1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Serxhio

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kjell,
Varberg

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-19


10 av 10

,

+
Helt fantastisk service. Världens bästa snubbe som drev det.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Solvi,
Jönköping

+
Hjälpsam o trevlig personal
-
Vore trevligt med möjlighet till dryck o mat på kvällstid

Bekräftad gäst: 2019-07-09


7 av 10

Maria ,
Borås

+
Balkongen/terassen
-
Lite mer valmöjligheter på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-07-05


9 av 10

Lena,
Nol

+
Den trevliga personalen. God frukost. Fin utsikt från balkong och matterass.
-
Bättre förvaringsutrymme ex nattduksbord med lådor samt någon hylla i badrummet. Kylskåpen var lite svårstängda och om de inte hade stängts blev de väldigt varma. Miljötänk: Källsortering borde finnas och information om att inte ha på aircondition i onödan.

Bekräftad gäst: 2019-06-28


9 av 10

,

+
Trevlig och hjälpsam manager och personal. Jättehärlig havsutsikt och bra läge. Rent och fräscht. Frukosten var god. Bra med kyl på rummet.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Johanna,
Halmstad

+
Att alla rum erbjöds balkong med havsutsikt! Utsikten va helt otrolig! Läget på hotellet var perfekt, nära till både strand och centrum.
-
Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2019-06-18


8 av 10

Anita,
Örebro

+
Trevliga och hjälpsamma personalen
-
Saknade hylla i duschen samt byta ut dubbeltäcket i sängen. Åker man inte som ett par känns det inte ok att ligga under samma täcke. Nu fick vi efter tillsägelse in varsin filt med lakan inte så praktiskt

Bekräftad gäst: 2019-06-14


8 av 10

Anders,
Göteborg

+
Frorence gav excellent service. Med medelhavsmott utmärkt frukost. Bra läge nära centrum och strand.
-
Krokar i badrum/dusch. Bild i hotellbeskriving ger uppfattning att hotellet ligger vid stranden vilket det inte gör.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Väldigt trevlig personal, bra läge, mysigt hotell
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
11
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av Go61934187271

Otroligt bra!

Galet trevlig personal och utomordentligt bra service. Man får hjälp med i princip allt man frågar efter utan att det är några konstigheter alls. Standarden är god. Rummen är rena, har AC och vår balkong har superfin havsutsikt. Terrassen där man äter frukost har ännu bättre utsikt. Frukosten är enkel men gör definitivt jobbet.

 
2019-05-30

Inlägg av MargrethJ Lysekil, Sverige

Bra läge, bästa servicen

Litet, familjeägt och mycket välskött hotell med bra läge nära centrala Saranda. Om ni vill ha personligt bemötande ska ni välja detta hotell. Ett minus är att hotellet inte har egen strand, annars är allt toppen. Får vi möjlighet att komma tillbaka så gör vi det.

 
2017-08-24

Inlägg av MarieE1550

Fr

Trevligt hotell med mycket serviceminded personal. Lagom avstånd till strand och centrum. Hit åker jag gärna igen för att uppleva lite av omgivningarna. Det var 40C vid mitt besök så jag orkade inte göra det.

 
2016-10-07

Inlägg av evalenat Malmö, Sverige

OK hotell

Rummet helt OK. Rent o fräscht, stor terass och sängarna är OK. Saknades reception, så man får ta allt med servitörerna, speciellt en var mycket tillmötesgående och pratade bra engelska. Frukosten var jättetråkig, samma vita bröd varje dag, samma feta, skinka, gurka, tomat, stekt ägg, kaffe och apelsinsaft. Att det fått så hög ranking förstår jag inte. Restaurangen var bara för de som köpt all halvpension så det gick inte att beställa annars.

 
2016-08-08

Inlägg av Viktoria S

Bra service och läge!

Ett hotell med ett väldigt bra läge och fantastisk utsikt för ett bra pris. Väldigt trevlig personal, bra städning av hotellrummen och rent. Synd att det inte finns en reception men personalen finns ändå alltid till hands i restaurangen.