balkong Den fina terrass där frukosten serverades Frukosten var bra. Skön säng
-
Hotellrummet var väldigt litet. Trångt! Fanns ej plats för två resväskor. Dåligt med förvaring.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

Lena,
Västra Frölunda

+
Läget. Personalen.
-
Fler avställningsytor i både rum o dusch (ingenstans att lägga tvål/schampo). Lock över frukostmaten då den var full av getingar som åt.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

,

+
-
Vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

Mari,
Mölndal

+
Utsikten, städningen
-
Mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-20


9 av 10

Kent ,
Valskog

+
Servive trevlig personal bra städning lugnt och bra läge
-
Variera frukosten stekta ägg i 2 veckor blir för mycket man kan koka ägg också finns olika brödsorter man kan ha. juice istället för saft osv.

Bekräftad gäst: 2019-09-20


7 av 10

Ryan,
Malmö

+
Fantastiskt vacker utsikt!
-
Städpersonalen borde lära sig att prata engelska. När man sa till dem att de kunde städa lite senare förstod de inte vad man sa så städningen uteblev helt under 2dgr.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Lotta,
Lund

+
Mycket vänlig och hjälpsam personal. Härlig utsikt från altanen där frukost serverades.
-
Lite mer pålägg till frukosten. Fanns inte skivad ost och endast en dag fanns det skinka.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
12
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-14

Inlägg av 405gunmariej Lund, Sverige

Mrsj

Mycket trevligt hotell. Vi hade ett rum högst upp med stor balkong och underbar utsikt. Bra läge, underbar personal som hjälpte till med allt man bad om, rent överallt och en frukost som inte var överdådig men helt ok. Bor gärna där igen om jag åker till Saranda.

 
2019-07-14

Inlägg av Go61934187271

Otroligt bra!

Galet trevlig personal och utomordentligt bra service. Man får hjälp med i princip allt man frågar efter utan att det är några konstigheter alls. Standarden är god. Rummen är rena, har AC och vår balkong har superfin havsutsikt. Terrassen där man äter frukost har ännu bättre utsikt. Frukosten är enkel men gör definitivt jobbet.

 
2019-05-30

Inlägg av MargrethJ Lysekil, Sverige

Bra läge, bästa servicen

Litet, familjeägt och mycket välskött hotell med bra läge nära centrala Saranda. Om ni vill ha personligt bemötande ska ni välja detta hotell. Ett minus är att hotellet inte har egen strand, annars är allt toppen. Får vi möjlighet att komma tillbaka så gör vi det.

 
2017-08-24

Inlägg av MarieE1550

Fr

Trevligt hotell med mycket serviceminded personal. Lagom avstånd till strand och centrum. Hit åker jag gärna igen för att uppleva lite av omgivningarna. Det var 40C vid mitt besök så jag orkade inte göra det.

 
2016-10-07

Inlägg av evalenat Malmö, Sverige

OK hotell

Rummet helt OK. Rent o fräscht, stor terass och sängarna är OK. Saknades reception, så man får ta allt med servitörerna, speciellt en var mycket tillmötesgående och pratade bra engelska. Frukosten var jättetråkig, samma vita bröd varje dag, samma feta, skinka, gurka, tomat, stekt ägg, kaffe och apelsinsaft. Att det fått så hög ranking förstår jag inte. Restaurangen var bara för de som köpt all halvpension så det gick inte att beställa annars.